Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (674. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.387
Cevap
148
Favori
821.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 672673674675676
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheLordOfTheGames

Hocam ps3'te native 540p çalışıyor oyun. Xbox one oynatabiliyordu 4k gayet iyi oluyor. Tabii bu saatten sonra remake gerekir bence 10 yıl dile kolay.

Kontrol etmeye ancak vakit bulabildim. 4k'da çok temiz oynanabileceği çok açık. Ancak ps3'ün gözüme ettiği tecavüzün 10'da 1'i bile belli olmuyor bu videoda. Eve gidince pc'den izlersem o zaman belki belli olabilir ama telefon üstünden yaşayamadım/göremedim aynısını.

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QLBatiatus -- 5 Ekim 2020; 11:11:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Haklısınız hocam TV'ye olan mesafe filan da çok etkiliyor. Xbox 360'ta oynarken TV kullanayım demiştim görüntü cidden çamurdu. 1080p VGA eski bir monitör vardı onda oynayınca epey bepenmiştim açıkçası.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Haklısınız hocam TV'ye olan mesafe filan da çok etkiliyor. Xbox 360'ta oynarken TV kullanayım demiştim görüntü cidden çamurdu. 1080p VGA eski bir monitör vardı onda oynayınca epey bepenmiştim açıkçası.

Bu oyunu seneler evvel ilk gördüğümde "Bundan daha iyisi yapılamaz, resmen gerçek hayat" demiştim. Aynı şeyleri daha önce gta3, vice city ve gta5'de de düşünmüştüm. Last Of Us'da da düşündüm. Ne zaman ki "daha iyisi yapılamaz" diye düşündümse hep yapıldı daha iyisi. Teknoloji sürekli gelişiyor ve artık "rdr2 resmen gerçek hayat, bundan daha iyisi yapılamaz" diye düşünüyorum. Teknoloji ulaşabileceği en yüksek evreye ulaştı diye düşünüyorum. Göreceğiz... Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] 

• Aynen öyle hocam umarım yeni teknolojilere ulaşmak hep böyle zor olmaz ülkemizde de ulaşırız :( RDR2 bence 2 sene geçmesine rağmen hala en iyi. Böyle her şeyi özenle yapılmış bir oyun ne zaman gelecek bilemiyorum.

CP2077'yi bekliyoruz ama her ne kadar harika olacak olsa da RDR2'deki at dinamikleri kadar iyi bir araba sürüşü, RDR2'deki vuruş hissi kadar iyi bir vuruş hissi, RDR2'deki karakter animasyonları kadar iyi animasyonlar göremeyiz gibi düşünüyorum. CDPR çok yüksek bir ivmeyle gelişse de Rockstar seviyesine ulaşması 1-2 oyun sonra olacaktır muhtemelen. Umarım böyle kaliteli oyunlar daha çok gelir çünkü CP2077 olsun RDR2 olsun böyle oyunlardaki emeği ve titizliği görünce insanın diğer oyunlara bakası gelmiyor.

• TheLordOfTheGames kullanıcısına yanıt
    Rdr2 rahat tokatlar.

• M0meNtS kullanıcısına yanıt
    Ünlü eleştirmen moments yorum yaptığına göre konuyu kapatabiliriz

• PeTeRPaNN kullanıcısına yanıt
    sürekli hakkını yedikleri için abartılmayı hakeder

• türkçe dil desteği olmaması çok kötü türkçe dil olarak ekleyebileceğimiz güvenli bir yer var mı ?

• TheLordOfTheGames kullanıcısına yanıt
    Rdr 2 ile cyberpunk kıyaslamakta ne bileyim .

• Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

• Uzun aradan sonra açtım oyunu kırmızı bir at denk geldi yakaladım biraz bununla keşif yapayım bunun rüzgar sesi daha az.Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] 

• quote:

Orijinalden alıntı: Irina Spalko

türkçe dil desteği olmaması çok kötü türkçe dil olarak ekleyebileceğimiz güvenli bir yer var mı ?

yok, yama çıkmadı maalesef

• farukclkk kullanıcısına yanıt
    Zaten teknik açıdan RDR2 kadar olamayacağını belirttim. RDR2 seviyesinde başka oyun olmamasına yakındım biraz. Şu an hikaye ezberimde olması rağmen bir kere daha başladım 2-3 gün önce. Cidden bambaşka bir şey bu oyunun dünyasında yaşamak isterdim. Oynanışın animasyonların grafiklerin harika olması yetmez gibi hikaye de şaheser, ne olacağını biliyorum ama zevkle oynatıyor diyaloglar filan harika yazılmış.

Tek oynadığım oyun RDR2 çünkü diğer oyunlara bakası gelmiyor insanın. Umarım RDR2'ye bir süre ara verdirecek güzel bir oyun gelir. Dediğim gibi teknik açıdan eşi gelmese de dünyası müzikleri hikayesi RPG yönü ile CP2077'yi bekliyorum bir 4-5 ay onla takılırım değişiklik olur diye. Keşke diğer firmalar da R* ve CDPR gibi 4-5 yılda çıkarsalar oyunlarını da çeşitlilik olsa.

• Grafik ile alakalı sıkıntım yok ancak görüntü bulanık gibi ultraya getirsem bile böyle oluyor taa kapalı ancak hala tatmin etmedi güzel bir görüntü ayarı var mıdır varsa nedir nasıl yapmak lazım acaba

• Irina Spalko kullanıcısına yanıt
    Nvidia kullanıyorsanız kontrol panelinden 3d ayarlarına girip rdr2 yi seçip sharpeningi 0.4 yapın. Ignore film grain 0.17 kalsın. Oyun içinden de taa sharpening %25 olacak şekilde ayarlayın. TAA ve FXAA ikisini de açın.

• Arkadaşlar görüntüye çok etki etmeyip fps düşüren Ayarlar var mıdır kapatayım biliyor musunuz ? Ayna ve su dışında.

• farukclkk kullanıcısına yanıt

Üstte attığım görüntüyü beğendiyseniz ayarları paylaşayım vega56 ile 2K da 50-60 fps civarı alıyorum.

• Bende 2k ile dediğiniz fpsleri alıyorum. Resolution scale de 1750 de. Diğer tüm Ayarlar ultra msaa kapalı. Görüntüden çok taviz vermeden kısabileceğim Ayarlar için demiştim teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: farukclkk

Bende 2k ile dediğiniz fpsleri alıyorum. Resolution scale de 1750 de. Diğer tüm Ayarlar ultra msaa kapalı. Görüntüden çok taviz vermeden kısabileceğim Ayarlar için demiştim teşekkürler.

1750mi hiç belli olmuyor bence o ayarı düşürün birde tree tessellation var onu kapatın.

• quote:

Nvidia kullanıyorsanız kontrol panelinden 3d ayarlarına girip rdr2 yi seçip sharpeningi 0.4 yapın. Ignore film grain 0.17 kalsın. Oyun içinden de taa sharpening %25 olacak şekilde ayarlayın. TAA ve FXAA ikisini de açın.

Nvidia kullanıyorum nasıl yapacağım tam olarak

• 
Sayfa: önceki 672673674675676
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.