arkadaşlar bende i leri kutucuk halinde gösteriyodu çözüm olarak dosya konumuna girip önce yamayı çalıştırıp sonra oyunu açıyodum ben böyle çözdüm sizde deneyin ama 2 farklı versiyon yama olarak oyununuz hangi sürümse o yamayı başlatın |
Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate] (154. sayfa)

-
-
Tüm oyun çevirildi mi yoksa hala ana görevler mi?
-
Windows defender virüs uyarısı verdi dosyada, sizde de böyle mi?
-
Keşke online mod'da da Türkçe kullanabilseydik. Emeğine sağlık hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eak101 -- 27 Şubat 2021; 18:7:43 > -
Son fix te virüs uyarısı veriyor ve dosyayı siliyor maalesef indiremiyorum
-
virüs uyarısı veriyor direkt siliyor yamayı
-
-
Arkadaşlar dosya virüs olarak algılandığında dosyaya Windows defenderdan izin verin. Yabancı kaynak olduğu için virüs olarak algılıyor. -
v10 gelicekmi çünkü yamada çoğu zaman anlam karmaşası oluyor keşke şöyle baştan sona gözden geçirilse ingilizcem olsa direk gönüllü olurdum valla
-
V10 artık gelmeli hocam çok fazla gramer hatası var ve bazı kelimeler saçma çevrilmiş mesela for now yazıyor ama başka bir şekilde çevirmiş program. (şuan hatırlamıyorum)
-
Merhabalar euphoria fizik modunu kurunca Türkçe yama gidiyor bunun bir çözümü var mı ?
-
Arkadaşlar merhaba. Oyun crackli. Versiyon 1311.23. Yamayı kurdum fakat rdr2_tr ye tıklayınca hiç tepki vermiyor. Launcher den çalıştırınca harfler bozuk çıkıyor. 2 kere yükledim kaldırdım hem yamayı hem oyunu ama çözüme ulaşamadım. Bu arada antivirüs kapalı
-
2-3 gündür oyuna girişte atıyor yama yüzünden giremiyorum oyuna. Çözümü var mıdır acaba? (Yamayı sildiğimde sorunsuz oynanıyor) -
Online da kullanmamak için yamayı kapatıyorum ama yine de açık oluyor.
-
v10 çıksa iyi olurdu
-
bnde acik oynadim sorun olmamıştı -
v10 çıkarsa tahmini ne zaman gelir acaba
-
bi arkadaş vardı bozuk cümleleri tek tek elle düzeltiyorum diyodu noldu ona acaba iptal mi etti?
-
Rockstar game launcherla anlatığıldığı şekilde çalıştırsamda türkçe karakter sorunu var. Kürekli oyunda dahi yaşamamıştım bunu ama şuan orjinalinde tr karakter sorunu yaşıyorum. Yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim.
-
Oyun tam açılmasına yakın tamam diyince tr karakter sorunum düzeldi ama kalıcı bir çözüm var mıdır buna acaba ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X