Şu adam kim ? ![]() Arkadaşlar bu adam kim bilen var mı? varsa alta yazarsa sevinirim
#rdr2 #reddeadredemtion2 #easteregg https://www.youtube.com/watch?v=MX-i0ABiRWs |
Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (828. sayfa)

-
-
Arkadaşlar pcye god of war ragnarok ne zaman gelir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam temiz kurulum şeklinde değil belirttiğim gibi ddu aracıyla komple kaldırıp o şekilde temiz kurmayı deneyin. faydası olabilir, daha önce 1-2 kere bu şekilde yapmanın faydasını gördüm. 3060ti 2k için biraz sıkıntı yaratabilir. o noktada çözünürlüğü yüksek tutup diğer ayarlardan kısarak dengelemek mantıklı olabilir.
ben de 3080ti aldım geçen yıl ve monitör araştırırken 4k'lardan hep uzak durdum. şimdilik tamam ama ileride sıkıntı olacak diye hiç bakmadım bile.
edit: ddu'yu google'dan aratın demek istediğimi anlayacaksınız. rehberi de vardır mutlaka, zaten basit bir araç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sroad -- 11 Ocak 2023; 14:46:44 > -
-
Muhtemelen iki sene sonra
Sonbahara last of 2 gelebilir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Tamamdır, hocam, bir de öyle deneyeyim. Aynı sistem ve çözünürlükte daha yüksek FPS alanlar var, ondan dolayı şüphelendim biraz işin yazılım kısmına. Ben artık 3060ti´ye 2K monitör almak isteyenleri çeşitli platformlarda karşıma çıktıkça uyarıyorum. Görsel kalite kayda değer biçimde artıyor, ancak 2K monitör almak isteyenlerin en azından 3080ti ya da 3070ti ekran kartına sahip olması ilerisi için de en makulü. Ben 2K´ya geçerken FPS düşüşü beklerdim ancak bu kadar da değil. Çok etkiliyormuş çözünürlük.
-
-
kaliteli Türkçe yama var mı arkadaşlar ?
-
arkadaşlar benim sorunum rdr2 online'da atım kayboldu.(shotout seriese girdim çıktıktan sonra at yoktu mapta) stable'da at gözüküyor ama atı alamıyorum. bu sorunu nasıl çözerim? çıldırmamak elde değil. define haritalarım var ama malum at olmayınca gidemiyorum.
-
-
Makine çevirinin discort kanalına bakın derim. Adının makine çeviri olması yanıltmasın elle yapılmış yamadır. RDR2 için Türkçe yama geliştirin esas grubun yamasını barındırmakta.
-
-
1 haftadır online oynuyorum fakat Prime Gaming'den talep ettiğim bakiyeler hala yatmadı. Bankaya mı yattı acaba diye gidip bakayım dedim haritada banka simgesi göremedim. Bir görev ardından mı açılacak bunun olayı nedir biri aydınlatabilir mi?
-
-
-
Rtx 3060'lı laptop aldım. Ultra high arası çok akıcı oynuyorum ve 6 gb vram'in 4.5 gb'ını kullanıyorum sadece. Fakat 3 saat sonunda falan game is running low on memory diye sol üst köşede uyarı çıkıyor. Fakat oyunda herhangi bir performans kaybı bir şey yok ve bakıyorum daha 1.5 gb boş vram gözüküyor. 60 fps üstü alıyorum hala. Redditte falan baktım son update sonrası yaşanan bir bug diyorlar. Pek çok yaşayan kişi olmuş son update sonrası. Var mı başka yaşayan uzun oyun seansları sonrasında
Hocam rtx 3060 6 gb laptopta 4.5 gb vram kullanmama rağmen ultra ayarlarda çok akıcı da oynamama rağmen bir süre sonra 2.5 saat 3 saat gibi game running on video low memory diye sol üst köşede bir uyarı çıkıyor. Redditte baktım son updateden sonra bug diyorlar. Zaten vrame bakıyorum daha 1.5 gb da boş yer var vramde. Siz yaşadınız mı uzunca oynadıktan sonra aralıksız?
Masaüstü sisteme oynuyorum 6gb vram 4,5-5,5 gb kullanıyor hiç öyle bir uyarı almadım. uyarı pc den başka bir yazılımdan mı geliyor oyun danmı? Laptobun sıcaklırda bir sorun olmuyors bir sıkıntı çıkarcağını düşümüyorum.
-
Oyundan geliyor. Sıcaklık gayet normal derecede. 3 saat gibi bir süre oynadıktan sonra oluyor. Redditte de son update sonrası pek çok yaşayan olmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X