Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (546. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.387
Cevap
148
Favori
821.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 544545546547548
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Açıkcası gta san andreas tan sonra ki oyunları bi kere bile açıp oynamış değilim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugrpkr kullanıcısına yanıt
    Ben sevdim ya. 5 değil de en azından GTA IV'ü oynamalısınız. Hikayesi çok çok iyi. Sanırım genel anlamda Rockstar'ı benimsedim :D
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    Hikayesi güzeldir illa ki herkesin sevdiği şeyi ben sevemiyorum öylede enteresan bi kişiliğim var :) sıkılırsam oynamam boşa almış olurum geçenlerde 23 tlye düşmüş witcher 3 ilk defa aldım oynayayım dedim ondan bile sıkıldım temasından kaynaklı sanırım bilemedim. Absürt çok şey var.

Ondan ben de sıkılmıştım. 2 sefer alıp iade ettim. Geçenki indirimde yine aldım. RDR2'den sonra Detroit'i bitirip ona gireceğim. Sabredicem birkaç saat. Öyle diyorlar hep. Olmazsa da durur köşede ne yapalım
    İade olayı varsa bende edeyim bari oynamıyorum nede olsa yada dursun arada zaman geçirmek için girerim belki :)

Şuan açıkcası oynayacak oyun bulamıyorum bu sene çok kısır geçti birde yeni seri çıkan oyunlar bir öncekine göre kötü imiş yorumlara bakılırsa. Mesela ghost recon breakpoint, önceki wildlands iyi bana göre arkadaş ortamı olsa oynanacak oyunlardan birtanesi.

Çıta tavan yaptı yapacak bişey yok :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Bari şu yama çıksa da sindire sindire bidaha story girsem.

• Oyunda kendi karakterim ve diğer karakterlerin yüzlerinin çözünürlüğü düşük, bi ayar falan mı yapmam lazım genelde ultra-high yaptım ayarlardı shadow hariç .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar atların kuyrukları insan saç sakallarında pikselleşme var mı sizde de.Assasins Creed Odyssey de İkaros'un tüylerinde ve bitkilerde de vardı.Bunlar donanım.driver vs ile mi alakalı yoksa oyunlarla mı yabancı forumlarda okudum birkaç yorum ama çözüm bulamadım

• scorpion4201 S kullanıcısına yanıt
    TAA ayarını açık yapıp, seviyesini de yüksek yapın. Genelde TAA kapalı iken belirgin oluyor titremeler pikselleşmeler.

• Bu seferde oyun çok blur oluyor mediumda bırakıyorum idare ediyor ben driver yada donanım kaynaklı mı yoksa oyunlarla mı alakalı olduğunu merak ediyordum sanırım oyunlarla alakalı

• Online kısmında fotoğraf modu yok mu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heyecan içerisinde akşamı bekliyorum. Dün aldım kurdum. O giriş sahnesini karanlıkta ve soğukta(pencereyi açıp, ceketsiz sadece kazakla oturacağım) oynayarak kendi çapımda bir sanal gerçeklik yaratacağım. 2.5 yıldır bu anı bekliyorum ama tıpkı oruç gününde iftira 1 saat kaldığında olduğu gibi zaman geçmek bilmiyor.

Witcher 1'e tekrar başlamıştım ama bu meret yüzünden bırakacağım mecburen. Hava kararsa da oynasak. Oruç günü uyuyanlar gibi uyuyup akşam mı uyansam acaba?

Zaman ileriye aksın :

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

• 8 gb ram kurtarır mı acaba bu oyunu ?

• Yav Yarabbi sen var ya Rockstar... Nasıl anlatsam bilemiyorum. Senin için ölürüm Rockstar. Al canımı senin olsun Rockstar. Öyle efsane bir oyun girişi ki rezalet ötesi optimizasyonunu unuttum gitti. Böyle oyun yap optimize etme, istemiyoruz. Üstelik oyunu full ultrada falan oynamadım. Oyunun önerdiği Maksimum ayarda açtım. 45 fps falan verdi. Kesinlikle videolarda göründüğünden çok daha harika görünüyor. Witcher 3 müç hikaye. İlk 1 saatine göre konuşuyorum, BEN BÖYLE ETKİLEYİCİ BİR ŞEY OYNAMADIM! En doğru kelime aynen budur: ETKİLEYİCİ!!!

Yav Rokstar sen nesin abi. Ulan öyle oyun yapıyorsunuz ki optimizeden dolayı olan aşırı sinirim uçtu gitti be. Bu ne şimdi, bu oyun mu? Hayır, hakaret etmeyin bu şahasere bu bir oyun değil, SANAT ESERİ SANAT! Umarım geri kalan da açılış kadar MUHTEŞEMDİR! Pamuk gibi oldum pamuk, gitti bütün sinir. Full Ultrada nasıl görüneceğini hayal bile edemiyorum! Keşke 2080 Tİ'ım olsaydı. Hatta senin için değil 2080 ti, Titan RTX alınır en pahalısından. Yeter ki olsun Rockstar'ım. GTX 1070'le oynuyorum. Neyse buna da şükür elbette.

Keşke Türkçe olsaydı. Yarım yamalak İngilizcemle oynadığım için bu şahasere hakaret ediyormuşum gibi bir his doğdu içime.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QLBatiatus -- 12 Nisan 2020; 0:7:52 >

• Hocam oyunun başında bu kadar gaza gelip avatarınızı değiştirdiyseniz, oyunun sonlarında nickinizi de Arthur Morgan yaparsınız muhtemelen. Oyun ilerledikçe senaryo açılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dutch van der Linde

Hocam oyunun başında bu kadar gaza gelip avatarınızı değiştirdiyseniz, oyunun sonlarında nickinizi de Arthur Morgan yaparsınız muhtemelen. Oyun ilerledikçe senaryo açılıyor.
    Geç kaldınız, lütfen daha sonra tekrar deneyiniz...

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

Şaka maka lütfen spoiler vermeyin. Zaten çok ciddi spoilerlar yedim bugüne kadar...

• quote:

Orijinalden alıntı: QLBatiatus

Yav Yarabbi sen var ya Rockstar... Nasıl anlatsam bilemiyorum. Senin için ölürüm Rockstar. Al canımı senin olsun Rockstar. Öyle efsane bir oyun girişi ki rezalet ötesi optimizasyonunu unuttum gitti. Böyle oyun yap optimize etme, istemiyoruz. Üstelik oyunu full ultrada falan oynamadım. Oyunun önerdiği Maksimum ayarda açtım. 45 fps falan verdi. Kesinlikle videolarda göründüğünden çok daha harika görünüyor. Witcher 3 müç hikaye. İlk 1 saatine göre konuşuyorum, BEN BÖYLE ETKİLEYİCİ BİR ŞEY OYNAMADIM! En doğru kelime aynen budur: ETKİLEYİCİ!!!

Yav Rokstar sen nesin abi. Ulan öyle oyun yapıyorsunuz ki optimizeden dolayı olan aşırı sinirim uçtu gitti be. Bu ne şimdi, bu oyun mu? Hayır, hakaret etmeyin bu şahasere bu bir oyun değil, SANAT ESERİ SANAT! Umarım geri kalan da açılış kadar MUHTEŞEMDİR! Pamuk gibi oldum pamuk, gitti bütün sinir. Full Ultrada nasıl görüneceğini hayal bile edemiyorum! Keşke 2080 Tİ'ım olsaydı. Hatta senin için değil 2080 ti, Titan RTX alınır en pahalısından. Yeter ki olsun Rockstar'ım. GTX 1070'le oynuyorum. Neyse buna da şükür elbette.

Keşke Türkçe olsaydı. Yarım yamalak İngilizcemle oynadığım için bu şahasere hakaret ediyormuşum gibi bir his doğdu içime.
    15 senedir oyun oynuyorum ben böyle oyun görmedim. Hayatımda oynadığım en iyi oyundu gerçekten.

• Ahahahahh :D

Vermem hocam spoiler merak etmeyin. Oyunun olayı zaten hikayesi.

Bu arada 60 fps almanız için xbox one seviyesi grafik ayarlarını uygulayabilirsiniz. Üst sayfalarda defalarca paylaşıldı, bulursunuz. Tavsiye ederim.

İyi oyunlar.

• Al işte iyice gaza geldik :) ben de aldım oyunu. Dün gece yarısını bu gece de diğer yarısını indircem. Yarın dalıyorum.

• 
Sayfa: önceki 544545546547548
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.