Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (477. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.379
Cevap
148
Favori
818.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 475476477478479
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler oyunda altın kasma orani yüksek yer yokmu arkadaş günlük görevleri yapipi şu kuşların peşinden koşuyorum ya :D

millete bakıyorum oyunda bazıları 80k 100k 200k bile para yapan var 247 parayla ortada kaldım :D
  • Yapmayın etmeyin ne dezenformasyonu.:) Bakın bazı oyunlarda grafik ayarlarında adaptive VSync seçeneği yer alır mesela AC Odyssey. Ve bu seçeneğin üzerine geldiğinizde ne yazar biliyor musunuz yüksek kare oranlarında yırtılmayı önlemek için Vsync'i aktif hale getirir fakat düşük kare oranlarında teklemeyi yani stutter'ı engellemek için Vsync'yi kapatır. Size bir örnekle kısaca açıklamış oldum. AC Odyssey oynuyorsanız ayarlardan bakabilirsiniz siz de.

Ha her koşulda 60 kare oranının altına düşmeyecek şekilde performans sunabilen bir sisteminiz varsa Vsync açarsınız Fps'nin sabitlenmesi ile birlikte yağ akar görüntü.

Bunu tartışmak gerçekten anlamsız. Vsync başlı başına oyunlarda yeterli olsaydı FreeSync, Gsync gibi teknolojiler gerek duymazdık bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 22 Aralık 2019; 16:1:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yeniada

Tutmuş ilgili konuya oyunun sonunu yazmışsın.
    Sonrada çıkmış spoiler yasakmı diye soruyorsun.
    Hayır forumdada 2028 tane mesajın var.
    Ne diyeceğimi bilemedim....

Alıntıları Göster
    Kardeş hiç bir oyunda birşeyi bu kadar merak edip sormadım forumda sadece oyun için bulunmuyorum haliyle bilmediğim birşey spoiler yasak mı değil mi araştırmadım bile kalkıpta oyunu baştan sona anlatmadım sadece merak ettiğim birşey sordum herkesin bildiği (en azından bitirenlerin) birşey sonuçta. Ona göre hareket etmek için bir nevi. He yasak madem birisi yazar kardeş spoiler yasak msjı sil özelden cvplarım vs vs. Msj silinir silmekle parmaklar aşınmıyor. Kimisi yazmış bşy yazmak istemiyorum sinirlendim vs. Sinirlensen ne olacak? Ne yapacaksın? Kendi kendini yemekten bşy olmaz oyunuda forumuda bu kadar yaşam biçimi (yapanlar için söylüyorum) haline getirmeyin. Saçma sapan işler. Neyse iyi forumlar size gereksiz şeylerle uğraşacak vakit yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Forum adabı değil direk terbiyesizlik bu. Spoiler yasak mı nasıl bir sorudur? Hayır yasak olmasa her yere spoiler mı vereceksin yani?
  • İşin komiği en azından bitirenleri bildiği demiş :) Yahu arkadaş senin yorumunu sadece bitirenler okumuyor, öncelikle bunu idrak edecek yaştasındır diye umuyorum.(Ki yukarıda yazdığın yoruma bakılırsa gayet de idrak edecek yaştasın.) Spoilerin ne olduğunu,ne anlama geldiğini adım gibi eminim ki, çatır çatır da biliyorsun güzel kardeşim. O yüzden yukarıda boşa demagoji yapmışsın. Ha ısrarlara spoiler nedir bilmiyorum ben diye diretirsen, senin anlayacağın dilden anlatalım biz sana kardeşim.

Şöyle ki;

Umarım bir gün yüklü miktarda bir fiyata oyun alırsın ve tam oyuna girecek iken "ula dur bi şu DH forum da oyunun konusuna bir bakayım" dersin ve birisi de çıkar aldığın ve henüz daha oynayamadığın oyun ile ilgili kritik bir bilgiyi, hatta direk oyunun sonunu çat diye suratına söyler. O zaman anlarsın spoiler butonunun anlam ve önemini. :) Hatta spoiler neymiş nerede kullanılır yada kullanılmazmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicans -- 22 Aralık 2019; 17:11:43 >

• Arkadaşlar ultimate editionda hesabı banlanıp açıldıktan sonra onlineda verilen bonusları (silah, at ve outfitler) tekrar alamayan var mı?
  • Arkadaşlar sadece bana ait olan rockstar hesabım satılıktır 150 lira almak isteyen mesaj atabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: MisterX06

Yapmayın etmeyin ne dezenformasyonu.:) Bakın bazı oyunlarda grafik ayarlarında adaptive VSync seçeneği yer alır mesela AC Odyssey. Ve bu seçeneğin üzerine geldiğinizde ne yazar biliyor musunuz yüksek kare oranlarında yırtılmayı önlemek için Vsync'i aktif hale getirir fakat düşük kare oranlarında teklemeyi yani stutter'ı engellemek için Vsync'yi kapatır. Size bir örnekle kısaca açıklamış oldum. AC Odyssey oynuyorsanız ayarlardan bakabilirsiniz siz de.

Ha her koşulda 60 kare oranının altına düşmeyecek şekilde performans sunabilen bir sisteminiz varsa Vsync açarsınız Fps'nin sabitlenmesi ile birlikte yağ akar görüntü.

Bunu tartışmak gerçekten anlamsız. Vsync başlı başına oyunlarda yeterli olsaydı FreeSync, Gsync gibi teknolojiler gerek duymazdık bile.
    vsync sistemin 30/45/60 fps değerlerinden birini sabit verebiliyorsa yeterlidir. bu fpsleri kabul etmiyorsan gider daha iyi işlemci gpu alırsın

bu vsyncin yetersizliği değil senin koşulları kabul etmemendir. vsync ne için dizayn edildiyse onun için kullanırsın. bu dizaynın dışında bir kullanımı deneyimleyip, "stutter yaratıyor" diyemezsin. diyeceksin ki, "sistemim 60 fps veremiyor ama gittim vsync açtım, sistem 60 fps veremeyinde stutter oldu". böyle de canımı ye. ya da git, "ben bu pc'yi 30 45 fpsye sabitlemek için mi aldım banane". ikisinden biri. sana kalmış.

sen ben hem 30 60 arası değişken fps alayım hem de yırtılmasın hem de stutter olmasın istiyorsun. o zaman evet gidip fsync gsync alacaksın. ama ps4'deki 30 fps'yi kutsal ve stuttersız kabul ederken pc'deki mükemmeli bi 30 fps/60 hz vsyjncini kabullenemiyorsan o senin sorunun.

işi inada bindiriyorsun çünkü. konsol aynı şeyi 30 fpsde yaparken aynı performansı pc tarafında 60 fpsden bekliyorsun, üstelik bunu karşılayacak donanımı olmayanlar için bile bunu bekliyorsun. kusura bakma, kimse mucize yapıcı değil. 5 yıl öncesinin işlemcisi rdr2 ve ac:o da mükemmel 30 fps stabil ve düzgün frametimelı veriyor, nvidia ve amd half vsync seçenekelri sunuyorken hala "konsoldaki 30 fps pcde elde edilemiyo stutter oluyo vsync açınca" diyorsun.

sen hala bunu kabullenemedin. half vsync diye bir şey var diyoruz ama dinletemiyoruz herhalde, ne bileyim anlaşılmayan ne?

tüm konsollar half vsync kullanıyor. oyunların cogunda half vsync seçeneği var. nvidia driver seviyesinde half vsync sunuyor. yeter artık ya

anlaşamıyoruz ve işin sonunda birbirimizi kıracağız o olacak. hiç değmez. bbu kadar tartışmaya anlatıma rağmen inatla düz şekilde "vsync stutter'a sebep oluyor" demenizde artniyetten başka bir şey bulamıyorum artık

konsola karşı bi garezim yok. istediginiz kadar savunun. daha ucuz deyin, dertsiz, deyin tasasız deyin, uğraşmak gerekmiyor deyin. makul sebepleri her zaman kabul ederiz. ama gelip de ps4deki 30 fps için stuttersız ve tearsız derken, "pcde aynı şey yapilamiyo" derseniz bozuşmaktan ileri gitmez bu konu. çünkü yapılabiliyor. çünkü half vsync.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 22 Aralık 2019; 18:9:5 >

• Konuşuyoruz sadece. Sakin olun lütfen bu denli bir tepki göstermenize, hiddetlenmenize hiç lüzum yok ama. Ayrıca ben fanatik düzeyde ne PC ne de konsol platformu savunucusuyum. Yeri geldiğinde her iki platformun da birbirine kıyasla avantaj ve dezavantajları ile ilgili düşüncelerimi söylerim o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 22 Aralık 2019; 18:30:13 >
  • pusat1438 kullanıcısına yanıt
    Altın için en iyisi günlük görevler sanırım , para ve xp kasmada ise collector.Acele etmeden kasmak lazım tadı çıkmıyor yoksa bende bi acele acele kasmaya uğraşıyorum bayıyo o şekilde :D
  • Oyun açılsa da oynasak. Dünden beri bir kere açıldı..

• Arkadaşlar bu atı nasıl şaha kaldırıp drift yaptırıyorduk.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Playstoreden almayı düşünüyorum i7 6700 gtx 1070 ile pişman edermi beni 60 fps alırmıyım sizce oyunu almalımıyım ?

• Gecekondux6 G kullanıcısına yanıt
    CTRL + SPACE (Space e bas-çek-bas-çek yapacaksın)
  • EmreDFace kullanıcısına yanıt
    Joystick kulanıyorum da onda nasıl oluyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gecekondux6

Joystick kulanıyorum da onda nasıl oluyor
    Yavaşlama-eğilme tuşuyla zıplama tuşudur

Hareketin kilidi açılınca yazıyor zaten nasıl yapılacağı

• Oyundaki blur yüzünden sattım kasayı gittim ps4 pro aldım rahat rahat oynarım şimdi isteyene keyi 100 tlye veririm rockstar launcherden almıştım burdan yazmak doğrumu forum kurallarına aykırı değil dimi arkadaşlar

• Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]
    https://socialclub.rockstargames.com/member/NightStalkerKB/

gta 5'li rdr hesabı satılıktır

rdr ve gta 5 vpn ile alınmıştır gta 5 14 nisan 2015'de alındı hala hiçbir sorunu yoktur

çekin kurtarın beni bu çileden bin pişmanım şu sorunlu oyunu aldığıma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 23 Aralık 2019; 11:53:0 >

• görün bakın işte blur sorunu ne kadar ciddi. yazıklar olsun rockstar

böyle giderse ben de yavaştan satmaya doğru yeltenicem. açıp da oynayasım gelmiyor açıkçası

hadi ps4ü kabul ediyoruz antika alet diye ama pc'de cık. smaa var, mfaa var tonla seçenek var. sunmuyorlarsa kendi hataları.

bu arada taa ve ps4'e dair bir hile daha keşfettim.

oyunu 30 fpsye kitledim ve taa'nın çok daha az blur uyguladığını keşfettim

muhtemelen gerekli frame sample sayısı azaldığı ve taa'nın daha az kare üzerinden tahmin yapması sebebiyle oyujn daha net oluyor...

şaka gibi ama gerçek.

şimdi ps4'ün neden daha net hissedildiği anlaşıldı. pc'de 30+ fpslerde daha fazla blur yaşıyoruz. özellikle 60 ve üstü fpslerde tamamen blur festivaline dönüyor oyun

her anlamda 30 fps'ye mecbur etmişler bizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 23 Aralık 2019; 12:6:19 >

• eminim oyun bitmeye yakın aşamalarda pc'ye de çıkartalım diye karar vermişler en başından beri konsollar için yapılmış olduğu o kadar belli ki

benim kafama takılan şey neden bu kadar az blurdan yakınan kişi olduğu, birkaç kişi hariç kimse bunu dile getirmiyor zaten 4k msaa ile oynayanlar blur hissetmez

bir daha verir miyim rockstar oyunlarına 5 kuruş hem pc düşmanlığı yap 1 sene geç çıkart ondan sonra hala full fiyattan sorunlu oyun satmaya kalk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 23 Aralık 2019; 12:14:19 >
  • 
Sayfa: önceki 475476477478479
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.