Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate] (99. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.595
Cevap
212
Favori
701.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
637 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pcyi kapayıp açınca yamayı çalıştırcaz mı birdaha yoksa gerek yokmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu her kapatıp açmanda yamayı çalıştırman lazım yoksa font sıkıntısı oluyor.

• Yama çok güzel olmuş..Emek verenlere çok teşekkürler.Sayenizde oyun dahada keyifli bir hal aldı..

• Merhaba yamayı kurdum fakat türkçe karakterler gözükmüyor kare şeklinde gözüküyor bir ayar mı yapmam lazım? hızlı cevap verriseniz sevinirim

• adamın hası beeeeeeee eline emeğine sağlık be kardeşim  

@zartzurt456

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 31 Aralık 2020; 16:16:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: komutanadam

Bu mesaj silindi.

Mesaj kutuna bak.

• Link yerinde kod gibi bişey var nasıl indiriyoruz anlayamadım biri söylebilir mi

• Yani kapatıp açınca pcyi Yamayı çalıştırmaya gerek yokmu font sorunu olsa da çalışıyor değilmi yoksa bir daha mı çalıştırmam lazım(bende zaten font sorunlu ama önemli değil çok kutucuklar ı harfi oluyor anlamamı etkilemiyor font sorununda yapmak istemiyorum açıkçası oyun bende hep hatalar silsilesi verdi gıcık kaptım böyle font sorunlu oynarım galiba korkuyom şimdi yaparım birşey bozarım oyunu)

• Kaganova K kullanıcısına yanıt
    1355 ya da 1311 exe dosyasını masaüstüne at. Masaüstüne attığını yönetici olarak çalıştır. Font sorunu ortadan kalkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Palenor

Merhaba yamayı kurdum fakat türkçe karakterler gözükmüyor kare şeklinde gözüküyor bir ayar mı yapmam lazım? hızlı cevap verriseniz sevinirim

olur paşam hızlı cevap verelim 30 milyon kez yazılmış aman sen bir yukarı çıkıp okuma biz emrine amadeyiz burada çözeriz

• Bu arada çeviri gayet güzel illaki kelime hatası olacak ama oyunu görevleri anlıyorum şuana kadar burda ne dedi şimdi bu adam demedim ki yeterlidir bu bence

• Trakyacus kullanıcısına yanıt
    nexus mods :: red dead redemption 2
    Red Dead Redemption 2 Turkish Font Fix OpenAI GPT-3 v05
    https://www.nexusmods.com/reddeadredemption2/mods/391?tab=files&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
    buraya gir. Sayfanın sağ tarafında manuel var oradsn normal hızda indir

• 1355 ya da 1311 Exe dosyasını masaustune kopyala yönetici olaral calıştır de sorun kalkar
  • eerdaalll0001. kullanıcısına yanıt

Kral masaüstüne niye atıyorum oyun dosyalarında olacak demişti zartzurt birde pcyi kapatıp açınca tekrar çalıştırmam gerekiyor mu yamayı yanlış birşey yapmayayım

• ALPOLİC_FR  kardeşim cok teşekkürler... seviliyorsun....      

• eerdaalll0001. kullanıcısına yanıt

Bi dowland linki vermişler font sorun. Rar diye onu indirmeme gerek yok ozaman font sorunu için doğrumu anlamışım

• 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.