Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate] (96. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
3.595
Cevap
212
Favori
701.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
637 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selam, v5 yamayı kurdum, oyun alt yazısı kusursuz çalışıyor fakat oyun menüsü ve görev menüsü ana başlıktaki gibi Türkçe olmuyor, yardımcı olabilecek birisi var mı, şimdiden teşekkürler.

• Yama kalitesi çok kötü iyi olmasını zaten beklemiyordum ancak bu kadar kötü olmasınıda beklemiyordum yinede verilen emek için teşekkürler.

• Merhaba yama da steam versiyonunda hata olabilir dediniz peki crackli versiyonlarında çalışıyor mu ?

• Yama sorunsuz çalışıyor arkadaşlar. Tek eksiği oyundan çıkarken sol altta hiç birşey yazmaması. Dosyaları oyunun kurulu olduğu klasöre kopyaladım. RDR2_TR_1-3311_xx.exe dosyasını yönetici olarak çalıştır dedim. Font sorunu falanda çıkmadı. Şanslı kişilerdenim galiba. Eline, koluna, emeğine, gözüne sağlık Zartzurt456 bey. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 saattir oynuyorum.bu translate çeviriler böyle büyük metinli oyunlarda burnundan kıl aldırmayan çeviri gruplarına alternatif olarak biçilmiş kaftan lakin diyalog metni nispeten daha az olan oyunlarda da inşallah kullanılmaz . mesela son yıllarda oynadığım en güzel oyunlardan borderlands 3 translate yaması korkunç derecede berbattı ve işin üzücü tarafı bir yama olamayan yamaya sahip olduğu için hiç bir çeviri gurubu oyunu çevirmedi. demek istediğim manuel şekilde çevirisi 1 ayı geçmeyecek oyunları translate yapmayın da ağız tadıyla oyunumuzu oynayalım.

• Yama çok güzel olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖmerŞefikYazıcı -- 31 Aralık 2020; 11:11:3 >
  • Türkçe Yamayı merak edenler videoma baka bilir

• Akşam ki yayından
    Erkin Akkaşyoutube
    Red Dead Redemtion 2 Türkçe Alt Yazılı Bölüm:1
    https://www.youtube.com/watch?v=Vx8DMqZwVTM&feature=youtu.be
  • Arkadaşlar alakasız bir yer belki ama oyun açılırken 3 tane falan fotoğraf çıkıyor siyah-beyazdan renkliye dönüyor. Onu kapatma imkanımız var mı? Gereksiz yere beklemeye yol açıyor. Ayarlarda aradım fakat bulamadım. Bilen biri varsa yardımcı olabilir mi?

• RAGNAROX_ kullanıcısına yanıt
    Translate yamaya göre iyi bence. Bunun daha üstünü beklemek zaten hata olur. İngilizce biraz biliyorsanız saçma çevrilmiş kısım zaten kendini belli ediyor ben az çok doğrusunu anlıyorum. Hiç yoktan iyidir.
  • merhaba yamayı nasıl indirebiliriz ?

• İndirme linki nerede?

• Merhaba. Bu at kuyruğundaki, sakallardaki pixellenmeyi nasıl çözücez ? Grafik ayarlarıyla oynadım o kadar bir türlü düzelmiyor

• Eyupdmrc1 E kullanıcısına yanıt

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bariscetin07 -- 31 Aralık 2020; 11:57:25 >
  • bu oyun neden zamanında football manager serilerinde olduğu gibi herkese 2000-3000 satır verilerek çevrilmedi ki madem bu kadar popüler ve böyle büyük bir kitlesi var

• quote:

Orijinalden alıntı: QLBatiatus

Bu mesaj silindi.

verdiğin dosya rdr2.exe dosyası. kürekli versiyon için mi verdin bunu

• loveiscry L kullanıcısına yanıt
    O imkansız:)
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.