Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (545. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
17.387
Cevap
148
Favori
821.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 543544545546547
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben npcleri es geçiyordum genelde sorun yaşamadım gerçi mouse ile kontrol olduğu için döndüğü zaman ters yön tuşu ile hallederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugrpkr kullanıcısına yanıt
    öyle durumda da atı kontrol edemiyosun olduğu yerde dönmeye başlıyor başlarda ben de es geçiyordum ama son birkaç gündür sırf yan görevler, strangers ve freaksler için oynadım. tavsiye ediyorum. hepsi birbirinden güzel olmuş
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    Oyun bitti zaten. Bazen yardım ediyorum da bi yere giderken beni şuraya götürür müsün diyen npcler denk geliyo sövüyorum ama yinede götürüyorum 🥴

Spoiler butonu çalışmıyor mu anlamadım spoiler butonu kullanacaktım gelmedi umarım spoiler değildir.

pek spoiler sayılmaz o her yerde çıkıyorlar neyse ne diyelim sağlık olsun. Bu şekil kafa kafaya girmeden devam
    Arap atı dışındaki atlar gelişmeden sinematik görüntüdr giderken biyere yoldan geçenlere çarpmadan durmuyor ayar oluyordum gittim bastım parayı arap atı aldıydım gözüm kapalı sinematik devam.

Tennessee ile başladım. Öyle de devam ettim ben. Çok yattı kalktı, atla bile içli dışlı oldum, bırakamadım. Böyle de bitirmeye niyetliyim Acayip bağladı beni ya.
    Fazla bağlanma boşluğa düşersin bitince

• quote:

Orijinalden alıntı: ugrpkr

Kendi kendine nazar değdirdin sanırım sorması ayıp ne kadar bu statik ip tek mi aylık mı birde
    20 lira falandı sanırım aylık.

Bu arada saat 18:00 küsürde static ip ye geçmiştim. Gece 2 ye kadar oyunu oynadım ve sadece 1 kere bağlantı hatası aldım onu da yazdım buraya. Static ip den önce 15 dakikada bir bağlantı hatası alıyordum.
    arap atlarında da aynı sorun var hocam :D
  • bluepaw kullanıcısına yanıt
    Bende hiç yoktu bi kere bile çarptığını görmedim kendisi giderken

• Aylık olması kötüymüş online oynamak isteyen için iyi ancak ben pek oynamadığım için gerek duymadım. Online modu story kadar sarmadı.

• yanliz rdr2 çıtayı çok çok yukseltti. bu oyunu bitirdikten sonra hic bir oyun beklentimi karsilamayacak sanirim. bu oyun nasil game of the year alamadi sasmak lazim. okadar ince detay var ki oyunda sasip kaliyorsunuz bazen. rockstarda sikintiya girecek cunku insanlar daha fazlasini bekleyecek bu oyundan sonra. gercekten bir yorumdan gordugum gibi bu oyun degil resmen tecrube edilmesi gereken bir teknolojik urun sanat eseri resmen. 15 senedir oyun oynuyorum, su ana kadarki en ince detaylarina kadar icine ceken baska bir oyyn gormedim. bu kadar uzun sure kalkmadan oynadigim baska bir oyun da olmadi sanirim. sahaser resmen.
    god of war da oynadim simdi linc etmesinler ama bu oyun bence game of the year hak ediyordu god of war dan daha fazla emek var oyunda.
    siradaki tek bekledigim oyun heralde bu kadar ars a ciktiktan sonra cyberpunk 2077 dir.

• Schi20phrene kullanıcısına yanıt
    statik ip ile alakası var, bunun tartışması bile yok. ben de dahil kaç kişi denedi ve "anında" olumlu sonuç aldı.

eğer iss'n seni cgn havuzuna attıysa bütün portların kapalı olduğundan ve aynı ip'yi bilmem kaç kişiyle paylaştığından sürekli bağlantın kopuyor. statik ip alınca mecburen havuzdan çıkarıyorlar ve sana ayrı bir ip veriyorlar. ve portlarını açabilir hale geliyorsun.

yalnız statik ip aldıktan sonra da modemden/routerdan ve windows güvenlik duvarından ilgili portları açmak lazım.

ip havuzu sadece bu oyuna değil bütün oyunlara olumsuz etki ediyor, port açmayı imkansız hale getiriyor, download hızını bile düşürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 9 Nisan 2020; 13:50:29 >
  • Rdr2 den sonra zaten oyun zevkim kaçtı resmen bende bekliyorum o oyunu. Yılın oyunu ödülü değilde diğer ödüllerden aldı çünkü rdr yılın oyunu ödülü aldığı için söylentiler var konsolcular rdr2 nin pc ye çıktıktan sonra yediremeyip gow oyununa yüklendi diye söylentiler var ne kadar doğru bilmiyorum. Yani ne kadar iyi gow oyunu bilmiyorum ama sezarın hakkını sezara vermek gerekir. Şu gow oyununuda cyberpunk 2077 çıkana kadar alıp deneyesim var açıkcası gerçekten hakediyor mu diye.

• Oyunu Epicten kupon ile aldım az önce . Umarım Online kısmı da single gibi iyidir .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    bence de butun odulleri alirsa haksizlik olur diye de yapmis olabilirler :D

• Arthur arkadaşımızı seslendiren eski rallici roger clark bile ödül almış daha nolsun :)

• RedPyro kullanıcısına yanıt
    Hocam hikaye moduna kendinizi kaptırırsanız hemen sonra online kısmı çekici gelmiyor şahsen bana öyle oldu aradan belli bir zaman sonra online başlamanız iyi olur ya da ilk önce online oynayın
  • Online kısmında oluşturulan karakterin dilsiz gibi olması beni cezbetmedi açıkcası. Diğerleri konuşup sen dilsiz ama sağır değil gibi sadece tepki veriyorsun vs bu hoşuma gitmedi açıkcası.

GTA Online da öyle maalesef. Ağızları açılmıyor, konuşmuyorlar. Telefonla arama yapınca kulağına götürmüyor telefonu. Biraz odun gibi yapmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torkema61 -- 9 Nisan 2020; 15:24:25 >
  • 
Sayfa: önceki 543544545546547
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.