Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (476. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.387
Cevap
148
Favori
820.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 474475476477478
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen. Bende 60 fps aldığım halde özellikle dört nala at koşarken hissedilen çok minicik stutter olabiliyor. Vysnc kapatmak çözüm.oluyor ama bu kez de yırtılmalar rahatsız ediyor.

Oyununda kendinden hantal bir yapısı olduğundan kaynaklanıyor aslında birazda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Redshift kullanıcısına yanıt
    Oyun içi vsync yi kapatıp Nvidia denetim masasından düşey senkronizasyonu hızlı yapıp deneyin birde.

• quote:

Orijinalden alıntı: R-10

Oyun içi vsync yi kapatıp Nvidia denetim masasından düşey senkronizasyonu hızlı yapıp deneyin birde.
    Ben onu uyarlamalı yapmıştım

• Redshift kullanıcısına yanıt
    Hepsini uzun süre kullandım. Üst düzey bir monitörünüz yoksa eldeki en akıcı deneyimi hızlı sağlıyor. Vsync açık olsa bile yırtılma,kırılmalar oluyor. Ama hızlı da bunlar yok neredeyse. Her oyunda kullanıyorum. Sizlerde mutkaka deneyin. Oyun içi vsync den kat kat iyi.

• Bulduğumuz hayvanlara sele giydirmeyi nasıl yapıyoruz. Ben hali hazırdaki atimdan seleyi söküp bir diğerine giydiremiyorum. Yada race, yarış atı buluyorum nal işaretli yere gidip satamiyorum.

• # Ace # kullanıcısına yanıt
    Sapıttı iyice online bende karşılaştım aynı hile ile adam bana haritanın diğer ucundan halat atıyordu.Bunlar neysede ölümsüzlük çok kullanılıyor görevde birinin ölmesi lazım 2 tane hileci birbirine bir giriyor 20 dakika boşu boşuna bekliyoruz.Şimdi hata verdi gene çıktım oyundan adam kampın önünde bizon çıkartıp duruyordu yaklaşır yaklaşmaz 100 tane bizon olunca oyun hata vermesi bir oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R-10

Hepsini uzun süre kullandım. Üst düzey bir monitörünüz yoksa eldeki en akıcı deneyimi hızlı sağlıyor. Vsync açık olsa bile yırtılma,kırılmalar oluyor. Ama hızlı da bunlar yok neredeyse. Her oyunda kullanıyorum. Sizlerde mutkaka deneyin. Oyun içi vsync den kat kat iyi.
    Teşekkür ederim deniyorum

• # Ace # kullanıcısına yanıt
    Hile yapanı görünce raporla direkt hocam, Players'e giriyorsun oyuncuyu bulup seçiyorsun oradan raporluyorsun çok kolay.
  • Vsync oyunlarda yırtılmayı giderir ama bu seferde stuturing sorununa neden olur ve performansı da düşürebilir. Bir halta yaramıyor kısaca. Akıcı bir deneyim için G-sync veya FreeSync destekli bir monitör gerekiyor olmazsa olmaz diyebilirim. Sync destekli bir monitörde 40 fps de bile oyunların yağ gibi aktığını rahatlıkla gözlemleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 22 Aralık 2019; 2:53:7 >
  • Aynen, özellikle açık dünya oyunlarında gerekli.

• Alkımm kullanıcısına yanıt
    Gördüğünüz oyuncuları rapor edin. R* ileride bir ban dalgası yapacaktır.
  • - vsync stuttera sebep olmaz
    - stutter işlemci tamamen %100'e ulaştığında ve kareleri çizmekte zorlandığında olur
    - sabit 60 verebilen bir donanımınız yoksa 60 fps yerine 30 fps'de vsync açın. bu ne firmanın ne de oyunların sorunu

siz yazdıkça ben de inadına yazacağım. dezenformasyona hayır.
  • Yahu orada kocaman bir spoiler butonu var...
    Pesss yav...Pesss....

• quote:

Orijinalden alıntı: Yeniada

Yahu orada kocaman bir spoiler butonu var...
    Pesss yav...Pesss....
    Yasak mı spoiler?

• quote:

Orijinalden alıntı: ugrpkr

Yasak mı spoiler?

Alıntıları Göster
    Tutmuş ilgili konuya oyunun sonunu yazmışsın.
    Sonrada çıkmış spoiler yasakmı diye soruyorsun.
    Hayır forumdada 2028 tane mesajın var.
    Ne diyeceğimi bilemedim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugrpkr

Yasak mı spoiler?

Alıntıları Göster
    Aksi açıkca belirtilmediği sürece spoiler vermemek lazım.
  • Yıl olmuş bilmem kaç ve söylenecek çok şey var ama neyse.. Bizim insanımız hiç değişmez. Aksini iddia eden de eyleme döken kadar net, süzme salaktır!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicans -- 22 Aralık 2019; 14:58:15 >
  • Dun aksam spoiler yemis, sinirden bisey yazmamistim. Bugun yine aynisini yazmis. Allah akil fikir versin. İlk oyunu da yine dhde yemistim spoilerini. İnsanimiz cidden forum adabindan, kullanimindan bir haber.

• 
Sayfa: önceki 474475476477478
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.