Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU] (243. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Blackdik
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.362
Cevap
148
Favori
816.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
93. Sırada  bugün en iyi #24
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çıktığından beri oynuyorum gerçekten muazzam başka bir seviye. Lego DLC si hiç olmadı bence ama

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mark Selby kullanıcısına yanıt
    Ukrayna vpn ile 210 lira gibi bir fiyata alınabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeautifulSwitzerland -- 6 Kasım 2019; 15:41:29 >
  • nasıl yani açıklarmısın?

• Schi20phrene kullanıcısına yanıt
    Hocam onlineda nasıl tdm falan giricez bunun dışında napıyorsunuz ben yapicak bir sey bulamadim gta5te de böyle olmuştu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrT4ngo -- 6 Kasım 2019; 15:47:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferucci

Hocam onlineda nasıl tdm falan giricez bunun dışında napıyorsunuz ben yapicak bir sey bulamadim gta5te de böyle olmuştu
    İlk önce onlie sekmesine tıklayıp online karakter Oluşturacaksın hocam sonrasında ileri diyeceksin

Online Modun ilk önce bir hikayesi var oda şu şekilde oluyor hapishanede iken polisler seni alıyorlar suçlu aracına yüklüyorlar at arabasında giderken arabayı durduruyorlar bir adam geliyor seni alıyor sarışın bir kadının yanına götürüyor 5 dakika falan konuşuyor bu kadın sonrasında sana at veriyor toplamda 3.04 göre falan yapıyorsun hocam sonrasında kampa gidiyorsun kampa gittikten sonra özgürsün ama kampa gidene kadar onlar notdaki bu zorunlu hikayeyi oynaman gerekiyor Toplamda 40 dakika falan sürüyor

Kamptan sonra

Esc yada p tusuna basarak online de iken menüden yine online sekmesine tıkayıp Hangi oyun modlarına girmek istiyorsan ona tıklıyosun

Ama çok can sıkıcı bir durum var sohbet seçeneği yok belki de ekranda sohbet kirliliği olmasın diye yapmışlardır

• Schi20phrene kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim detaylı anlatım için

• Gtx 1080 ti kartım ile 2k her şey ultra karlı bölgelerde 34 fps kadar bir düşüş, tüm açık alanda 40-60 fps arası değer alıyorum monitör G-Sync üstüne sakal ve saçlarda ki kötü görüntüyü gidermek için istemsiz TAA açtım bunun getirdiği bulanıklığı Nvidia panelden image sharpening ile görüntüye biraz netleştirme uygulayarak aştım. Online kısımda sabit 50-60 arası fps değerleri için Advanced ayarlarda azda olsa kısmaya gittim bu sayede olası ani fps düşmelerinin önüne geçmiş bulunuyorum. Oyun uzun süreli oynama sonucu ram miktarını çok tüketiyor 32 gb ram dahi olsa acımadan sömürüyor, bunun önüne geçmek için ISLC arkada durmadan çalışmakta. Oyuna işlemci bazlı laf eden olmuş 1080p için geçerli o iş 2k üstüne geçinde yükün en büyük taşıyanı ekran kartı oluyor.. Güncelleme şart 4k zaten hedefim değildi ama 2k bile bu kadar zorlanarak açması RockStar suçu..

• Ferucci kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam ama sana şu kadarını söyleyim bence online modu aşırı keyifli oluyor ben bir de bilgisayarda Plastation dört kolluyla oynuyorum çok daha keyifli oluyor zaten onliene girdikten sonra bir daha hiç hikaye modunu açmadım

• Mark Selby kullanıcısına yanıt
    An meselesi mi?

• Oyunu birkaç saat oynadım, Chapter 2'ye geçtim biraz çevrede dolaştım. Gözüme batan olumsuzlukları paylaşayım pc kullanıcısı olarak (oyunu daha önce konsolda oynamadım)

-Çok fazla tuş karmaşası var. Mesela bazı eylemleri Q-E ile yaparken aynı anda yön tuşlarınıda kullanmanızı isteyebiliyor. Bu durumda mousu bırakıp yön tuşlarına basmak zorunda kalıyorsunuz. B'ye basıp envantere girdiniz, mouse imleci envanterdeki malzemeleri gezerken özelliklerini göstermiyor. İlla klavye yön tuşlarıyla gideceksiniz özelliklerini görmek için.
    -Tuş kombinasyonunu göremedim. Kendi kendime keşfetmeye çalışıyorum. Save game'i de görememiştim buldum biraz kurcalayınca. Bir karmaşa var, düzen yok gibi oyunda. Save game genelde ana menüde olur. Kontroller'e bastığında klayve-mouse'a girince klavye ayarlarını göremiyorsam şaşırırım doğal olarak. Kendim keşfediyorum tuşları. Mesela kavga anlarında F tuşu yumruk atmak için, G tuşu (yada R şimdi hatırlayamadım) bloklamak için kullanılıyormuş, gibi.
    -Bir görev bitiriyorsunuz, şak diye ekranın sol üstünde bronz, gümüş yada altın ödüller veriyor. İşte "yavaş gelmek yerine 2 dakikada gelseydin altın alırdın" gibi şeyleri olup bittikten sonra görüyorsunuz, sanırım oyunu tekrar oynatmaya yönelik hareketler, baştan söylese altın ala ala gidersiniz, ama oyunu tekrar oynayan biri bile bu şartların hangi birini hatırlar ikinci oynamasına bilmiyorum.
    -Silah mekaniği saçma geldi bana. Tetiğe basıyorsunuz (ki onda da lag var gibime geldi) ateş ettiniz, bir daha basıyorsunuz, ateş etmedi. Ne oluyor derken bir daha bastınız yine ateş etti. Bir daha bastınız yine ateş etmedi. Her atıştan sonra horozu kaldırmak için bana mousemı tıklatıyor anlamadım. Belki oyunun başında olduğum için elimdeki dandik silahların özelliğidir bu bilmiyorum.
    -Dead eye kullanırken mouse ile hedefi seçtiğimde hedefe temas ettiği yerden otomatik işaretleme yapıyor. Kıçına denk geldi mouse kıçından vuruyorsun. Bırak ben işaretleyeyim sen neden işaretliyorsun otomatik?
    -Ultrawide monitörde oyun içi sinematiklerin 16:9'a dönmesine alıştım ama oyunun fotoğraf modunda neden oynadığım alan 21:9'ken 16:9 ekran görüntüsü alıyor (F6'yla) anlamadım.
    -Gece/gündüz döngüsü çok kısaymış gibi hissettirdi.

Belkide yukarıda yazdıklarımın ayarlardan düzeltilebilen kısımları vardır ama dediğim gibi ayarlar kısmıda çok karışık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yoizhik -- 6 Kasım 2019; 16:16:32 >

• MrT4ngo kullanıcısına yanıt
    Adamın kafa nerde hocam :))

• dostlar bir bilgi isticem atımız kirlenince nasıl temizleriz ve kendimizde kirlenirsek nasıl temizlerim yardımcı olursanız sevinirim
  • Red Dead Redemption 2 [PC ANA KONU]

300 lira verdik daha oyuna giremedik. kimse kusura bakmasın ama büyük rezalettir. performans olayına çözüm getirebilirler, yada grafik ayarlarını düşürüp oyunu oynayabilirsin ama oyuna girememe sorununa çözüm getirilememesinin özürü yok.

yarında de sorun çözülmezse iade edicem. ömrümde ilk kez bir oyunu çıkmadan satın aldım ve oda açılmıyor. güzel bir ibret hikayesi. pre order saçmalığına güzel bir örnek oldum. bu güzel ibret hikayesi için rockstara teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Platinium -- 6 Kasım 2019; 16:22:37 >

• answer25 A kullanıcısına yanıt
    bi görevden sonra fırça veriyor, at menüsünde(oyun içi) l1+r1 yaparak açıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yoizhik

Oyunu birkaç saat oynadım, Chapter 2'ye geçtim biraz çevrede dolaştım. Gözüme batan olumsuzlukları paylaşayım pc kullanıcısı olarak (oyunu daha önce konsolda oynamadım)

-Çok fazla tuş karmaşası var. Mesela bazı eylemleri Q-E ile yaparken aynı anda yön tuşlarınıda kullanmanızı isteyebiliyor. Bu durumda mousu bırakıp yön tuşlarına basmak zorunda kalıyorsunuz. B'ye basıp envantere girdiniz, mouse imleci envanterdeki malzemeleri gezerken özelliklerini göstermiyor. İlla klavye yön tuşlarıyla gideceksiniz özelliklerini görmek için.
    -Tuş kombinasyonunu göremedim. Kendi kendime keşfetmeye çalışıyorum. Save game'i de görememiştim buldum biraz kurcalayınca. Bir karmaşa var, düzen yok gibi oyunda. Save game genelde ana menüde olur. Kontroller'e bastığında klayve-mouse'a girince klavye ayarlarını göremiyorsam şaşırırım doğal olarak. Kendim keşfediyorum tuşları. Mesela kavga anlarında F tuşu yumruk atmak için, G tuşu (yada R şimdi hatırlayamadım) bloklamak için kullanılıyormuş, gibi.
    -Bir görev bitiriyorsunuz, şak diye ekranın sol üstünde bronz, gümüş yada altın ödüller veriyor. İşte "yavaş gelmek yerine 2 dakikada gelseydin altın alırdın" gibi şeyleri olup bittikten sonra görüyorsunuz, sanırım oyunu tekrar oynatmaya yönelik hareketler, baştan söylese altın ala ala gidersiniz, ama oyunu tekrar oynayan biri bile bu şartların hangi birini hatırlar ikinci oynamasına bilmiyorum.
    -Silah mekaniği saçma geldi bana. Tetiğe basıyorsunuz (ki onda da lag var gibime geldi) ateş ettiniz, bir daha basıyorsunuz, ateş etmedi. Ne oluyor derken bir daha bastınız yine ateş etti. Bir daha bastınız yine ateş etmedi. Her atıştan sonra horozu kaldırmak için bana mousemı tıklatıyor anlamadım. Belki oyunun başında olduğum için elimdeki dandik silahların özelliğidir bu bilmiyorum.
    -Dead eye kullanırken mouse ile hedefi seçtiğimde hedefe temas ettiği yerden otomatik işaretleme yapıyor. Kıçına denk geldi mouse kıçından vuruyorsun. Bırak ben işaretleyeyim sen neden işaretliyorsun otomatik?
    -Ultrawide monitörde oyun içi sinematiklerin 16:9'a dönmesine alıştım ama oyunun fotoğraf modunda neden oynadığım alan 21:9'ken 16:9 ekran görüntüsü alıyor (F6'yla) anlamadım.
    -Gece/gündüz döngüsü çok kısaymış gibi hissettirdi.

Belkide yukarıda yazdıklarımın ayarlardan düzeltilebilen kısımları vardır ama dediğim gibi ayarlar kısmıda çok karışık.

Lanet olsun ya bende sinir oldum..birde sinematik sahneler de 21:9 da çok küçülüyor ya..altan üsten gidiyor..16:9 düşüyor..koca ekran da tablet boyutunda izliyorum

- Oyunun Tuş kombinasyonunu gerçekten rezalet.Yani ancak bu kadar zor yol seçilebilirdi.

• answer25 A kullanıcısına yanıt
    Hocam at dan iniyon kafasının olduğu yere git sevebiliyon atı orada seçeneklerde olması lazım

• Arkadaşımda 1070 var..Her 10 sn bir donuyor oyun
  • _GRKM_ kullanıcısına yanıt
    Yukarda çözüm için mesaj var bakın deneyin belki çözülür

• 
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.