Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (585. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
17.387
Cevap
148
Favori
821.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 583584585586587
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fitamino

Hocam rockstar kesinlikle dil destegi getirmez. Aslinda şu 5. Sinif ulkelerin dillerini dlc olarak satsalar gayet satis yapar. Neden denemiyorlar acaba.
    Bu oyunu kac kisi almistir sence ulkede herkes incele mesine yazsa bence duyarlar. Ben steamde bakiyorum 100 yorum varsa 1 tanesi olumsuz. 100 tane olumsuz yap bakayim ne oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GüvenlikMurat

Optimizasyon bile basli basina sorun hocam.

Alıntıları Göster
    Son güncelleme den sonra bu konu hakkında dahada iyileşmiş diyorlardı tabi ben bşy farketmesemde lakin optimize sorunu oyundan ne beklediğinede bağlı. Keza oyun ultra ayarda 30 fps bile akıcılığından ödün vermeyen bir oyun. Grafik ayarlarını kısarak konsol ayarlarına çektiğinizde ki grafikler bile düşürdüğünüzü hissettirmiyor size ve daha yüksek fps ile oynayabiliyorsunuz.
    Biz pc ciler olarak 60 fps ye bile burun kıvırmaya başladık heralde artık.

Konsolcu arkadaşlar ne yapsın :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mr07 M kullanıcısına yanıt
    Münakaşaya girmiyorum iğneli geldiyse nedenini sorgulamak lazım. Yakın zamanda sorun yaşamanız sürekli sorun yaşayacağınız anlamını taşımıyor. Bende en son çözüm olarak fiyatını sorun etmiyorsanız kendi store mağazasından alabilirsiniz diye ekledim. Kaldı ki oyunu yurtdışı vpn ile playstore a göre daha ucuza bile alanlar var.

• ugrpkr kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr07

?

Komik olan nedir?

• Arkadaşlar merhaba oyunu xbox gamepassa gelmesiyle beraber indirdim bugün başlayayım diyorum bikaç video izledim YouTube’da online oynamak istiyorum ama acemiyim de şimdi oyunda ne diyorsunuz ofline başlamak mı iyi önerilerinizi merak ediyorum

• Oyunu bi kaç gündür oynuyorum sanki online bir dünyada gibiyim herşey çok gerçekçi diyaloglar, yolda karşılaşılan olaylar vs. adamlar acaip gerçek bir açık dünya yaratmış cidden rakibi yok.

Grafik olarakta xbox one x ayarlarıyla oynuyorum herşey ultra olmamasına rağmen grafikler çok çok iyi, tek sevmediğim saç ve atın kuyruğu oldu o konularda daha iyi olabilirdi. Rx 470 ekran kartım var 60 fps in altına inmiyorum sadece şehirlerde 45lere indiği oluyor ancak oyunda akıcılık yine de kaybolmuyor sanırım grafik motoruyla alakalı.

Türkçe dil seçeneğini tabi ki bi Türk olarak isterdim ancak bu devirde artık İngilizce bilmemek bana göre kişi için çok iyi bişey değil özellikle burada genç arkadaşlar neden Türkçe konusunda bu kadar ısrarcı anlamış değilim yarın öbür gün iş görüşmelerinde o İngilizce olmadan kapıdan içeriye bile sokmayacak kimse sizi emin olun ki bence oyunda ki İngilizce de çok normal ve sıradan bir İngilice ağır bir dil kullanmamışlar.

Hiç acele etmeden yavaş yavaş her karşılaştığım olayla karakterle etkileşim kura kura oynuyorum. Hikaye kısmında bi 100 saat gömeceğim gibi duruyor. Ondan sonra online da takılırım biraz da.

• Hocam rx 570 8gb sahibiyim sizin bahsettiginiz ayarlarda bende oynarim sanirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bu ürünle steamdekinin veya play storedakinin farkları nedir?
    Fiyat farkı epey var çünkü

anladıgım kadarıyla standart edition oyun yani bi fark yok steam ve playstoredakiyle ama oyun steamde olmayacak adam rocstar luncher hesabı satıyor yani key vermeyecek sana hesap vericek o hesapta bi maile baglı snn hesabın olmayacak yani 2. el oyun satıyor buyuk ihtimalle kısacası ve satıcının 2 satısı olmus daha yani bence hesap oldugu icin alma mail adresi degistiriliyormu bilmiyorum degistiriliyorsa belki o zaman dusunulebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B_R_A_V_E

anladıgım kadarıyla standart edition oyun yani bi fark yok steam ve playstoredakiyle ama oyun steamde olmayacak adam rocstar luncher hesabı satıyor yani key vermeyecek sana hesap vericek o hesapta bi maile baglı snn hesabın olmayacak yani 2. el oyun satıyor buyuk ihtimalle kısacası ve satıcının 2 satısı olmus daha yani bence hesap oldugu icin alma mail adresi degistiriliyormu bilmiyorum degistiriliyorsa belki o zaman dusunulebilir.
    anladım hocam. hesap işi sakat
    Almayin sakın hem paraniz gider hem de oyun içine oturur giremeyince, rdr2 çok rağbet gören ve online bağlantı ve oynanış icerdigi için hesabın kisa surede patlama ihtimali çok yüksek. Muhtemelen hesap vericekler aynı hesabı onlarca kişiye satiyorlar.Bi anda hesap patlar.Ama bır ay ama 1 hafta muakkak patlar.Paraniza ve indirmenize yazık olur.Key almanizi tavsiye ederim.

• Son güncellemeden sonra, yağ gibi akan oyun silah menüsünde ve yumruklu sahnelerde donmaya başladı. var mı böyle bir sıkıntı yaşayan. sorunsuz oynayanların ayarını bozdular resmen. 2k da 60 fps alırken silah menüsünde ve yumruklu sahnelerde 5 fps alıyorum.
  • 2k 60fps hangi ekran kartiyla aliyorsunuz hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyunun ana hikayesini az önce bitirdim ve mest oldum. Piyasadaki en baba oyunların çoğunu oynamışımdır ama bundan daha iyisini oynadığımı hatırlamıyorum. Onlarca güzel küçük hikayeyle karşılaştım hiç bitmesin istedim. Hep onurlu yaşamaya çalıştım oyunda, gördüğüm her dilenciye yardım ettim. Tabii bazı anlar oldu ki çileden çıktım.
    bkz:deliren köpekler ve halkı bunun lanet olmadığına ikna edememem..
    Sonuç olarak başka oyunlarda göremeyeceğiniz yüzlerce detay barındırıyor oyun. RDR3 çıkana kadar en iyisi budur şimdilik..

Yas tutan kurt;
    Streamable
    PlayStation World_2 - Streamable
    https://streamable.com/5bbrg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peaky -- 9 Mayıs 2020; 22:17:27 >

• claudecan kullanıcısına yanıt
    yok almıyorum. şimdi yeni topladığım sistemle uğraşıyorum bir de . görüntü gidip geliyor
  • fitamino kullanıcısına yanıt
    Rx 5700xt hocam yani öyle alıyordum 1 ay onceye kadar suan bir gariplik var çözemedim.

Çözmenizi temenni ederim umarım hallolur.

• Belgelerim klasöründe bulunan ayar dosyasını silip yeniden,sıfırdan ayar yapmayı deneyin bence.

• 
Sayfa: önceki 583584585586587
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.