< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dentt023 -- 31 Aralık 2020; 13:51:39 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate] (98. sayfa)
-
-
V.05 denedım guzeldı v.06 sabırsızlıkla beklıyorum hocam.Ellerıne, koluna yuregıne saglık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9AF08D056 -- 31 Aralık 2020; 13:56:55 >_____________________________ -
Makine çeviri ile ilk deneyimim, henüz 2-3 saat oynamış bulunmaktayım fakat yamayı şimdiden beğendiğim. Elbette bazı hatalar mevcut fakat unutulmamalıdır ki "Neredeyse 2.500.000 (evet milyon) kelime barındıran bir oyunu, bir kaç hafta içerisinde, tek bir kişi yardımıyla, bir yapay zekâya çevirtmek." gibi bir mucize var ortada. Zaman, para ve iş gücünden büyük bir tasarruf var. Henüz yeni bir teknoloji GPT-3 fakat gün geçtikçe gelişen ve öğrenen bir yapay zekâ olduğu için zamanla herkesin kendi çevirisini istediği oyuna, saatler belki de dakikalar içerisinde yapabileceği günler de gelecektir. Tekrardan teşekkürler Zartzurt hocam kim ne derse desin devam edin, edin ki imkânımız varken kullanalım/kullanabilelim böyle bir teknolojiyi. -
Valla Steam hesabım vardı. Gamesatıs tan almıştım oyunu. Ondaki eski save mi '' C:\Users\ismaily\AppData\Roaming\Goldberg SocialClub Emu Saves\RDR2\0F74F4C4 '' içine attım. Kaldığım yerden başladı.
Yama için tekrar çok teşekkürler...
_____________________________ En Makbul Yağmur Duası Ağaç Dikmektir. -
quote:
Orijinalden alıntı: zartzurt456akşam üstü v06 çıkacak bir çok hatalı kelime ve oyunda çıkan save ve oyun başarısız oldugunda menüde alta görünmeyen evet hayır butonları görev iptal görevi tekrarla butonları olacaktır.
font larda ı ları kutu görebler tekar okusunlar kurulumu olmuyor diyenlerin %99 u konuyu okumuyor. konuda yazılan gibi yapıldıgında font sorunu yaşamasınız.
eyv hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
bende linklere tıklanmıyo biri link atabilrmi
_____________________________ -
Oyunu steamdan aldim indirdiğimde nasil kurulum yapicam ve kaldırmak istediğim zaman nasil silebilirim malum 111 gb oyun indir indir bitmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "Tutsağın değilim, ama tutsaydın senindim". -
teşekkürler her şey için
linkler aktif değil :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baristu -- 31 Aralık 2020; 14:33:56 >_____________________________ psn : barisaygun -
Herkese iyi oyunlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeonClaire -- 31 Aralık 2020; 14:48:25 >_____________________________ -
maalesef evet
bazı çakallar yamayı link tl ye koymuş para kazanıyor onlara itibar etmeyin
Yuh -
Herkese iyi oyunlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeonClaire -- 31 Aralık 2020; 14:43:42 >_____________________________ -
link ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
nexus mods :: red dead redemption 2
Red Dead Redemption 2 Turkish Font Fix OpenAI GPT-3 v05https://www.nexusmods.com/reddeadredemption2/mods/391?tab=files&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
-
v5 yamanın ilk çıkan halimi yoksa güncellendi mi
Dün yayınlanan ilk hali bu -
özel yerlerin çevirisi yapılmış örneğin valentine aşıklar şehri gibisinden bunlarda düzeltilirse hoş olur.
Steam kütüphanesinde indir diyince o zaten otomatik kuracak kaldırırkende o kütüphanedeki oyuna sağ tıklayıp kaldır diyeceksin.
_____________________________ NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt