Valhallayı bitirdim 80 saat gömdüm. Valhallaya puanım 6/10 Rdr 2 de 3 4 saat oynadım ama fark hissediliyor şimdilik puanım Rdr2 ye puanım 8/10 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate] (93. sayfa)

-
-
3 saattir oynuyorum cümleler anlaşılıyor sıkıntı yok teşekkürler zartzurt bey
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorunsuz çalışıyor 1 saat oynadım, çok rahat anlaşılıyor çeviriler. Allah razı olsun senden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 31 Aralık 2020; 3:18:2 > -
Bunlara artık yapacak bir şey yok. Bu tipler egolarını tatmin etmek zorunda. Hiçbir şey yapmadan dört dörtlük karşılık bekliyorlar(her alanda).
-
Bu adamın hakkı ödenmez be sağol kral cansın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
ZART ZURT HOME KELİMESİNİ ANA SAYFA OLARAK ÇEVİRMİŞ DÜZELTEBİLİRSİNİZ CHAPTER 2 PETER REİSİN İÇKİLİ OLDUĞU YER
-
Oyun crackliyse olmayacaktır
-
hocam steam ürünü diyorum crackli ne alaka
-
Hayır açarsanız direkt ban yersiniz hiçbir yama hiç bir mod rockstar oyunlarında mümkün değildir
-
ozaman rockstar launcher ile açarsanız düzelir öbür türlü bir yolunu görmedim üstlere çıkın belki yazmışlardır
-
-
Çok güzel bir çeviri olmuş Ac valhallayı da sizin çeviri ile oynadım ama bu çok daha iyi. elinize sağlık böyle bir yamayı ücretsiz sunduğunuz için.
-
nexusmods kurmak gerekli mi?
-
nereden indiriyoruz yamayı
-
Hayır
-
-
bir fikrim yok özür dilerim ama bulursam yazarım
-
Sonunda beklenen gelmiş. Teşekkürler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X