Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (663. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.387
Cevap
148
Favori
821.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 661662663664665
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dolu :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Su oyuna en son getirdikleri gibi sacma meslek getireceklerine güzel hikayeli gorevler getirseler ya bide bu son outlawpass ne kotu ya...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EaGLe Power kullanıcısına yanıt
    outlaw pass 3 ne kadar rezaletti hakikaten... sözde o kadar şey veriyor ama istediğim 1 tane mi ne item vardı sadece. (haydut maskesi)

aslında grindden başka hiçbir şey olmayan sıkıcı meslekler yerine birçok defa topluca oynanabilecek görevler de getirebilirler ama kasıtlı olarak getirmiyorlar. çünkü tek dertleri altın satmak. milleti oyunu eğlenerek oynamasını falan düşünmüyorlar.

ama hesap etmedikleri bir şey var; insanlar bu oyunu oynamazlarsa oyundan para da kazanamazlar, altın da satamazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 1 Eylül 2020; 13:36:19 >
  • Anthropomancy kullanıcısına yanıt
    her gün 1 saat oynuyorum, 2 haftada bir falan ölümsüz olan birileriyle karşılaşıyorum.

zaten haritada sap gibi kırmızı kırmızı görünüyorlar. hah diyorum bu hileci, %90 öyle çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 1 Eylül 2020; 13:38:19 >
  • EaGLe Power kullanıcısına yanıt
    Meslek olayını ve meslekler icin altın ısrarını bende sevmiyorum ve online tarafı genel olarak begensem de mesleklerle zaman geçirmek istemediğim için oynamıyorum. Tek kelle avcılığı eğlenceli geliyordu o da saatler sonra tekrara bağlıyor tabi mecburen. Şöyle tekrara düşsede sıkmayacak, akıcı, tek derdimizin altın kasmak olmayacağı soygun görevleri çete savaşları falan eklense çok güzel olurdu. Ama yukarıda arkadaşın da dediği gibi firmanın tek derdi altın satmak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunun online kısmıyla alakalı bir kaç sorum olacaktı..cevaplayacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

1-harriet in verdiği ''start poached animals'' görevinin oyuna etkisi nedir?

2-harriet sürekli aynı legendary hayvan görevlerini veriyor..çok nadir olarak bulamadığım bir legendary hayvan denk geliyor..random mu veriyor hayvan görevlerini?

3-bleeding tonic ,weight gain tonic gibi yeni gelen naturalist toniklerin ne işe yaradığını anlayamadım..çok kısa biri özetleyebilir mi

4-legendaty animal phermones nasıl kullanılıyor...ben kullanınca genelde ''burada legendary hayvan yok'' bildirisi geliyor..e bunu anlamak için 20 dolar neden vereyim tanesine bu toniğin..eminim ben yanlış kullanıyorum :)
  • Arthur Morgın unutulmuycaksın
    Cocugum olursa
    Biri john diğeride arthur koyacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anaoglu -- 2 Eylül 2020; 2:25:9 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anaoglu kullanıcısına yanıt
    Bende Dutch koyacaktım, nüfus memuru kabul etmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: Dutch van der Linde

Bende Dutch koyacaktım, nüfus memuru kabul etmedi
    Ne demek kabul etmedi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ugrpkr

Ne demek kabul etmedi :)

Alıntıları Göster
    Deli sandı güvenliği çagırdı diyormuşum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dutch van der Linde -- 3 Eylül 2020; 20:59:51 >
  • Rockstar destekle iletişime geçtikten sonra trader meslek alma sorunumu çözüler. Aynı sorundan muzdarip olan desteğe yazsın.
  • enesemre kullanıcısına yanıt
    1) poached animals gorevlerinin bi etkisi yok random hayvan veriyor onları bayıltım ornek alabiliyorsun yani kısacası aramak zorunda kalmıyorsun ve 20 lvl degilsen iyi exp veriyor denebilir naturalisti kasmak icin iyi yani onları yapmak.

2) simdi suan 30 civarı legandary hayvan var oyunda harriet yanlıs hatrlamıyorsam toplam yeni gelen banded timsahla beraber 7 tane(tabi pc icin diyorum ps4 te fazladan hayvan var diye biliyorum ona ozel) legendary hayvan veriyor bunları bu gorevler sayesinde kolay olarak hem ornegini hem skinini alabiliyorsun. verme seklide 3 tane 3 tane cıkar 45 dk da bir yenilenir ama o 7 hayvan arasında döner hep.

3)bleeding tonic hayvanların seni gec algılamasını saglıyor mesela caugar yakalıcaksın iciyorsun yanına kadar gidince seni algılıyor yani hayvanın sana saldırması daha gec oluyor yada bi geyik yakalıcan hemen kacmıyor senden. weight gain tonic karakterine kilo alma weight less ti galiba digeri oda kilo verme tonigi max min yazanlarda maximum kilo alma ve verme tonicleri kilo alınca ne oluyor dersen karakter özellikleri degisiyor kilo alınca mesela canın yukselirken staminan duşüyor gibi.

4) o tonicte soru işareti belirdikten sonra işe yarar ara ara yanıp sondugunden dolayı soru işareti mesela gordun kayboldu hemen onu kullanıyorsun tekarar cıkıyor yerini net gösteriyor. yani kısaca cok bi işe yaramıyor o.

• B_R_A_V_E kullanıcısına yanıt
    hocam ağzına sağlık çok tşk ederim
  • enesemre kullanıcısına yanıt
    ne demek hocam rica ederim yardımcı olabildysem ne mutlu bana.
  • B_R_A_V_E kullanıcısına yanıt
    PS4 de nasıl özel fazladan hayvan var hocam doğru mudur bu? Öyle bir şey yok sanırsam.

Ayrıca gördüğüm kadarıyla bir iki haftada bir yeni legendry hayvan görevi geliyor. iki üç gün önce mesela efsanevi çakal görevi geldi. Yakında da efsanevi ayı görevi gibi diğer hayvanları bekliyor oyuncular.
  • ONUR251 O kullanıcısına yanıt
    harriet in gorevlerinde PS4 exclusive görevleri var fazladan anladıgım kadaryla. Bu listeden görebilirsin bazı hayvanların yanında ''PS4 exclusive'' yazıyor.
    https://www.pcgamer.com/all-red-dead-online-legendary-animals-map-locations/

Benim bildigim her hafta yeni hayvan geliyor bunun nedeni de toplam 41 hayvan var zaten naturalist kitabını acınca gorebilirsin bazıları soru işareti onların yerine her hafta geliyor dun gelen çakalla beraber su an 31 falan oldu sanırım.

Düzeltiyorum simdi bir daha baktım sadece harriet gorevi olarak değilmiş örnek vermek gerekirse; 2 ram normal free roamda cıkıyor ps4 için.

Chalk Horn Ram --- East of Calumet Ravine --- Day and dusk in clear weather - Currently PS4 exclusive
    Gabbro Horn Ram --- Rio Bravo ---- Dawn and day in dry weather - Currently PS4 exclusive

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B_R_A_V_E -- 3 Eylül 2020; 19:7:9 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ruvhart

Rockstar destekle iletişime geçtikten sonra trader meslek alma sorunumu çözüler. Aynı sorundan muzdarip olan desteğe yazsın.
    Benim neden hala çözülmedi

Ayrıca ne yazdın ve nasıl çözüldü hocam?

Edit: biraz önce şu şekilde bir mesaj atmışlar inşallah çözülmüştür.

We recently deployed some changes which should resolve your issue with purchasing the Butcher’s Table and starting the Trader Role in Red Dead Online. Please restart Red Dead Online for the changes to take place.

If you are still experiencing this issue, please reply to this ticket and let us know.

Best regards, Rockstar Support

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 128MilyarDolar -- 3 Eylül 2020; 19:38:51 >

• Aynısını yazdılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: 128MilyarDolar

Benim neden hala çözülmedi

Ayrıca ne yazdın ve nasıl çözüldü hocam?

Edit: biraz önce şu şekilde bir mesaj atmışlar inşallah çözülmüştür.

We recently deployed some changes which should resolve your issue with purchasing the Butcher’s Table and starting the Trader Role in Red Dead Online. Please restart Red Dead Online for the changes to take place.

If you are still experiencing this issue, please reply to this ticket and let us know.

Best regards, Rockstar Support

Alıntıları Göster
    Pm lere niye kapadın soru soracaktım soramadım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ugrpkr

Pm lere niye kapadın soru soracaktım soramadım :)

Alıntıları Göster
    PM kapamadım hocam telefon no girmedim siteye o yüzden PM kullanamıyorum.

Bu arada benim trader da çözülmüş şükürler olsun
  • 
Sayfa: önceki 661662663664665
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.