Şimdi Ara

RED DEAD REDEMPTION 2 [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] (557. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.949
Cevap
278
Favori
476.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 555556557558559
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun bana sunduğu her şeyin tadına baktım, çok minnak bir görüş belirtmek istiyorum.

Bu oyun kendi içinde çok iyi fakat gelecek açık dünya oyunları için yeni bir dönem başlatmıyor. Oyunun sahip olduğu detaylar uçuk seviyede evet, ama sorun da tam olarak bu, RDR2 detaylara sahip fikirlere değil. "Oha müthiş bir fikir bu helal olsun adamlara" denmiyor, "Oha detaya bak helal olsun adamlara" deniyor. Hiçbir yapımcı 6, 7 yıl uğraşmaz oyununu yapmak için büyük bir risk çünkü, hali ile burada gördüğümüz detayları başka oyunlarda göremeyeceğiz. Kimse oturup her bir npc'lerin davranışları, diyalogları için bu kadar uğraşmayacak, hayvan derisi yüzmek için birkaç farklı animasyon çizmeyecek, çiçeği kökünden koparıp, yapraklarını temizleyip çantaya atma animasyonu yapmayacak. Rockstar bu yaptıkları ile istisna olmayı tercih etmiş, hem iyi olmuş hem de kötü olmuş. Artık neredeyse birbirinin aynısı mekaniklerle gelen açık dünya oyunlarına son verip yeni bir dönem başlatabilir diye umut ediyordum. Bir nebze bazı yan görev aktiviteleri alıştığımızın dışında karşımıza çıkıyor, gözükmüyorlar ve sizin keşif yaparak onları bulmanız gerekiyor ama bunun dışında genel mekanikleri alıştığımız açık dünya oyunlarından farklı değil.

• %50'si bitti. ana görev yan görev şeklinde gidiyorum. birde sağ solu araştıra araştıra. oyun herşeyi yapıcam diyorsanız gerçekten çok uzun.
  • defected kullanıcısına yanıt
    oyun gerçekten müthiş. bende sizin önerinize uyacapım ana senaryoyu bitirmeye çalışacağım. yoksa bitmiyor abi oyunda sürekli başka yerlere takılıyorsun bitirmesi aylar sürer. birde ana senaryoda üst üste devam etmek senaryoyu anlamak akıcılığı açısından daha iyi oluyor. günlerce ana senaryo yapmayıp sonra tekrar dönünce insan ya ben ne yapacaktım konu neydi diyor. O yüzden senaryo bitince diğer şeylerinde tadı çıkar herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enevre

oyun gerçekten müthiş. bende sizin önerinize uyacapım ana senaryoyu bitirmeye çalışacağım. yoksa bitmiyor abi oyunda sürekli başka yerlere takılıyorsun bitirmesi aylar sürer. birde ana senaryoda üst üste devam etmek senaryoyu anlamak akıcılığı açısından daha iyi oluyor. günlerce ana senaryo yapmayıp sonra tekrar dönünce insan ya ben ne yapacaktım konu neydi diyor. O yüzden senaryo bitince diğer şeylerinde tadı çıkar herhalde.
    ya biraz oyun tarzınıza bağlı.

hani senaryo bittikten sonra; "ya ne yapıcam şimdi boş boş hayvan peşinde mi koşacağım?" diye düşünen biriyseniz bitirmeyin. zamana yayın :)

sadece şunları söylüyorum.

1) trophy kasacaksanız ve kamp ile ilgili trophy'ler varsa (var mı yok mu bilmiyorum) senaryoyu bitirmeden yapacaklarınızı yapın.
    2) ilk oyunu oynadıysanız ve çok sevdiyseniz, trophy olayına o kadar takılmıyorsanız bence senaryoyu bitirip yan görevlere, avlara, hazinelere, random event'lere falan öyle devam edim.
    3) 4. 5. ve 6. chapter'da manuel save yapın. kenarda dursun. daha sonra geri dönmek isterseniz dönersiniz.

spoiler olmaması için yazamıyorum daha fazla.

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 1 Kasım 2018; 14:9:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: marjinaltr

Bu nedir ya :)

nasil bir şanştir :) bu arada adamin silah sesine verdiği tepki çok iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 1 Kasım 2018; 14:19:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Playstation 4 Red Dead Redemption 2 oyununda çatışma esnasında ağır çekimde düşmanlarımızı hangi tuşlara basarak vurabiliyoruz

• Thejoker58906 T kullanıcısına yanıt
    Friends With Benefits, Give to the Poor, Errand Boy bu kupalari chapteer 5 e kadar aldin aldin . Sonra alamiyorsun.

Trophy ile isim olmaz diyorsan dert etcegin bir sey yok

• dostlar merhaba birşey soracam oyunda 25 saatim falan oldu sanırım fakat ilk kez bugün oyunla ilgili videolar izledim ve orada gördüm ki adamlar kasabalarda store vs. soyarken yanına kamptan adam alıyorlar bunu nasıl yapabilirim?
    Niye bu kadar sinirlendiğinizi anlamadım. Üstelik benim söylediklerim ile aynı şeyleri söylemişsiniz. Ben de oyunun çok detaylı olduğunu, bu detayı yapmak için yapımcıların risk almayacağını, uğraşmayacağını yazdım. Kimse böyle bir işe atılmayacağı için de RDR2 istisna olarak kalacak diyorum. Ayrıca oyun alıştığımız açık dünya oyunlarından farklı değil demedim, genel mekaniklerinin aynı olduğunu söylüyorum. Arkadaşım kayıp bulur musun, şu malzemem eksik getirir misin tarzı görevler, bounty hunter, reçete okuyup craft yapmak, hazine bulmak, avlanmak bunlar zaten hali hazırda var olan mekanikler, bahsettiğim şey bu. Neyse bu benim şahsi fikrim tartışmaya gerek yok, oyunu kötülemiyorum da zaten.
  • cobaiNzM kullanıcısına yanıt
    Kamptaki her üye Arthur'a farklı bir fikirle geliyor, bunların bazıları ana görev oluyor bazıları ise opsiyonel görevler oluyor. Aşağıda opsiyonel olanların nasıl göründüğünün resmini attım. Bunlara rehberde daha detaylı değineceğim.

Mesela bu opsiyonel görevde Bill Arthur'a StageCoach soygunu öneriyor, yapıp yapmamak sizin elinizde.

RED DEAD REDEMPTION 2  [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 1 Kasım 2018; 14:32:10 >

• Hazır oyun bitmişken hilelere bakayım dedim hile yapınca oyun kaydedilmiyor baya saçma buldum bunu

• oyunda çok sık fellers kelimesi kullanılıyor. Bu "arkadaş" anlamında mı? Friend demiyor da.
  • Yanlış şöyle bir şey var. Görevin içindeyken kayıt alınamıyor. Çok oynamıştım baydı bende görevdeyken çıktım oyundan. Ama sonra auto save den başlayınca görevde kayboldu. Ana görevdi üstelik.Garip bir durum sonramı açılacak tekrar acaba. Belkide yan görevmiydi acaba aslında sarı işaretli görevlerdendi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    trophy ile hiç işim olmaz hocam ya bazı arkadaşları da anlamıyorum zaten oyunu trophy için oynuyorlar gibi. kupa alınca ne oluyor yani sonuç hiçbir şey.
  • trplayer kullanıcısına yanıt
    Senaryoda bir miktar ilerleyince R1 ile düşman işaretleme çıkıyor R2 ile'de işaretledikten sonra art arda sıkıyor
  • enevre kullanıcısına yanıt
    Bi trophyciyiz kardes ayip oluyor

• CheKD kullanıcısına yanıt
    Hocam Javier'den sanırım, ev soygunu görevleri alınıyor. Ama adamı kampta bir türlü bulamıyorum. Hikayede ne kadar ilerledikten sonra soygunlara katılabilirim. En son Charles ile avcılık yaptık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Striknin

Senaryoda bir miktar ilerleyince R1 ile düşman işaretleme çıkıyor R2 ile'de işaretledikten sonra art arda sıkıyor
    Hoş geldin arkadaşım çok teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: marjinaltr

Bu nedir ya :)

Maganda kurşunu yine can almış.

• evo_4 E kullanıcısına yanıt
    Grup üyelerinin öyle belli görevleri yok, mesela ben Javier'le hem soyguna gittim hem de balık tutmaya. Bu görevler rastgele ve süreli olarak geliyor, haritada belirdi mi hemen yapmak gerekiyor yoksa ortadan kayboluyorlar. Dün mesela Pearson'la ıstakoz avına çıkmıştım o sırada Lenny'nin Stagecoach görevi uçmuş. Bu görevler karakterleri tanımak için konmuş, bu görevler sırasında karakterlerin geçmişleri hakkında birçok detay öğreniyorsunuz. Mesela ben Micah ve Bill ile Stagecoach görevine gittim, Micah geçmişinden bahsetti kısa da olsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 1 Kasım 2018; 14:49:47 >
  • 
Sayfa: önceki 555556557558559
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.