Şimdi Ara

RED DEAD REDEMPTION 2 PC TÜRKÇE YAMA İSTEK (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
3
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Haberi aldığımda çığlık attım.😂😂Ciddiyim 2 hatta 3 yama bile çıkabilir.😂Bu yüzden lütfen yaması olmayan oyunlara odaklansak çok güzel olur;mesela this is the police 1-2,rebel cops,walking dead definitive series gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu oyun gta 5'i ve mafia 3'ü çeviren technogame'e yakışır.
  • Herkes böyle bir oyunun kendi yamasıyla oynanmasını ister. RDR2 Bu oyun abi. Umarım çok uzun sürmez ve kaliteli bir yama çıkar, el atacak arkadaşların şimdiden ellerine sağlık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baddogan35 -- 4 Ekim 2019; 20:41:14 >
  • kim yapacak olursa olsun ADAM GİBİ YAPSIN yeter. ben yama yapacam diye çıkıp oyunları murdar etmeyin.
  • r0ket kullanıcısına yanıt
    Aynen birde virüssüz bir yama en iyi şekilde çevrilmesi gerek.
  • yorumların coguna baktım, millet türkce yamadan cok, ücretlimi ücretsizmi olacak diye yorum yapmış, bu da yeni, tekel olma yolunda gidiyorlar eskiden parasımı vardı, ücretlimi yaptıkları yetmiyormuş gibi ücretsiz yapanlarada sataşıyorlar, assassin creed serisi, batman serisi,fallout serisi witcher,mass effect,deus ex,far cry,gta serisi ve daha nicelerini bedavaya türkce yamalarını indirip oynadık, yapan herkesede gereken desteği gösterdik, bu saydıklarımın hepsi baba oyunlar binlerce kelimeden oluşan türkçe yamalar yani, watch dogs 2 yamasının paralı ve bu işin tekele doğru gitmesinden biraz doluyum, 2 sigara parasıda bunlara destek vermem bu işi ticarete döküceklerse az ötede oynasınlar burası donanımhaber neyse iyi forumlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mercuryfb

    yorumların coguna baktım, millet türkce yamadan cok, ücretlimi ücretsizmi olacak diye yorum yapmış, bu da yeni, tekel olma yolunda gidiyorlar eskiden parasımı vardı, ücretlimi yaptıkları yetmiyormuş gibi ücretsiz yapanlarada sataşıyorlar, assassin creed serisi, batman serisi,fallout serisi witcher,mass effect,deus ex,far cry,gta serisi ve daha nicelerini bedavaya türkce yamalarını indirip oynadık, yapan herkesede gereken desteği gösterdik, bu saydıklarımın hepsi baba oyunlar binlerce kelimeden oluşan türkçe yamalar yani, watch dogs 2 yamasının paralı ve bu işin tekele doğru gitmesinden biraz doluyum, 2 sigara parasıda bunlara destek vermem bu işi ticarete döküceklerse az ötede oynasınlar burası donanımhaber neyse iyi forumlar
    geldi senin gibi biri tartışmayı başlattı işte beleş oynedım ozaman hep beleş olsun 1 kere yapar 2 kere yapar.oyunlar büyüyor dahada zorlaşıyor sırf senin gibi sadece kendi zevklerini düşünen biri zevk alsın diye hayatlarının bir bölümünden feragat edip neden çeviri yapsınlar.destek vermiş miş 2 pohpoh lamayla emeklerinin karşılığı almıyor oyun çevirinin aktif olduğu zamanlar ücretsiz çevirileri bir kaç ay gecikti diye etmediğiniz hakaretler kalmamıştı yada ücretsiz bağışlı olsun yine çoğu kişi bağış yapar laflarını da çok gördük.




  • O imkansız öyle bir grup bir daha zor toplanır.
  • bu oyunu şimdiye kadar yaptığı çalışmayla kenidini ispatlayan anoymous grupu çevirmeli yazmıştım Animusdaki arkadaşlardada bu oyunu çevirecek potansiyel var ama Anoymous ekibine göre daha ağır çeviriyorlar bu oyun için 1 sene filan beklemek yerine 3-4 ay da çıkartacak bir ekip çeviriye el atmalı bu kadar açık net.
    DOS2,mass efect,dragon age gibi kitlesi sınırlı bir oyun değil RDR2. Ben oyuncuyum diyen herkese hitap ediyor.Çeviride beklenen kitlenin büyüklüğü göz önüne alınarak en hızlı ve kaliteli bir şekilde çıkmalıdır.
  • Qnoops kardeşim bu işi çözecektir. Ve kimseni haberi olmadan pat diye çıkacak yama.
  • Önceden kıçı kırık bir fps oyununun bile çevirisini zor görürdük, şimdi ise rpg oyunları için bile kim çevirecek olayından çıktık parasız mı paralı mı ? tartışılıyor. Oyun severler olarak en kötü gününüz bu olsun beyler grup olarak kim el atacak ise kolay iş değil..

    Ama benim en merak ettiğim senaryo kısmını 2 kere bitirdiğim halde pc'de çok pis rp dönecektir o beni baya saracak işte.
  • Yetiş ya Qnoops Şaka bir yana kim çevirirse çevirsin güzel çevirsin hakkını veririz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nietzsche55 -- 4 Ekim 2019; 23:46:5 >
  • Böyle bir babayiğit var mı ? Destek oluruz her türlü.
  • Bakalım önce hangi yama çıkıcak
  • Neredeyse herkesin oetak görüşü aynı. Qnoops hoca inşallah el atar da zengini, fakiri herkes oynar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni Pc toplama vakti geldi
  • Witcher 3 ten sonra büyük bir boşluğa düşecem diye kara kara düşünürken bu haber çok iyi geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uyguna_iphone kullanıcısına yanıt
    Sana normal bir şekilde sordum ama normal cevap verememişsin. Hangi oyunun yaması için para aldılar da çıkarmadılar söyle bizde öğrenelim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.