Şimdi Ara

RED DEAD REDEMPTION 2 [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] (512. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.958
Cevap
277
Favori
486.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 510511512513514
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun kontrolleri ile ilgili sıkıntı çıkaran ve pintipanda dahil pek çok oyuncunun sıkıntı yaşadığı problem kontrollerin karakterin içinde bulunduğu duruma göre çok değişkenlik göstermesi yani aynı tuşun her zaman aynı işi yapmaması. Bunlardan en sıkıntı çıkaranlardan birincisi l2 tuşu. L2 tuşu silahınızı kınından çıkardığınızda nişan alma tuşu iken silahınız kınında iken birisine odaklanarak onunla konuşma etkileşime girme vs tuşu. Adamın birisi atla giderken selam verdi bana ben de karşılık vermek için adama doğru bakıp l2ye basılı tuttum. Ancak o da ne silahım kınında değilmiş o anda o yüzden selam vermek isterken adama silah doğrulttum. Silah doğrultunca adam direk ateş etti bana ve adamı öldürmek durumunda kaldım onurum düştü. Selam vermek istediğim adamı öldürdüm kısaca..

Bu durumun tersini düşünelim. Oyuncu silahı kınında iken bir anda düşmanla karşılaştı. Heyecanla nişan alma tuşu olan l2ye gidebiliyor elin ancak silahın kınında iken önce hızlıca l1e basıp bırakıp silahı kınından çıkarıp sonra l2 ile nişan al şeklinde yapmak gerekiyor. Esasen bu oyuna bir hızlı silah çekme unsurunu da dahil ediyor dolayısıyla zaman zaman sıkıntı çıkarsa da yapımcılar bizden her an silahımızın kınında olup olmadığının farkında olmamızı ve gerektiğinde hızlıca silahımızı kınından çekip doğrultmamızı istiyor oyuncuya daha fazla kontrol veriyor. Dolayısıyla zaman zaman sıkıntı çıkarsa da insanı daha bir kovboy moduna sokuyor. Bu tür şeylere kızmadan önce iki dakika soluklanıp kontroller üzerinde sakin kafayla bir düşünmek lazım. Oynadığımız şaheserin bizden bu kadarını istemeye hakkının olduğunu düşünüyorum.

Genel olarak kontrol şemasında aynı anda çok tuşa basmak gerekebiliyor bu da biraz sıkıntı. Örneğin quick wheelden bişey alacaksınız diyelim l1 basılı tutuyorsunuz sonra analoğu çekili bırakıp l2 veya r2ye basıp istediğiniz şeyi seçtikten sonra sağ analogu bırakmadan l1i bırakmanız gerekiyor bu da biraz karışık olsa da zamanla alışılıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: thriller89

Dün bir avm'de denedim oyunu, inanılmaz fps düşüşü vardı. Baya rahatsız etti beni. Şehirlerde hep böyle mi acaba?
    ben hiç fps düşüşü yaşamadım sistemdeki tv + ps4 pro kullanıyorum akıyor bende
    Asus Z170 Pro Gaming | ASUS ROG Strix GeForce GTX 1080 Ti 11GB | Intel Core i7 6700K 4.0 Ghz | CORSAIR H100i RGB PLATINUM 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu | 2x Noctua NF-F12PWM | 2x Corsair ML140 Pro Rot LED | Hyperx Savage 16 GB 2800Mhz DDR4 CL14 | Corsair 400C Mid-Tower Case
    Evga 650GQ Gold 80+ PSU
    | Samsung 850 Evo 250GB SSD
    LG Ultragear 27GL83A-B 144Hz Gaming Monitor
    | WD 1TB
    Corsair K70 LUX RGB | DXRacer Sentinel Gaming Chair | - Logitech G900 Chaos Spectrum | HyperX Cloud II Gaming Headset Red | Razer Firefly Chroma Cloth Mouse Pad | Samsung UE-55MU9000
  • Yolda geçen adamın parasını istedim takip et falan dedi bir şeyler dedi anlamadım Sonra bunun peşinden gittim Baktım Bana yardım edin diyor kaçıyor Ben de üstüne bir atladım bir güzel bağladım 74ç bir şey verdi sonra adamı halatı serbest bıraktım bu bir koşuyor dedim neyse milleti haber verir dedim hemen öldürdüm kimse görmesin diye ağacın önündeki caliliga bıraktım sonra bir baktım wanted girdim ödül avcıları peşime takıldı 10 tane falan vardı öldürüyorum hala gitmiyorlar anlatn adamlar beni öldürdü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: helll_599

ben hiç fps düşüşü yaşamadım sistemdeki tv + ps4 pro kullanıyorum akıyor bende

Alıntıları Göster
    Benim denediğim normal PS4'tü.

Orijinalden alıntı: psycho90

Hocam tren yolcularından çok daha fazla para ve değerli eşya çıkıyor,şansını tren soyup orada deneyebilirsin

Alıntıları Göster
    mantıklı evet. Zengin şehri Saint Denisdeki tipleri soymak da işe yarayabilir
  • Bu forumda çok sayıda rehber yapmış biri olarak ben sizi düşündüğüm için söylüyorum. Ana konu sizin olmazsa açtığınız konu sürekli arkalarda kalacak, harcadığınız emek, zaman boşa gider. Konu sahibi ilgisiz ise bir yönetici ile irtibata geçin o halde konuyu devretsin size.

PS bölümü ile hangi yönetici ilgileniyor bilmiyorum, bilen varsa yazsın mümkünse arkadaşın emeği boşa gitmesin.

@BlackLead

Rehberi vakit bulursam yapabilirim demiştim, ancak hali hazırda bir arkadaş rehber işini girişmiş zaten, ikinci bir rehber yapmaya gerek yok bence.

kendine oyuncu deyip konsola düşman olan boş beleş pc’cileri sallamayın

ezik youtube yayıncılarına kulak asmayın

hayatı sağa sola ateş edip biryerleri havaya uçurmak, kule açmak, birbirinin aynı üsleri basıp temizlemek olan gereksiz ergen oyuncuları dinlemeyin

bu oyunun 5. chapter’ına kadar oynamayanları oynadıktan sonraki yorumlarını bekleyin

dünyanın en iyi, en uğraşılmış, en organik, en oyun gibi olmayan oyunu bu

SATIN ALIN VE OYNAYIN!!!

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sir daniel fortesque -- 29 Ekim 2018; 13:25:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁
    [2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti
  • Merhaba arkadaşlar...

Ben psn hesabından da RDR2 grubu kurmayı düşünüyorum. Bilhassa online serverlar açılınca daha seri bir şekilde mesajlaşmak daha iyi olabilir mesaj grubu üzerinden. Katılmak isteyenler benim psn'me arkadaşlık daveti yollasınlar.

Psn: ATASEL77

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adrosero kullanıcısına yanıt
    Oluyorlar bir kaç görev yap gel.

[2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

Beyler oyunda kaç Chapter var bilgisi olan varmı?
    Bende merak ediyorum öğrenirseniz benide bilgilendirin mösyö

gözleri yoktur ama her şeyi görür... kulakları yoktur ama her şeyi duyar... bir şey yaratmak istediğinde ona sadece "OL" der... ama bu söz dilin söylediği yada kulakların duyduğu gibi bir söz değildir... BİL BAKALIM O KİMDİR
  • quote:

Orijinalden alıntı: seker1adam

6 chapter
    2 epilogue

var

Ayı yakalama görevinde oluyor o Kamptaki büyük bir at var siyah satman lazım yanına git tuş çıkıyor zaten yaşlı adam diyor zaten yakaladım satalım diye kasabaya götür atı ya sat ya da yeni bir at al fiyat düşsünler.

Crucial P5 Plus 1 TB nvme ssd .Kingston Fury Renegade DDR5 RGB 32GB 6000MT/s DDR5 .COOLER MASTER MASTERBOX MB520 KASA .Sharkoon silentstorm cool zero 850
    Ekran : Asus TUF GAMİNG VGAQZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: sir daniel fortesque

quote:

Orijinalden alıntı: seker1adam

6 chapter
    2 epilogue

var

Alıntıları Göster
    Kısaymış aslında, değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Thejoker58906

6 chapter 2 epilogue kısa değilmi hocam ana hikaye için 60 saat deniyordu yanlış bir bilgimiymiş o
    Ben 3. chapter'a geldim oyunu yarıladım demek ki

• Oyunun kontrolleri ile alakalı hiç sorun yaşmadım at sürerken ağaçlara yada başkasına çarpanlar olmuş ben sadece oyunun başında yaşadım şuan çok iyi at biniyorum at üzerinde adam vurma konusundada sorun yok

Tek elştiri atın üzerinde sürekli X tuşuna basarak koşturmak yerine basılı tutunca koşsa daha iyi olurmuş.

gözleri yoktur ama her şeyi görür... kulakları yoktur ama her şeyi duyar... bir şey yaratmak istediğinde ona sadece "OL" der... ama bu söz dilin söylediği yada kulakların duyduğu gibi bir söz değildir... BİL BAKALIM O KİMDİR
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

Ben 3. chapter'a geldim oyunu yarıladım demek ki

Alıntıları Göster
    Chapter 3 görevleri daha lezzetli dahada çok beğendim ben şahsen başından kalkamıyorum oyunun

:)

• 
Sayfa: önceki 510511512513514
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.