Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (532. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
17.387
Cevap
148
Favori
835.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 530531532533534
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Farkımız tarzımız Dutch van der linde baş tacımız. 3. Oyun ana karakteri keşke Dutch olsa ama bence Mac Callander olacak gibi. Yabancı forumlarda da bu iddia ve tahminler çok baskın. 2. Oyunda çok fazla ve üzerine basarak bahsediyorlar kendisinden. Ama inşallah ana karakter Dutch ve yancımız ergen Arthur olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • An karakter kim olursa olsun ama bence hiç tanımadığımız biri olursa çok iyi olur birde bu kanunlaşma döneminden çok eskide geçip çetelerin kelle avcılarının daha bir çok suçlunun cirit attığı dönemde geçse çok iyi olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExMilitary

3' te Dutch'ın baba figürü olan bir karakter oynarız ya da önemli bir yoldaşını Hosea gibi bu karakter öldürülür Dutch ile epilogue'da intikam alırız
    Hosea olacağını sanmam rdr2 yi başka karakterle birdaha oynamış gibi oluruz. Dutch olabilir belki
    John Marston, Micah, Dutch üçlüsündeki oyunun sonunda Micah'ı öldürdükten sonra
    ki hayatı kaleme alınabilir belki. Hosea olursa şayet çok çok öncesi Arthur ve John nun ergenlik dönemlerine kadar ilerisi olması lazım ki farklı bir oyun oynayalım. Kaldı ki Hosea bir kovboydan çok muhasebeci gibi takılıyor sanki ağır abi aksiyon sevmeyen bi tip gibi geliyor bana yaşlılığının verdiği bu durum biraz gençlerin arkasından çatışmaya katılması gibi siz gidin ben gelirim arkanızdan edası gibi. Oyunun başlarında Hosea ile ilk çıktığımız kamp görevinde aslında biraz belli ediyor kendini.

• Bana sanki Jack Marston olacak gibi geliyor ama Dutch a da hayır demezdim heralde.
    ASUS ROG PG278Q 1Ms GSYNC 2K 144HZ | ASUS TUF Z490 PLUS-WIFI | ASUS TUF RTX 3080 OC | İ7 10700K 5.1GHZ | 16 GB DDR4 | COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240L V2 | CORSAIR AX1200İ | CREATIVE SOUNDBLASTER X-FI 7.1 | RAZER TIAMAT 7.1 ANALOG | RAZER OUROBOROS | COOLAR MASTER X HAF 942
  • ugrpkr kullanıcısına yanıt
    Hosea’nın kendisi değil Hosea gibi demek istedim

Orijinalden alıntı: Dutch van der Linde

Farkımız tarzımız Dutch van der linde baş tacımız. 3. Oyun ana karakteri keşke Dutch olsa ama bence Mac Callander olacak gibi. Yabancı forumlarda da bu iddia ve tahminler çok baskın. 2. Oyunda çok fazla ve üzerine basarak bahsediyorlar kendisinden. Ama inşallah ana karakter Dutch ve yancımız ergen Arthur olur.
    Sadie olur ana karakter.

EPİC : BakkalGazi41
    PSN : BakkalGazi41
    Origin : BakkalGazi41
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExMilitary

Hosea’nın kendisi değil Hosea gibi demek istedim
    Bekleyip göreceğiz artık

• Arkadaşlar parası olmayan garip öğrenciler oyunu almak isteyipte alamayanlar ucuza 2.el almak isteyenler plati.ru sitesinden güvenle oyunu 30-35 tl arası alıp oynanacak; bir satıcı bulamadıysanız bu mesajımı begenin ve bana mesaj atın . Yaklaşık 2 ay önce aldığım ve hala aktif bir şekilde online ve offline modlarda sorunsunz bir şekilde oynamaktayım.Satın olmuş olduğum hesap rockstar hesabıdır ve gönlüm rahat hala takılıyorum.Baktım çok kişi arıyor böyle bir mesaj atma gereği duydum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmekliHarbiyeli -- 29 Şubat 2020; 14:12:2 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deluxx

Yama beklediğim için oyunu story kısmını açmadım bile
    Büyük eksik.

• Bu oyunda online story missionları bitirdikten sonra napıyoruz çünkü bounty hunting ya da diğer şeyler story missionlar kadar iyi kastırmıyor her bakımdan çok az xp ve para alıyorsun legendary bountylerden bile
    Post office git. Orda sana haritalar vericek. Treasure map(Yazım hatası olabilir:) o haritada hazine yerleri var. Onları topla iyi altın ve para vercek. Meslek alana kadar en mantıklı para ve altın kasma olayı bu. Ben bunu sonrada öğrendim. Habire stranger görevi yapıyodum. Sonra 8-10 tane harita olduğunu gördüm. Hazineleri toplayınca ilaç gibi gelmişti:)
    Hazineler
    Ortalama 0.90 ile 1.50 arası altın veriyo
    Ayrıten 60 dolar ile 300 dolar arası da para verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahir3463 -- 2 Mart 2020; 13:47:26 >

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.