Şimdi Ara

RED DEAD REDEMPTION 2 [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] (556. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
18.958
Cevap
277
Favori
488.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 554555556557558
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Doancrula

Konunun devredildiği iyi olmuş. Rehberlerin ana konu üzerinde olması çok daha iyi. Konuyu en iyi şekilde ayakta tutacağınıza inanıyorum @CheKD.

Wanted sistemiyle ile ilgili tabloyu zaten bir arkadaşın çevirisiyle Türkçe'leştirmiştik. Diğer bulduğum şeyler ise belki işinizi görür rehber için. Gördükçe göndermeye devam ederim.

Efsanevi Hayvan Lokasyonları

Honor sisteminin etkileri

Bir arkadaş burada paylaşmıştı. Silaharın, hayvan boyutlarına göre üzerindeki etkisi.
    Hocam lazımsa türkçeleştireyim bunları

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• improved arrow ları biz mi geliştiriyoruz satınmı alıyoruz. Nereden satın alıyoruz yada nasıl geliştiriyoruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ygrkmklnc

Hocam anladığım kadarıyla kamplarda birinci ikinci görev diye birşey yok. İlk kamptayken bi ara sol üst tarafta "artık kampında companion activity yapabilirin " gibi bir uyarı yazısı çıktı. o da siyahi bir arkadaşla 5 fingers oyununu gösteriyordu. Onu yaptım. Daha sonra ikinci kampta başka bir elemanla balık avlamaya gittim. üçüncü kampı bekliyorum.

Alıntıları Göster
    Hmm ben daha balık avlamaya gitmedim ): 2. Chapterdayım ama daha o göreve gelmedim bayada görev yaptım halbuki neyse olmazsa olmaz sorun değil ne yapalım :) ilgilendiğin çok teşekkür ederim çok sağol :)

• defected kullanıcısına yanıt
    5.chapter geçmeden ne yaparsanız yapın ı anlayamadım hocam 5 chapter a geçince avlanmadır kamp gelişmedir yan görevlerdir felan yapılmaz hale gelip kayıp mı oluyor ?

5 e chapter gelmeden neyi önceden yapmamız lazım spoiler olmayacak ise söylerseniz sevirinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Thejoker58906

5.chapter geçmeden ne yaparsanız yapın ı anlayamadım hocam 5 chapter a geçince avlanmadır kamp gelişmedir yan görevlerdir felan yapılmaz hale gelip kayıp mı oluyor ?

5 e chapter gelmeden neyi önceden yapmamız lazım spoiler olmayacak ise söylerseniz sevirinirim

spoiler olmadan söyleyemem :)

kampı geliştirmek istiyorsanız
    5. chapter'dan önce bitirmeniz lazım

çünkü (burası büyük spoiler)

kamp falan kalmıyor ortalıkta :)

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 1 Kasım 2018; 13:49:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Dün gece atım atiba hakkın rahmetine kavuştu. Uzun zaman geçirdiğim için alışmıştım atibaya. Ölünce Arthur hüngür hüngür ağladı. Bu nasıl oyun anasını satayım be. Böyle detay hangi oyunda var. Her oynadığımda şaşırıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Atlarının konumunun olduğu haritayı atabilecek var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: santa rika

Dün gece atım atiba hakkın rahmetine kavuştu. Uzun zaman geçirdiğim için alışmıştım atibaya. Ölünce Arthur hüngür hüngür ağladı. Bu nasıl oyun anasını satayım be. Böyle detay hangi oyunda var. Her oynadığımda şaşırıyorum.
    At ölünce bir daha gelmiyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Doancrula

Konunun devredildiği iyi olmuş. Rehberlerin ana konu üzerinde olması çok daha iyi. Konuyu en iyi şekilde ayakta tutacağınıza inanıyorum @CheKD.

Wanted sistemiyle ile ilgili tabloyu zaten bir arkadaşın çevirisiyle Türkçe'leştirmiştik. Diğer bulduğum şeyler ise belki işinizi görür rehber için. Gördükçe göndermeye devam ederim.

Efsanevi Hayvan Lokasyonları

Honor sisteminin etkileri

Bir arkadaş burada paylaşmıştı. Silaharın, hayvan boyutlarına göre üzerindeki etkisi.
    Neyse başlayalım çeviriye.

1. Resim çevirisi

Legendary Animal Locations: Efsanevi Hayvan Lokasyonu

(Bundan sonraki her kelimenin başında "Legendary" olduğu için tekrar tekrar bunu yazmayacağım, Türkçe çevirinin başına "Efsanevi" yazmanız yeterli)

Wolf:Kurt

Bharati Grizzly Bear: Hindistan Boz Ayısı (Bharat hindu dilinde hindistan demekmiş kaynak ekşi)

Moose:Sığın Geyiği

White Bison:Beyaz Bizon

Elk:Kanada Geyiği

Bighorn Ram:Amerika Yaban Koyunu

Bullgator:Timsah

Buck:Erkek geyik

Coyote:Çakal

Boar:Yaban Domuzu

Beaver:Kunduz

Giaguaro Panther:Jaguar Panter (Giaguaro Jaguar demek,tahminen katır gibi melez bir hayvan)

Fox:Tilki

Cougar:Puma

Tatanka Bison:Amerika Bizonu

Pronghorn:Amerika Antilobu

2.Resim

En başta yazan: Ortam Etkinlikleri:Onur Değerleri

Bağış Kutusu Kullanarak Çeteye Bağış Yapmak: +10

Düello rakibini etkisiz hale getirmek:+10

Kanun adamına zorluk çıkarmadan teslim olmak ve hapis cezanı çekmek:+5

Şehirdeki fareleri öldürmek veya kamp işlerini halletmek:+5

İşlediğin suçların borcunu ödemek:+5

Bir hayvanı kanarken ölümüne kadar seyretmek:-1

Bir sivilin yanında ateş etmek ve onları korkutmak:-1

Bağlanmış bir atı çalmak:-1

Sivilleri bayıltmak ve onları lootlamak:-1

Bir masunu atınla ezmek:-1

Soygun sırasında birini korkutmak veya dövmek:-5

Evcilleştirilmiş şehir hayvanlarını öldürmek,köpekler inekler ve domuzlar gibi:-5

Ölüye saygısızlık etmek(cesetlere veya belli mezarlara ateş etmek veya patlayıcı kullanmak):-10

Bir dükkan sahibinin elini havaya kaldırtmak ve yazarkasaları veya kasaları soymak (kısaca dükkan soymak yani):-20

Rastgele birini kışkırtmak veya korkutmak: artan düşüş*

Atına yardım etmeden acılar içinde kıvranmasını izlemek: artan düşüş*

Bir hayvanı öldürmek ve derisini yüzmeden veya atına istiflemeden onu orada bırakmak: artan düşüş*

Bir sivili veya kanun adamını öldürmek (aranıyorken veya görevdeyken uygulanmaz): artan düşüş*

Sağ alt köşede yazan: * Eğer bu suçları işlemeye devam ederseniz şiddetle artan onur cezaları vardır

3. Resim

Animal Size:Hayvan Boyutu

Small:Küçük

Moderate:Küçük-orta

Medium:Orta

Large:Büyük

Massive:Devasa

Poor:Kötü

Good:İyi

Perfect:Mükemmel

Weapon:Silah

Ammunition:Mermi veya cephane

Normal hit:Normal vuruş

Fatal hit:Ölümcül vuruş

Critical&fatal hit:Kritik&ölümcül vuruş

Bow:Yay

Arrow:Ok

Small Game Arrow:Küçük oyun oku

Poison Arrow:Zehirli Ok

Improved Arrow:Güçlendirilmiş ok

Fire Arrow:Alev Oku

Dynamite Arrow:Dinamit oku

Throwable:Fırlatılabilir

Throwing Knife:Fırlatılan bıçak(evet pek iyi olmadı bu çeviri ama düzeltilebilir)

Poison Throwing Knife:Zehirli fırlatılan bıçak

Tomahawk:Savaş Baltası

Warmint Rifle:Warmint tüfeği

0.22:0.22

Pistol:Tabanca

Revolver:Altıpatlar

Repeater:Tekrarlayıcı (sanırım burada yarı otomatik silahlar kastedilmiş EMİN DEĞİLİM)

Rifle:Tüfek

Sniper Rifle:Sniper Tüfeği

Regular:Sıradan

Split Point:Ayrılan Nokta

High Velocity:Yüksek hız

Express:Ekspres veya Hızlı

Explosive:Patlayıcı

Shotgun: Pompalı tüfek

Buck shot:İri saçma

Incendiary:Yakıcı (yanıcı mazleme içeriyor anlamına geliyor ingliççede)

Slug:Fişek

Explosive slug:Patlayıcı fişek

Not:Silah terimlerine hakim olmadığımdan dolayı mermiler düzenlense fena olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: dortcahar

Çok bahsedilmiyor ama oyunda ortam sesleri çok başarılı. Saint-dennis’de hava karardıktan sonra atınızla yavaş adımlarla dolaşın ve şehir ışıkları eşliğinde şehrin sesini dinleyin. Banliyönün sesi bir taraftan, sokak çalgıcısının müziği bir taraftan , bir yandan işleyen fabrikaların gürültüsü, insan sesleri.. Terapi gibi resmen. Zamanda yolculuk yapıp 1899 amerikasında bir şehire tatile gitmişsiniz gibi bir etki bırakıyor insanın üzerinde.
    Bu sesler hoparlorden de duyuluyor mu yoksa iyi bir kulakliginiz mi var?

Orijinalden alıntı: santa rika

Dün gece atım atiba hakkın rahmetine kavuştu. Uzun zaman geçirdiğim için alışmıştım atibaya. Ölünce Arthur hüngür hüngür ağladı. Bu nasıl oyun anasını satayım be. Böyle detay hangi oyunda var. Her oynadığımda şaşırıyorum.
    Ismi cok guzelmis nur icinde yatsin.

her atın istatistiği ile beraber paylaşmıştım

@.Davy Jones.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 1 Kasım 2018; 13:50:55 >

Orijinalden alıntı: Guest-F31FE8CB4

Arkadaslar daha önce yazıldı mi bilmiyorum ama su arabian atı haritanın neresinde bulabilirim
    aynen böyle güzel ırklı atları nereden bulabiliriz ? benim special editions dan ötürü birtane yarış atım var ücretsiz olarak. ama mustang yada arabian atlarını nereden bulabiliriz ?

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wasaby -- 1 Kasım 2018; 13:54:5 >

-atınızı biri çalmaya kalktığı zaman uzaklaşmadan ıslıkla atınızı çağırın, at onu çalmaya çalışan hırsızı üzerinden atacaktır.

-ata kısa bir şekilde ıslık çalarsanız, yanınıza gelir ve orada durur. basık tutup uzun süre çalarsanız sizi takip etmeye başlayacaktır.

-milletin üstünden topladığınız saatlerden saate bakmak için fps moduna geçin, itemler menüsünden saatli seçin. (dürbünün olduğu sekme)

-normalde durmak için kullandığınız r1/rb'ye basılı tutarsanız atlar ya da at arabaları geri geri gider.

-kasabalarda yaptığınız kötü şeyleri unutturmak/npc'ler tarafından tanınmamak ve temiz bir sayfa açmak istiyorsanız sık sık saçınızı, sakalınızı ve kıyafetlerinizi değiştirin. özellikle üzerinizde ödül varsa bu çok işe yarayacaktır. (tanınmamak için bandana/maske takmak daha çok dikkat çekiyor)

-sağlığınızı geliştirmek için yolda her gördüğünüz her hayvanı okla vurun veya npc'lerle yumruk kavgası yapın. dead eye'ın gelişmesi için ise dead eye ile düşmanlarınızı kafadan vurun, bir şeyler craft edin. ekranın sağında artışlar görünecektir.

-lockpick özelliğiniz henüz açılmadıysa trenlerde veya dışarıda görebildiğiniz para/mücevher kasalarını, dinamitle, fırlatılabilir baltayla (tomahawk), fırlatılabilir bıçaklarla ya da shotgun'la menteşelerinden vurarak açabilirsiniz. bu arada soymak isterseniz stagecoach olarak bilinen at arabalarının arkasında da kasalar var.

-silahınızı hızlıca 2 defa l1/lb'ye basarak kılıfına koyun. "neden?" diye de sormayın. bunu bir kere yapın, bundan sonra hep o şekilde koymak isteyeceksiniz.

yağmurlu havada gazete okuyunca gazetedeki mürekkebin aktığı bir oyun için bunlar basit detaylar tabii ki...

ekşi sözlük
    red dead redemption 2
    https://eksisozluk.com/entry/82886933

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 1 Kasım 2018; 13:56:41 >

• 
Sayfa: önceki 554555556557558
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.