Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (351. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.362
Cevap
149
Favori
816.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 349350351352353
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba rdr 2 pc online de dual mauser pistol yaptım ama mermi 100 tane ve cok cabuk bitiyor mermi extended'ini jarjor slotunu nasıl genişletebilirim 125 150 gibi teşekkürler
  • Demoniz3D kullanıcısına yanıt
    Silahcıda aksesuarlarda mermi askılığı gibi bişey var onu alınca revolver, pistol vs. mermi kapasitesi artıyor.
  • herrfatih kullanıcısına yanıt
    Ben de collector den level kasıp açtığım mermi kemeri ve kılıf var zaten sizin bahsettiğiniz tam olarak hangisi peki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demoniz3D

Ben de collector den level kasıp açtığım mermi kemeri ve kılıf var zaten sizin bahsettiğiniz tam olarak hangisi peki
    Online da nasıl ve ne kadar bilmiyorum ama 3 çeşit mermi alabiliyorsunuz, silah seçerken de z ve x ile aralarında geçiş yapılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uyguna_iphone kullanıcısına yanıt
    Bende oynamadım ama aynı şeyleri tekrar edip duruyorsun gibi görünüyor. Adamlar harita bile yapmış "toplayacağın item bugün burada" diye.
    https://jeanropke.github.io/RDR2CollectorsMap/
  • Queloon kullanıcısına yanıt
    Bilmemek daha iyi aslında. Oyunun amacı keşfetmek ama konsola bir sene önce çıktığı için keşfedecek birşey kalmadı tabi.
    IGN
    RDR2 World Map for Red Dead Redemption 2 - IGN
    https://www.ign.com/maps/red-dead-redemption-2/world

Bu haritada çoğu şeyi gösteriyor kullanabilirsin. Ama en güzeli gezerken kendi kendine keşfetmek. Buradaki bazı eşyalara/görevlere bakıyorum mesela dinazor iskeleti arıyorsun, adam dağın tepesine koymuş. Kardeşim nasıl gittin buldun onu orada. Haritayı köşe bucak gezmiş insanlar. Neyin nerede olduğunu bilerek oradan oraya koşturunca oyunun keyfini 1 sene önce hiçbirşeyden haberi olmayan insanlar gibi çıkaramazsınız. Ben bu haritayı kullanıyorum mesela. Youtube'da takıldığım yerde videolarını izliyorum. Mesela sharp shooter 9 görevine baktım en son, 3 tane npc'nin şapkasını aynı anda uçurmanız lazım kafalarından. Dead eye'ın o özelliğini kullanmak için chapter 4'te bir görev yapmak gerekiyormuş. Ama başka bir yöntem bulmuş birisi chapter 2'de bile yapabilirsin bu challenge'i. Keşke oyundaki zorlukları ilk keşfedenler biz olsaydık, onları aşmanın tadını yaşasaydık ama durum bu.

• Geçen sene PlayStation 4 Pro'dan almıştım görüntüleri.

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

• Oyuna yaklaşık 3 GB'lık bir performans güncellemesi geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONUR251 -- 14 Kasım 2019; 8:37:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhotSht

Oyundaki en kalıplı at hangisi hocam ?
    Uzun mesafeyi koşabilsin istiyorum.Hemen yorulmasın.Oyunun başında bir tane siyah at vardı onu alıp atcıya götürmüştüm.Atın bacakların şuan kullandığım atın boynu kalınlığındaydı.

Alıntıları Göster
    Verdiği siyah at yavaş bir at benim tavsiyem arabian dayanıklılık ve hız olarak baya iyi çok ürkek ama, war horse olarak andalusian ve turkomen güzel atlar tavsiye ederim.
  • Oyun güncelleme aldı.

Çökme, hata sorunları giderilmiş, performans artışı getirilmiş ve daha tonlarca şey.

• Gelen patch sorunların hepsini çözüyor 1 haftada yapılabilecek en iyi patch.. Özellikle alt Tab yapınca crash yeme olayı, düşük dpi da mouseun deadzone olayı fixlenmiş en çok sinir bozucu sorunlar bunlardı benim için.

Patch notlarına burdan bakabilirsinizhttps://www.reddit.com/r/RDR2/comments/dw4t4g/rdr2_114_patch_notes/

• 8 dolarlık hesaplarla online oynayabilirmiyiz
  • Patlar

• Daniel Faraday kullanıcısına yanıt
    Sonunda Bnm en sinir olduğum şey oyundan atmasıydı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güncelleme sonrası oyun açılmıyor artık bende hayırlı olsun 35 saatin sonunda oyuna dahi giremiyorum
  • beratucar B kullanıcısına yanıt
    Sorun ne hata alıyormusun

• Yamanın performansa etkisi yok.
    Hataları düzeltme amacı ile çıkarılmış ama hiç oyundan atma problemi yaşamaz iken şimdi oda başladı.
    Eline sağlık rockstar.
    Kepazelik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 14 Kasım 2019; 9:52:11 >
  • Yeniada kullanıcısına yanıt
    Herkesde farklı işe yaramış anlaşılan

• arman09 kullanıcısına yanıt
    Vram yetmiyor diyor atıyor,oyuna girmeye çalışırken minimum donanım karşılamıyor diyor oyuna girmiyor,şimdi düzeldi bakalım ne zaman yine bozulacak.
  • 3-5 fps artmış gibi geldi bana bir iyileştirme olmuş ama şu bulanıklık meselesi yüzünden oynayasım gelmiyor doku yumuşatma için bi çözüm gelmeyecek sanırım..
  • 
Sayfa: önceki 349350351352353
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.