TAA sharpening de %50-60 civarı olsun bir ss atın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (773. sayfa)

-
-
-
-
Perdelerin kenarları tırtıklı birde renk palati farklı geldi gözüme.taa keskinligi dlss acıkkeen az bile acsan etki ediyor. Görüntü daha net oluyor ama özellikle cimlerde netlik arttıkca ıncelme oldugu ıcın genel manzaraya belli bir mesafeden bakınca cok yapay duruyor haraket halınde titreme yapıyor. Az bile acsan sanki göruntuyu netliyor ama baska biryerleri bozuyor gibi geliyor bana. Baktıgın yerın butunlugu bozuluyor bir sıkıntı var diyorsun. Mesela dlss yeni versiyon olan 2.3.5 hem göruntuyu bozuyor hemde fps düşüyor bende 2.3.4 geri döndüm. 2.3.4 de perdelerdeki o tırtıklanma yok mesela...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OttoMaN Tr 1453 -- 9 Aralık 2021; 10:23:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
DLSS kapayınca görüntü çok kötü oluyor, dlss'i quality moda aldığımda çok daha iyi bir görüntü elde ediyorum.
Bu durumu nasıl çözdünüz? Dlss'siz de 60 fps alabilirim.
-
-
Hikayeden çok görselliğin tartışıldığı bir konu olmuş. Konuda sadece 1 kişi kaand12@ youtuber'dan bahsetmiş. Strange Man'i bulun izleyin. Hikaye modunda o kadar çok kaçırdığınız detay göreceksiniz ki, oyunu oturup tekrar oynatabilir. Strange Man, görüp de anlam veremediğiniz objeler, hikayeler, kişiler, NPC'ler ve onların döngüleri gibi konuları anlayabileceğimiz şekilde videolar üretiyor. Hatta oyunun dosyasının ayrıntılarında, dizinlerde adı geçen, oyunda bulamadığımız, sonradan çıkarılan karakter bile buldular. Spoiler vermeyeyim, gidin izleyin derim.
-
-
Hikaye modunda üzengi kilidi ne zaman açılıyor? Hikayenin %30'u bitti ama hala üzengi kilitli.
Bir de ahırdan eyer vs alırken özelliklerini göremiyorum. Bunu açmanın bir yolu var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oyunu baştan sona her oynayış da farklı detaylar ve farklı görevler fark ediyor insan.
Oyunu 4 defa oynuyorum. Hala daha önce yapmadığım şeyler görüyorum.
Yalnız son güncelleme sonrası oyunda bazı buglar oluyor. Mesela bir görevde birini koyalarken zıplamam lazım bir yerde ama zıplama tuşunun simgesi çıkmıyor ve tuşa bastığında bile zıplamıyor. Tesadüfen zıplanması gereken yere zıplamadan geçtim. İki kişi gidilen bir görevde pc yönettiği karakter at arabasının yanına gelmedi. Bir görevde de at arabasında sandık var çıkıp sandığı almak lazım ama çıkılması gereken yerden çıkamadım. Başka yerden çıktım ama onda da sürücü kısmına çıkıp oturdu karakter. Alturu bir kaç defa öldürünce çıkan bu kısmı atla seçeneğini seçince Altur ve Leny arabanın ön kısmında oturmuş yola çıkmayı bekler vaziyette başladı öyle devam edebildim. Bu arada oyunun zorluk seviyesi attırılmış bazı yerlerde. Polislerle vuruştuğumuz bir görevde cephane kolay kolay bitmezdi görev başlangıcında cephanemiz azalmış olarak başlıyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yalnız RDR2 bir başyapıt bence. Görsel anlamda ve hikaye olarak tam bir sanat eseri.
Bu konuda yardımcı olacak var mı?
Arkadaşlar konu açtım satış bölümüne kimse hesap satmıyor yokmu rdr 2 hesap satan ulaşsın
Eyeri seçince sağda bir tuşda info yazıyor ona basınca özellikleri çıkar.
Üzengi direk açık olması gerekiyordu
Bende üzengi silik halde duruyor, seçim yapılamıyor.
Playstationda oynarken solda info tuşu geliyordu ama pc'de yok. Ben de anlamadım.
Şimdi baktım TAB info tuşu ama basınca info bölümü boş bug heralde.
Türkçe oynayanlar Türkçe yamaya nasıl ulaştıklarını belirtebilir mi? Özelden de olur.
-
Kardeş oyunda bug var ssanırım.2 kere bitirdim böyle olmamıştı.şimdi bendede aynı durum.oyunun başlarında at satın almaya gittigimde sıkıntı yoktu şimdi bendede var.ikinci bölümdeyim.türkçe yamamı dedim kaldırdım yine aynı bende anlamadım...
-
Dm attım bakın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X