Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (750. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17.387
Cevap
148
Favori
821.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 748749750751752
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yemin Ederim Yeni Fark Ettim,Harbiden Muhteşem Ötesi Animasyon Olmuş Detaya Bakın Nelere Dikkat Etmişler Zamanının Ötesinde Zaten

• Arkadaşlar selam
    Ps5 icin rdr2 in ulmtimate versiyonu almıştım ama kurarken standartı kurmuşum. Story modunda ilerleme verilerim kaybolmadan ultimate geçme yöntemi var mı? Yani standardı kaldırım ultimate kursam kaldığım chapter dan devam edebilir miyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DLSS ne zaman gelecek arkadaşlar açıklanan bir tarih var mı?

• Balık oltaya geldiğinde nasıl çekiyoruz?

• Şu oyunun singleı gözümde ilah ama gel gelelim online kısmına bir b.k getirmedeler perişan ettiler beni ya yıllardır.

• Hocam emin olun bu durum biz oyuncular için iyi bir durum
    Neden diye soracak olursanız online ne kadar b.ktan olursa yeni oyun o kadar erken gelir
    Bakın GTA kısmına yenisinin gelmemesinin nedeni tamamen online kısmın bu kadar çok tutuşu ile alakalı
    Her ne kadar kaliteli oyun çıkarsa da her firmada para ön plandadır
    Altın yumurtlayan tavuğu kesmek istemiyorlar GTA Online bildiğiniz para basıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orasida var ama su oyunun online ustune birazcik dusselerdi keske.

• Ben oyundaki bulanık olma durumunu monitörden halletmiştim. Orta yapınca daha net oluyor.

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

Monitör bu.

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]www.vatanbilgisayar.com
    MSI Optix MAG274R 27'' 144Hz 1MS(MPRT) FreeSync PREMIUM OYUNCU MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/msi-optix-mag274r-27-144hz-1ms-mprt-premium-ips-monitor.html

• Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 7 Temmuz 2021; 21:6:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Terminator T-800

Güzel haber hocam. Tesekkurler

• Red Dead Redemption 2 DLSS Yaması 13 Temmuz'da Çıkıyor

Rockstar, Red Dead Redemption 2 için DLSS yamasının 13 Temmuz'da yayınlanacağını duyurdu. Hem Red Dead Redemption 2 hem de Red Dead Online, DLSS'yi destekleyerek RTX sahiplerinin daha iyi performans elde etmesine olanak sağlayacak.

Red Dead Redemption 2'nin hangi DLSS sürümünü kullanacağı henüz bilinmiyor. Tahminlere göre, 2.2.6.0 sürümünü içerecek. Ancak daha eski bir sürümün de gelebilme ihtimali yer alıyor. Doom Eternal'ın DLSS yaması 2.1.66.0 sürümünü içeriyordu. 

NVIDIA'nın yeni bir DLSS Modu olan Ultra Kalite Modu üzerinde çalıştığı da biliniyor. 

Kaynak: https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Red_Dead_Redemption_2_DLSS_Yamasi_13_Temmuzda_Cikiyor-109971.htm

• Heyt be şaheser oyunun konusu 750 sayfa (mobile göre) olmuş.

• Yeni güncellemenin içeriğini çok merak ediyorum bakalım nasıl bişey olacak. Gold ları stokladım az biraz 15 gold cepte var, 17 tane treasure map daha açılmadı. 2 tane de prime gaming ten geliyor. Şöyle saint denis ten bi köşk verseler var ya..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kaand12@ kullanıcısına yanıt
    hocam 15 golda olacak işler değil biraz sanki :) Dutchın kıyafetinin olduğu quick draw club pass 25 gold zaten sadece.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Birseysoylicem kullanıcısına yanıt
    Hocam totalde ortalama 30-35 goldum var sayıyorum :P olmadı artık altın kasıcaz yapacak bir şey yok :D ama artık oyunda şöyle bi malikanemiz olsa şehirde hiç fena olmaz. Sizce nasıl olur, onun içinde gta online daki gibi heist falan yapsak, moonshiner gibi bi yeri olsa orda kaçak üretim yapsak vs. Oyunun potansiyeli aslında çok var ama yavaş yavaş gelişiyor. Ama şunaki hali de güzel aslında.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kaand12@ kullanıcısına yanıt
    bir ara söylentisi vardı Saint deniste malikane 600 altına satılacak diye. rockstar bu altın dedin mi akan sular durur onlar için :)

• Birseysoylicem kullanıcısına yanıt

600 altın gerçek parayla bile çok para... O kadar da insafsızlık yapmazlar değil mi? Gerçi Rockstar bu, belli olmaz...

• henrymorgan92 kullanıcısına yanıt
    Document_Macfarlane_Ranch_Deed = "45.00"2. Document_Butcher_Creek_Shack_Deed = "50.00"3. Document_Strawberry_Hotel_Room_Deed = "60.00"4. Document_Silent_Stead_Deed = "80.00"5. Document_Crop_Farm_Deed = "100.00"6. Document_Crop_Farm_Deed_Rustic = "100.00"7. Document_Lodge_Farm_Deed = "125.00"8. Document_Saint_Denis_Mansion_Deed = "600.00"

bu kaynağı ortaya atmışlardı 1 sene önce, dosyaların arasında bulmuşlar vs. bende redditte görmüştüm. arkası çıkmadı tabi bu iddiadan sonra efsanevi hayvan güncellemesi gelmişti 😀

• Arkadaşlar DLSS güncellemesi saat kaçta gelecek bilen var mı? 13'ü de oldu Amerika'da ama hala yok steamde.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheLordOfTheGames

Arkadaşlar DLSS güncellemesi saat kaçta gelecek bilen var mı? 13'ü de oldu Amerika'da ama hala yok steamde.

hala güncelleme yok.bende merak ediyorum kardeş...

• 
Sayfa: önceki 748749750751752
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.