Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (773. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
17.387
Cevap
148
Favori
821.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 771772773774775
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

TAA sharpening de %50-60 civarı olsun bir ss atın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]
    Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

Ayarlarım bunlar taa keskinligi acınca cok daha keskin net görüntü oluyor ama.bana cok yapay gercecilikten uzak geliyor.heleki akışkan oyunda.duragan oldumu foto için super ama gerek yok diye düşünüyorum.en iyi görüntü ayarı böyle.imkanı yok daha iyisi olmaz bana göre..Herşey ful açık bir tek su fizik kalitesi bir tık düşük.birde nvidia denetim masası digital vibranceyi 50 den 55 cekerim her zaman.ufak bir dokunuş ama cok etkisi oluyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OttoMaN Tr 1453 -- 8 Aralık 2021; 23:26:51 >

• Taa keskinliğin fazlası bende fiziksel etki yapıyor açıklaması zor ama öyle bir durum yaşıyorum fazla maruz kalınca en fazla 60 gerçi sizde etki etmez zaten dlss açıksa yoksa ediyormu.

Dlss farkını görmek için biraz detaylara girdim o tren istasyonu ss i iyi olmuş birebir aynısını çekip karşılaştırdım.

• Perdelerin kenarları tırtıklı birde renk palati farklı geldi gözüme.taa keskinligi dlss acıkkeen az bile acsan etki ediyor. Görüntü daha net oluyor ama özellikle cimlerde netlik arttıkca ıncelme oldugu ıcın genel manzaraya belli bir mesafeden bakınca cok yapay duruyor haraket halınde titreme yapıyor. Az bile acsan sanki göruntuyu netliyor ama baska biryerleri bozuyor gibi geliyor bana. Baktıgın yerın butunlugu bozuluyor bir sıkıntı var diyorsun. Mesela dlss yeni versiyon olan 2.3.5 hem göruntuyu bozuyor hemde fps düşüyor bende 2.3.4 geri döndüm. 2.3.4 de perdelerdeki o tırtıklanma yok mesela...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OttoMaN Tr 1453 -- 9 Aralık 2021; 10:23:46 >
  • DLSS kapayınca görüntü çok kötü oluyor, dlss'i quality moda aldığımda çok daha iyi bir görüntü elde ediyorum.

Bu durumu nasıl çözdünüz? Dlss'siz de 60 fps alabilirim.

• Dlss görevini yapmış yani çözünürlüğü düşürmüş fsr olsun dlss olsun zaten amaçları performansı arttırmak görüntüyü güzelleştirmek değil. Sadece perdeler değil bankta oturan karakterde de bankın kendisinde de düşük çözünürlük var. Renk farkı oyundaki günün farklı zamanından kaynaklıdır güneş ışığı vurma açısı vb. taa kapalı olduğu anda dediğiniz gibi hareket halinde çimenler bozuluyor, dlss de taa gibi ağaç yapraklarını birleştirip düz bir yeşil bulamaç haline getirmiş taa keskinliğide o yüzden işliyor demek çünkü taa kullanıyor benim grafik ayarları size oranla daha düşük olmasına rağmen detaya inince elde ettiğim görüntü daha net dlss özellikle kenarlarda detay kaybettirmiş dlss in native çözünürlükten üstün bir görüntü vermesi mümkün değil zaten.

Tüm grafik ayarlarını sona alıp üstüne dlss açmaktansa grafikteki farkı etkilemeyen ama sona alınca 5-10 fps yiyen birkaç ayarları tespit edip kademe düşürüp native çözünürlükde oynamak en iyisi hem fps artar hem aldınız görüntü daha net olur mesela alttaki çamurda da düşük çözünürlük belli ediyor kendini kenarlar daha belirsiz.

• Hikayeden çok görselliğin tartışıldığı bir konu olmuş. Konuda sadece 1 kişi kaand12@ youtuber'dan bahsetmiş. Strange Man'i bulun izleyin. Hikaye modunda o kadar çok kaçırdığınız detay göreceksiniz ki, oyunu oturup tekrar oynatabilir. Strange Man, görüp de anlam veremediğiniz objeler, hikayeler, kişiler, NPC'ler ve onların döngüleri gibi konuları anlayabileceğimiz şekilde videolar üretiyor. Hatta oyunun dosyasının ayrıntılarında, dizinlerde adı geçen, oyunda bulamadığımız, sonradan çıkarılan karakter bile buldular. Spoiler vermeyeyim, gidin izleyin derim.

• Huan8 H kullanıcısına yanıt

Konu 770 sayfa 2 sayfasında grafik konuşulsun benim üçüncü başlayışım oyuna strange man rdr konusunda bilinen bir kanal zaten. Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] 

Treni yakalamışken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 9 Aralık 2021; 20:10:29 >
  • Hikaye modunda üzengi kilidi ne zaman açılıyor? Hikayenin %30'u bitti ama hala üzengi kilitli.

Bir de ahırdan eyer vs alırken özelliklerini göremiyorum. Bunu açmanın bir yolu var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Huan8 H kullanıcısına yanıt

Oyunu baştan sona her oynayış da farklı detaylar ve farklı görevler fark ediyor insan.

Oyunu 4 defa oynuyorum. Hala daha önce yapmadığım şeyler görüyorum.

Yalnız son güncelleme sonrası oyunda bazı buglar oluyor. Mesela bir görevde birini koyalarken zıplamam lazım bir yerde ama zıplama tuşunun simgesi çıkmıyor ve tuşa bastığında bile zıplamıyor. Tesadüfen zıplanması gereken yere zıplamadan geçtim. İki kişi gidilen bir görevde pc yönettiği karakter at arabasının yanına gelmedi. Bir görevde de at arabasında sandık var çıkıp sandığı almak lazım ama çıkılması gereken yerden çıkamadım. Başka yerden çıktım ama onda da sürücü kısmına çıkıp oturdu karakter. Alturu bir kaç defa öldürünce çıkan bu kısmı atla seçeneğini seçince Altur ve Leny arabanın ön kısmında oturmuş yola çıkmayı bekler vaziyette başladı öyle devam edebildim. Bu arada oyunun zorluk seviyesi attırılmış bazı yerlerde. Polislerle vuruştuğumuz bir görevde cephane kolay kolay bitmezdi görev başlangıcında cephanemiz azalmış olarak başlıyoruz.

• Yalnız RDR2 bir başyapıt bence. Görsel anlamda ve hikaye olarak tam bir sanat eseri.

• switel kullanıcısına yanıt
    Bu konuda yardımcı olacak var mı?

• Arkadaşlar konu açtım satış bölümüne kimse hesap satmıyor yokmu rdr 2 hesap satan ulaşsın

Eyeri seçince sağda bir tuşda info yazıyor ona basınca özellikleri çıkar.

Üzengi direk açık olması gerekiyordu Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] 

• Bende üzengi silik halde duruyor, seçim yapılamıyor.

Playstationda oynarken solda info tuşu geliyordu ama pc'de yok. Ben de anlamadım.

Şimdi baktım TAB info tuşu ama basınca info bölümü boş bug heralde.

• Türkçe oynayanlar Türkçe yamaya nasıl ulaştıklarını belirtebilir mi? Özelden de olur.

Kardeş oyunda bug var ssanırım.2 kere bitirdim böyle olmamıştı.şimdi bendede aynı durum.oyunun başlarında at satın almaya gittigimde sıkıntı yoktu şimdi bendede var.ikinci bölümdeyim.türkçe yamamı dedim kaldırdım yine aynı bende anlamadım...

• Dm attım bakın

• 
Sayfa: önceki 771772773774775
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.