Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (829. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.387
Cevap
148
Favori
820.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 827828829830831
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bugün az önce oyundan çıktım öyle bir uyarı almadım. Oyunda akıcılık ve sıcaklık sorunu yoksa bence sorun çıkmaz. Laptop oyun oynamdığım için bilmiyorum.

• koftehor1 K kullanıcısına yanıt

O bende de olmuştu hocam. Ayarlardan "Graphics API" seçeneğine bakar mısınız, Directx 12 seçiliyse eğer Vulkan yapın. Bir de ilaçlı versiyonu oynuyorsanız ondan da olabilir.

• Rtx 3050 , İ5 1240p , 16Gb Dual Channel Ram li bir laptopum var ekran kartı 60w benzer sistem kullanan var mı ? Hangi ayarlarda kaç fps alıyorsunuz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • STEPHEN_KinG kullanıcısına yanıt

Hocam vulkan seçili bugün 3 saat oynadım çıkmadı uyarı. Ama bu bir bug aslında vram yetersiz değil zaten baktığımda da 4.5 gb kullanıyor 6 gb'ın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koftehor1 K kullanıcısına yanıt

arkaplanda ne gibi programlar açık, bu programların donanım hızlandırma ayarlarını kapatmayı deneyin (discord, steam vb.). eğer bilgisayarı hiç kapatmıyorsanız uyku modunda vs bırakıyorsanız, arada bir bilgisayara restart atın

• Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

Ps4 ve 5 de oynamıştım. PC'yi upgrade edince birde burada deneyeyim dedim. Bütün ayarlar en üstte DLSS Kalite modunda 2k çözünürlük. oyun konsola göre müthiş grafik veriyor. Hayran kaldım Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DjarumBlack- -- 22 Ocak 2023; 22:20:54 >

• Arkadaşlar bir sorum olacak sizlere steam deck windows 11 tarafında rdr2 oynamaya çalılıyorum cihazın çözünürlüğünü düşürüyorum. Fakat oyunu açınca otomatik 1280x720 ye çekiyor tam ekran olmuyor çerçevesiz ekran yapınca sol alt köşeye getiriyor anlayacağınız çözünürlük problemi yaşıyorum ne yapabilirim?

• Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]Brother Folleryoutube
    #rdr2 #arthurmorgan
    https://www.youtube.com/watch?v=M6z9S5tmyYA
  • Captain Tsubasa 10 kullanıcısına yanıt

Bu lanet olası sorun kendi kendine oluyor ve sonra ne yaparsanız yapın düzelmiyor. Doc'daki Rdr2 ayar klasörünü komple silip tekrar açınız oyunu, muhtemelen düzelir.

• U2ME2 kullanıcısına yanıt
    Hocam valla şansa kendi kendine düzeldi şöyle ki ama çerçevesiz moduna alınca bir sonraki açmam da oyun tam ekran açıldı.

• Geçmiş olsun oyun Steam de 1150 TL'ye zamlandı :-(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu almayan varsa Humble bundle`de alma şansi var. 6 Saat içinde güncellenir.. Elinizi Cabuk tutarsaniz alirsiniz. Bu Efsanevi muazzam oyun asla kacirilmamali. Alirken Ultimate aldiginiza emin olun.

• Epic gameste fiyatlar değişmemiş daha

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 98e de almayan bi daha al'a'masın zaten Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezicioyuncu -- 3 Şubat 2023; 0:32:8 >
  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

doları tam değerinden almışlar sanırım, sıfır yerel fiyatlandırma Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] 5 yıllık oyun olunca da yok artık deniyor ister istemez. tamam ekonomik durum belli ama yine de bu nedir yani.

edit: tarayıcıya 60 usd yazdım 1128 tl diyor. bu nasıl bir fiyatlandırma yahu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sroad -- 3 Şubat 2023; 0:45:10 >
  • 3 hafta önce 98 liradan almıştım iyi yatırım olduRed Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] 

• TR de 60 dolardan AAA oyun satamazzsın . Hani nerde yerel fiyatlandırma?

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]steamdb.info
    Just a moment... · Steam Database
    https://steamdb.info/app/1174180

Norveç currency bizden daha ucuz Eurozone aramzda 5 dolar var. Böyle pazarlama olmaz iyi niyetli değil. Cyberpunk steam db yazıp bakarsnız TR oyunun fiyatlandırmasının nasıl olması gerektiği görülür. Olay ilgisiz acitvision ea gibi firmlar vardı yıllardır 60 dolardan TR de oyun satma arzusu bu iş başka bir yere gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26E6B5369 -- 4 Şubat 2023; 3:19:33 >
  • "Seçim öncesi art niyetli işler dönüyor" Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] Gabe Newell Fetöcüymüş yarın gençlik kolları olarak topluca arayın emniyeti içeri alsınlar. Ebabil harekatını steam forumlarına salmak da işe yarayabilir vergilerimizle troll maaşı alıp boş boş oturmayın iş yapın iş. 4 ay sonra don atlet gönderirim bu işi başarabilirsen hadi bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 3 Şubat 2023; 5:43:53 >
  • Valve’nin Whatsapp grubundan talimat gelmiş hocam oyun böyyük böyyük

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Adam, cevap vermeyim diye engelleyip slogananı atıp kaçmış. Kendindeki negatif sıfatı başkasına yakıştırma taarruuzu, Tipik troll haraketleri, ben fetöcü diye bişey demedim ,beyni algıda seçicilik yapmış olsa gerek. Atalarımız, yarası olan gocunur der. Zamanaında bir 3. firma adını , vermeye gerek yok. Steamde oyunlar düşük fiyattayken firmaları uyarıp fiyatları artırılmasını sağlamıştı. Amacınız trollük yapmak, konuyu saptırmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26E6B5369 -- 3 Şubat 2023; 10:13:33 >
  • 
Sayfa: önceki 827828829830831
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.