Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (673. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
17.387
Cevap
148
Favori
821.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 671672673674675
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gameekstradan aldım hocam. Ben aldığım sırada 2 tane vardı birini aldım işte.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyler 2k her şey ultra resolution scale 1750 de. 40-50 fps alıyorum.rtx 3080

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: farukclkk

Beyler 2k her şey ultra resolution scale 1750 de. 40-50 fps alıyorum.rtx 3080

Lightning i ultradan medium a al ortalama 10-12 fps artar.

• Ligthning dediğiniz tam olarak hangisi acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: farukclkk

Ligthning dediğiniz tam olarak hangisi acaba ?

Lightning Quality

• quote:

Orijinalden alıntı: 128MilyarDolar

Lightning Quality

Alıntıları Göster

Yok ki bi artieks üçbinseksenimiz bizde test edek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugrpkr

Yok ki bi artieks üçbinseksenimiz bizde test edek

Alıntıları Göster

Oynıcak oyun yok ki hocam 3080 olsa ne olur 3090 olsa ne olur.

• Deneyeceğim teşekkürler.

• Ulan oyun oyna oyna bitmiyor...Kasım 19 a kadar bitirebilsek bari.Görevi almaya gidiyorum hop rastgele bi yan görev çıkıyor yolda bakmadan geçemiyorum.Onuda yapayım bunu yapayım derken ana görevleri yapamaz hale geldimRed Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] Acıklı bi hikaye olarak yakaladığım beyaz arap atını tren ezdi allah rahmet eylesin...Bi da ha aynısından bulamayacağım için artık siyah arap atı kovalıcam...Oyunda çok acayip yan görevler varRed Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] 

• quote:

Orijinalden alıntı: -Prometheus-

Ulan oyun oyna oyna bitmiyor...Kasım 19 a kadar bitirebilsek bari.Görevi almaya gidiyorum hop rastgele bi yan görev çıkıyor yolda bakmadan geçemiyorum.Onuda yapayım bunu yapayım derken ana görevleri yapamaz hale geldim Acıklı bi hikaye olarak yakaladığım beyaz arap atını tren ezdi allah rahmet eylesin...Bi da ha aynısından bulamayacağım için artık siyah arap atı kovalıcam...Oyunda çok acayip yan görevler var 

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Saint deniste satın alabilirsin siyah arap atını.

• ugrpkr kullanıcısına yanıt

Spoiler,

3.Bölüme yeni geçtim.Saint denise ne zaman gitsem ahırda at olmuyor.Diğer yerlerde atlar satın alınabılıyor.Ama saint denisde atlar yok.Bug falanmı yaşıyorum acaba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Prometheus-

Spoiler,

3.Bölüme yeni geçtim.Saint denise ne zaman gitsem ahırda at olmuyor.Diğer yerlerde atlar satın alınabılıyor.Ama saint denisde atlar yok.Bug falanmı yaşıyorum acaba...

Spoiler,

Sanmam 4. Bölümden sonra alabilirsin sanırım. Ben ordan aldım öldü aynı yerden bitane daha aldım sadece biri dişi diğeri erkekti ve halada aynı yerde siyah arap atı alınabiliyor. Şuan hem beyaz hemde siyah arap atım duruyor oyun bittiği halde John Marston ile takılırken. He beyaz atı gidip yine aynı yerden aldım.

• Daha önce 3 kere başlayıp 3 kere yarım bıraktığım rdr 1 için ps3'ümü tekrar kurdum yıllar sonra. Rdr 2'yi neden sevemediğimi bunu neden sevemediğimi hatırlayınca iyice fark ettim. Oyunlarda ilk önceliğim ANLAMAKtır. Anlamadığım şeylere bağlanamıyor, onları sevemiyorum. Yoksa harika oyunlar olduklarını biliyorum. Oynamadan YİNE kaldıracağım sanırım.

Ayrıca bir iki şeye değinmek istiyorum;

Oyun cihaza resmen tecavüz ediyor. Droplu 30 nedir, kör oldum... Oyun ne kadar güzel olursa olsun teknolojinin gerisinde kalmış artık. Sadece fps kötü değil, görüntüsü de afedersiniz çamur gibi artık. Karıncalı televizyon gibi mübarek.

Pc'ye çıksa da kendimize oynasak. Remastered, remake memake istediğimiz yok. Bu oyunu alıp fps'i düzeltilmiş olarak pc'ye koysunlar. Böyle oynanacak gibi değil. Bildiğin göz tecavüzü...

• Hocam ps3'te native 540p çalışıyor oyun. Xbox one oynatabiliyordu 4k gayet iyi oluyor. Tabii bu saatten sonra remake gerekir bence 10 yıl dile kolay.

• arkdaşlar red eye aktifken toplu hedef aldırıp bir kerede öldürme nasıl yapılıyor klavyede?

• quote:

Orijinalden alıntı: englishman22

arkdaşlar red eye aktifken toplu hedef aldırıp bir kerede öldürme nasıl yapılıyor klavyede?

Q tuşuyla seçiyorsun

• arkadaşlar oyunda bir sorun var. bilgisayarı açıp ilk kez girince oyuna girebiliyorum ama oyundan çıkıp tekrar oyuna girince ana menüde donuyor. reset atmam gerekiyor bilgisayara.

ikinci problem ise, meslek alabilmem için 15 gold istiyor. bu parayı en kolay nasıl kasacağız. sanırım yanlışlıkla trader seçtim. mektup gelmiş cebime ama onla da bir şey yapamıyorum sanırım buglu.

• quote:

Orijinalden alıntı: tLqA

arkadaşlar oyunda bir sorun var. bilgisayarı açıp ilk kez girince oyuna girebiliyorum ama oyundan çıkıp tekrar oyuna girince ana menüde donuyor. reset atmam gerekiyor bilgisayara.

ikinci problem ise, meslek alabilmem için 15 gold istiyor. bu parayı en kolay nasıl kasacağız. sanırım yanlışlıkla trader seçtim. mektup gelmiş cebime ama onla da bir şey yapamıyorum sanırım buglu.

Hocam ilk sorunuzla ilgili bir fikrim yok
    Altin kasmanin en iyi yolu gunluk gorevleri yapmak ve treasure mapler.Trader icin kampiniza gidip butcher table almaniz lazim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EaGLe Power kullanıcısına yanıt

İlk mesleği ücretsiz veriyor sanıyordum.. amazon prime ile talep ettim bakalım o ne zaman gelirse collector alacağım. Oyunda yapılabilecekler sınırlı gibi. Boşuna para verdim sanırım :)

• 
Sayfa: önceki 671672673674675
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.