discord kanalında hatalı yerlerin resimlerini varsa genel tekrar eden hata açıklamalarını yazarsanız bir sonraki versiyonda düzelir. |
|
nexus sayfasında ücretsiz üyelik yapman gerekiyor |
|
hocam kurulum nasıl yaptınız |
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Arkadaşlar yama için emeği geçen herkese çok teşekkürler efsane olmuş |
_____________________________ |
eline sağlık @zartzurt456 reis :) |
Elinize sağlık, GPT-3 yeteneklerini görmek için kurdum ve ilk chapterı bitirdim. Google Translate'den daha ileride (ki o da yapay zeka kullanıyor çevirilerinde) ama hala insan seviyesine yakın değil. Ama yine de bu kadar kısa sürede hikayenin gayet iyi anlaşılabileceği bir çeviri sunması mükemmel. Öyle görünüyor ki yakın gelecekte çevirmenlerin tamamı işsiz kalacak. Gördüğüm kadarıyla uzun cümleleri daha iyi çevirirken kelime çevirilerinde özellikle eş anlamlı kelimeler için sorun yaşamış. Tavsiyem görev haricinde oyuncunun karşısına çok çıkan kelimeleri manuel çevirmeniz. Mesela sandık olan chest'i göğüs olarak çevirmişti veya atı bağlama bölümünü kurşunla at diye çevirmişti. Ata birini yerleştirip geri alırken alt et yazısı beliriyor. Bunun gibi oyunun temel mekanizmaları maksimum 50 kelime falan olur onlar da elle çevrilirse oldukça şık olur. Bir de gördüğüm problem görevde başarısız olma, ölme, oyundan çıkmak için emin misiniz tarzı bölümlerde sağ altta butonlar yok oldu. Yani onaylamak için neye basacağımı göremiyorum. |