Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (867. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.387
Cevap
148
Favori
821.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 865866867868869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam bu olayı sadece siz yaşamıyorsunuz. Bende aynısı Black Desert oynarken yaşamıştım. Daha sonra silip bırakmıştım. Bende de Gta 5 online hariç her oyunda aynı durumla karşılaşıyorum. Bunun sebebi heralde oyuna yeni içerikler gelmediği sürekli aynı şeyleri yaptığımız için bir müddet sonra insan amaçsız hissetmeye başlıyor. Oynadığı oyundan zevk alamamaya başlıyor.

• Kage. kullanıcısına yanıt

Epic Games'de de aynı fiyatlarda. Hatta %20 iade ile 400 küsür TL lere geliyor

• KaraMehmet01 kullanıcısına yanıt

Doğrudur, epic games pek tutulmadığı için söylemedim. Epic Games'de kütüphane biriktiren, başarımları kasan vs varsa ordan alsın tabi. Kişisel olarak benim için steam dışı herhangi bi launcherın değeri yok, ha ordan oynamışım ha farklı yollarla bedava oynamışım değişen bişi olmuyor gözümde. Steam'in TL'yi salması da bu yüzden üzdü çoğu insanı zaten.

• Kage. kullanıcısına yanıt

steamde hileyle kasıyor başarımları herkes. O yüzden %100lemelerin hiçbir değeri yok

achievement diyince akla ps gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ŞahinAbi kullanıcısına yanıt
    Aksine hileyle yapılan başarımın bir değeri yok orda önemli olan kendin uğraşarak yapmandan geçiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ŞahinAbi kullanıcısına yanıt
    Ps'de de değeri yok. Yine steamde yapınca profilini güzel gösterecek olanak sunuyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yaratıc1KLAVYE kullanıcısına yanıt

O yüzden zaten herkes saniyede fulluyor oyunlarını emek yok yani

• Hayatımda bu kadar ağır ve hantal bir oyun görmedim. Karakter hareket ederken mevsimler değişiyor. Yürü artık hadi... Dön, koş... Yalvarırım az hızlı hareket et. Kağnı gibi ya...

• Zebercet kullanıcısına yanıt

Yok, diğer oyunlar çok iyi ama RDR 2 eksik. Karakter kağnı gibi yavaş. Siper bile alırken uyuşuk. Çok gerçekçilik arıyorsan oyunda ölünce oyun komple bitecek. Sonuçta gerçek hayatta dirilme diye bir şey yok. Ayrıca gerçekte hiç kimse çatışma esnasında bu kadar yavaş hareket etmez. Hiç gerçekçi değil.

Kabullenmeye çalış. Karakter bir kağnı gibi yavaş ve bu yavaşlık gerçekçi değil.

• Yurtsever1453 kullanıcısına yanıt
    :D

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt

Adam yılmadan usanmadan 2 senedir gidip gelip oyunun ağırlığından yakınıyor.

• torkema61 kullanıcısına yanıt
    Ben bunu hatırlıyorum hocam Last of Us 2 konusuna da gidip gelip hikayeyi gömüyordu :D

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hocam siz heralde oyunun hikayesini bilmiyorsunuz? Hikayeyi bilseydiniz oyun neden o kadar çok ağır anlardınız.

• Cemo94 kullanıcısına yanıt

:D yani bi insan elbette her oyunu sevecek değil ama bu kadar uzun süre boyunca gidip gelip eleştiride bulunuyorsa burada eleştiri değil de art niyet aranır.

• torkema61 kullanıcısına yanıt

Oyunun muhteşem özellikleri var .İyi yaptığı şeyler hayran bıraktırıyor ama devam edemiyorum. Tekrar denemek istiyorum ama karakterin ağır hareket etmesi tüm hevesimi kırıyor ve öfkeleniyorum. Dayanamıyorum. Böyle bir şey nasıl olur?

Gerçek çatışmada bu kadar ağır olan bir karakter 10 saniye hayatta kalamaz .

Kontroller GTA 5 gibi olsaydı bu oyunu herkes severdi. Özgürce hareket etmek istiyorum. Hızlıca . GTA 5 gibi...

• Rockstar bir türlü muhteşem birleşimi yapamıyor .

GTA 4: Kontroller çok kötü ama araç sürüşü muhteşem .

GTA 5: Araç sürüşü çok kötü ama karakter kontrolü mükemmel

Rdr 2: Evren muhteşem. At sürme mükemmel. Karakter kontrolü çok kötü

Oyuncuya seçenek sunulmalı. Sen simülasyon mu istiyorsun, arcade mi , denge mi? Ben denge istiyorum.
    Bir özellik 10/10 diğeri 10/4 ... Keşke her şey 10/9 olsa razıyız.

Gerçek çatışma nedir? Hayatınızda hiç kovboy filmi izlediniz mi? Mesela ne yanlış da nasıl olmasını istiyorsunuz? Geri tuşuna basınca bir anda karakter çat diye arkasını dönsün gibi bir şey mi, yani düşünüyorum düşünüyorum, daha 3 gün önce açıp oynamış biri olarak hiçbir an hantal olarak kalmıyor aklımda. Çatışmalar, kovalamacalar yeteri kadar hızlı. Anında aksiyon alıyor karakter. Öyle bir eleştiriyorsunuz ki sanki oyun 4x<< yavaşlatılmış gibi.

Hantallıktan kastınız oyunun ilerleyişi ise doğrudur. Her anı aksiyon olan deli dolu bir oyun değil ama zaten oyunun amacı ya da vadettiği de bu değil.

Bu konuda haklısınız hocam. RDR 2 için bir şey diyemem. Eski dönemde geçen bir oyun için oynanış çok sırıtmıyor açıkcası. Simülasyon, gerçekçi bir hava katıyor. O oyunun, uçup, kaçmalı Cyberpunk 2077 gibi olmasını bekleyemeyiz ama Gta 4 ve Gta 5 konusunda haklısınız. Gta 4'ün kontrolleri kötü ama yapay zeka, araç sürüşü, araç hasar modellemesi filan çok iyi. Gta 5'de yapay zeka, araç sürüşü Gta 4'e göre kötü ama kontroller çok iyi.

• Şu anda oyun dünyasının zirvesi bu oyundur. Uzun yıllarda bu seviyede bir oyun geleceğini hiç ama hiç sanmıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 865866867868869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.