Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate] (93. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.595
Cevap
212
Favori
701.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
637 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Valhallayı bitirdim 80 saat gömdüm.

Valhallaya puanım 6/10

Rdr 2 de 3 4 saat oynadım ama fark hissediliyor şimdilik puanım

Rdr2 ye puanım 8/10

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 saattir oynuyorum cümleler anlaşılıyor sıkıntı yok teşekkürler zartzurt bey

• Sorunsuz çalışıyor 1 saat oynadım, çok rahat anlaşılıyor çeviriler. Allah razı olsun senden Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 31 Aralık 2020; 3:18:2 >
  • Bunlara artık yapacak bir şey yok. Bu tipler egolarını tatmin etmek zorunda. Hiçbir şey yapmadan dört dörtlük karşılık bekliyorlar(her alanda).

• Bu adamın hakkı ödenmez be sağol kral cansın

• saatlerdir deniyorum font sorununu halledemedim. steam ürünü. sürümler yönetici olarak çalıştırıldı iki sürüm de yönetici olarak çalıştırıldı restart atıldı. hepsi yapıldı ama yok ı lar çıkmıyor. ne yazık ki.. ama eminim düzeltilecektir.

Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate]
  • ZART ZURT HOME KELİMESİNİ ANA SAYFA OLARAK ÇEVİRMİŞ DÜZELTEBİLİRSİNİZ CHAPTER 2 PETER REİSİN İÇKİLİ OLDUĞU YER

• alisneroking kullanıcısına yanıt

Oyun crackliyse olmayacaktır

• Birkan Tekin kullanıcısına yanıt

hocam steam ürünü diyorum crackli ne alaka

• shodinn S kullanıcısına yanıt

Hayır açarsanız direkt ban yersiniz hiçbir yama hiç bir mod rockstar oyunlarında mümkün değildir

ozaman rockstar launcher ile açarsanız düzelir öbür türlü bir yolunu görmedim üstlere çıkın belki yazmışlardır

• Birkan Tekin kullanıcısına yanıt

reis launcher'dan açıyorum oyunu her şeyi denedim zaten steam'den açma launcher'dan açma dosyalardan açma vs. font konusu bazılarında kronik bir durum bana da denk geldi galiba..

Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alisneroking -- 31 Aralık 2020; 3:53:56 >
  • Çok güzel bir çeviri olmuş Ac valhallayı da sizin çeviri ile oynadım ama bu çok daha iyi. elinize sağlık böyle bir yamayı ücretsiz sunduğunuz için.

• nexusmods kurmak gerekli mi?

• nereden indiriyoruz yamayı

• ironmaster17 İ kullanıcısına yanıt

Hayır

• bar1905 B kullanıcısına yanıt

bir fikrim yok özür dilerim ama bulursam yazarım

• Sonunda beklenen gelmiş. Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.