Şimdi Ara

RED DEAD REDEMPTION 2 [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] (573. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.958
Cevap
277
Favori
486.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 571572573574575
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne evmiş arkadaş, en az 10 kişi anlatdı bunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bende çok uğraştım onu yakalamak için ama sonunda başardım. Ata yaklaşırken yavaş yavaş yaklaş. Konuşarak ve acele etmeten yaklaş sakinleştiği zaman bin. Seni atacağı vakit sağa savurursa analogu sola ve yukarı zıplarsa aşağı ver yani hareketlerin tam tersini yap daha sonra at senindir kardeşim. Olurda kaçarsa kar üstündeki ayak izlerni takip et zaten fazla uzağa gitmiyor.

tam liste burda hocam toplam 18 tane istek yapiyorlar kupa için 5tanesi yetiyor. kasabin istediğini satsanda bisey olmaz yanihttps://twinfinite.net/2018/10/red-dead-redemption-2-all-item-requests/

Orijinalden alıntı: byvolcan

tam liste burda hocam toplam 18 tane istek yapiyorlar kupa için 5tanesi yetiyor. kasabin istediğini satsanda bisey olmaz yanihttps://twinfinite.net/2018/10/red-dead-redemption-2-all-item-requests/
    Bu trophy dışında başka kaçırılabilir varmı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    ...
  • Kampa et bağışlamak istiyorum fakat gereken tuş çıkmıyor sanırım bi donate için bide upgrade için tuş çıkıyor kasapta?

Friends With Benefits 

Give to the Poor 

Errand Boy 

bu 4 kupa var hocam önemli. Lending a Hand hariç diğerlerini 4. chapter sonuna kadar almiş olmaniz lazim. en sıkıntılısıda Lending a Hand kupasi her opsiyonel görevi yapmamizi istiyor 2.chapterden itibaren görevleri kacirmadan oynamak lazim ayrica 6.chapterda bir görev var honorun yüksek olmasi lazim yoksa cikmiyor görev.

Asus Z170 Pro Gaming | ASUS ROG Strix GeForce GTX 1080 Ti 11GB | Intel Core i7 6700K 4.0 Ghz | CORSAIR H100i RGB PLATINUM 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu | 2x Noctua NF-F12PWM | 2x Corsair ML140 Pro Rot LED | Hyperx Savage 16 GB 2800Mhz DDR4 CL14 | Corsair 400C Mid-Tower Case
    Evga 650GQ Gold 80+ PSU
    | Samsung 850 Evo 250GB SSD
    LG Ultragear 27GL83A-B 144Hz Gaming Monitor
    | WD 1TB
    Corsair K70 LUX RGB | DXRacer Sentinel Gaming Chair | - Logitech G900 Chaos Spectrum | HyperX Cloud II Gaming Headset Red | Razer Firefly Chroma Cloth Mouse Pad | Samsung UE-55MU9000
  • sinema modu hakikaten çok hoş olmuş. Bir de bence daha zor olanı, oyunu yeşil içinde tasarlamışlar, yani en azından başlardayım şimdilik öyle :))

Farewell, good hunter. May you find your worth in the waking world.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

Lending a Hand 

Friends With Benefits 

Give to the Poor 

Errand Boy 

bu 4 kupa var hocam önemli. Lending a Hand hariç diğerlerini 4. chapter sonuna kadar almiş olmaniz lazim. en sıkıntılısıda Lending a Hand kupasi her opsiyonel görevi yapmamizi istiyor 2.chapterden itibaren görevleri kacirmadan oynamak lazim ayrica 6.chapterda bir görev var honorun yüksek olmasi lazim yoksa cikmiyor görev.
    Lending a Hand kelle avcılığı falan mı yapıyoruz bu kupa için anlamadım tam
    Asus Z170 Pro Gaming | ASUS ROG Strix GeForce GTX 1080 Ti 11GB | Intel Core i7 6700K 4.0 Ghz | CORSAIR H100i RGB PLATINUM 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu | 2x Noctua NF-F12PWM | 2x Corsair ML140 Pro Rot LED | Hyperx Savage 16 GB 2800Mhz DDR4 CL14 | Corsair 400C Mid-Tower Case
    Evga 650GQ Gold 80+ PSU
    | Samsung 850 Evo 250GB SSD
    LG Ultragear 27GL83A-B 144Hz Gaming Monitor
    | WD 1TB
    Corsair K70 LUX RGB | DXRacer Sentinel Gaming Chair | - Logitech G900 Chaos Spectrum | HyperX Cloud II Gaming Headset Red | Razer Firefly Chroma Cloth Mouse Pad | Samsung UE-55MU9000
  • byvolcan kullanıcısına yanıt
    Valinin gece görüşmek için çağırdığı ilk daveti kaçırdım ben second invitation olandan başladım ilkini yapmadan diğer mektup geldi. Kaçırdım ozaman ben bu kupayı dimi.

Farewell, good hunter. May you find your worth in the waking world.
  • Merak ettiğim bir konu var, mağlumunuz ps4 pro da hdr kaynaklı bir görüntü sorunu yaşıyoruz. Diyorlar ki PS4 Pro için "blurry patch fix" gelecek açıklama geldi. E iyide ben mi küçük düşünüyorum kafam basmadı siz bu oyunu 8 sene üzerinde çalışma yaptınız da açıp bir ps4 pro da deneme yapmadınız ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kamptaki arkadaşlarımızın isteklerini nasıl aktif hale getirebiliriz?

2. chapter’ın sonlarındayım hala, sadece Pearson ve Dutch benden bir şey istedi, bulup getirdim ben de. Bir de Hosea’nın çizgi roman sevdiğini öğrendim, ona da onu bulup getircem. Diğer isteklerin aktif olması için napmam lazım? Kampta mı takılayım sık sık?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • helll_599 kullanıcısına yanıt
    TrueAchievements
    Lending a Hand Achievement in Red Dead Redemption 2
    https://www.trueachievements.com/a262339/lending-a-hand-achievement

• Oyunun bitirdim burdan sonrası oyun ile alakalı ağır spoiler içerir

arthur morgan ama burda bitirenlerden birisi sonunda micah geliyor kafasına sıkıyor demişti bende arthur un ölümü bu şekilde olmadı acaba oyunun farklı sonlarımı mevcut henüz internetten bakmadım çünkü oyun burdan sonra john marston olarak devam ediyoruz ve o bölümleri oynamadım henüz

Sadece micah ın arthur un kafasına sıktığı bir son varmı bunu merak ettim açıkcası

gözleri yoktur ama her şeyi görür... kulakları yoktur ama her şeyi duyar... bir şey yaratmak istediğinde ona sadece "OL" der... ama bu söz dilin söylediği yada kulakların duyduğu gibi bir söz değildir... BİL BAKALIM O KİMDİR
  • Beyler normalde de düello yapar gibi silah çekme detayını deneyin işe yarıyor. Silah kılınfa iken L2 ye basılı tutun sağ altta R2 aim weapon yazısı geliyor, daha sonra L2 ye yavaş yavaş basın draw pozisyonu alıyor silahı hızlı bi şekilde çekip direk Dead eye sistemine geçiyor. Ben beğendim..

Orijinalden alıntı: Not Today!

Valinin gece görüşmek için çağırdığı ilk daveti kaçırdım ben second invitation olandan başladım ilkini yapmadan diğer mektup geldi. Kaçırdım ozaman ben bu kupayı dimi.
    yapilmasi gereken görev listesi burda hocam. kacirmiş olabilirsiniz. benim 2.bölumdeki görevler tamam ama 3.bölümde sıkıntı oldu yaptiğim görev yapilmis gözukmuyor eksikmi kaldi biseymi atladim amlamadim. 4.chaptirdayim şimdi

TrueAchievements
    Lending a Hand Achievement in Red Dead Redemption 2
    https://www.trueachievements.com/a262339/lending-a-hand-achievement

• 
Sayfa: önceki 571572573574575
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.