yama değil sitede açıklamıslar oyun dosyalarına doğrudan müdahale söz konusu değil diye, görüntü tanıma teknolojisi varmış yani oyunu çevirmiyor aktarılan görüntüdeki metinleri çevirip aktarıyor izleyiciye. (yandexin görüntü çevrisi gibi düşün) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chrome_TR -- 24 Ekim 2020; 3:36:17 > |
Discord adreslerine gidip yardım isteyebiliriz bence. |
Altyazı değil hocam dediğiniz gibi. Bi uygulama aracılığıyla sinematiklerde orijinal dilin üzerine çevrilmiş dile altyazı çıkıyor. |
Onun gibi bir şey yapılmazmı peki |
Ama adamlara helal olsun hem ücretsiz koymuşlar, hem de PS4'e bile uyarlamışlar. |
Mantıksız olur. Lokalizace.net isimli bir ekip daha var. Onların yapmak istedikleride çeviri grupları gibi oyunu Çekçe'ye çevirmek. Onlarda importta sıkıntı yaşıyorlar. Kendilerinde de tool bulunmamakta. |
cevirmek isteyenler simdiden. adımları yaparak ceviri işlemlerine baslayabilir... sonrada ctrl + ayapip yebni bir txt dosyasına yapıstır yapip aynı isimle kaydedebilir.. ~ de olusan bosluklar degiştir kısımından ~ z ~ ~z~ seklinde duzeltilebilir.. ama kontak halinde olun ezbere iş yapmayın... aynı seyleri cevirmeyin. 20 000 dosya var yada bi gurp cevirsin bi gurp duzenlemeleri yapsin bi gurpta kontrol etsin.. iş bolumu yapalim bu yontem herkezin yapabilcegi en basit yontem ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axe190780 -- 24 Ekim 2020; 3:56:36 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam ben başlayacağım çeviriye fakat o kodlarda oluşan boşlukları tekrar düzenlemek gerekiyor bunu nasıl halledebiliriz yada metinleri tekrardan kontrol eden arkadaş falan olacakmı bunları düzelten ? Edit : editi yeni gördüm hocam şimdi ufak bir denemeyle başlıyorum ama bunu hep bir elden ortakça yapmak daha hızlandırırdı sanki. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostbraın -- 24 Ekim 2020; 3:50:31 > |
https://dosya.co/6ffkha0v1toq/o.rar.html buda oyunun dil dosyaları.. oyle copy paste degil dosya bazında yapıcaksnız cevirleri.. hata olursa duzeltiriz |
~ rp ~ lerde aynı sekilde ~rp~ bazılarında ~ n ~ şeklinde ~n~ bazılarında ~ z ~ seklinde ~z~ ama ben problem olacagını sanmiyorum bosluklardan import olsa deneme sansımız olurdu |
Tamamdır hocam mantık basit boşluk konusundada problem kalmadı. Ama bunların kesinlikle tekrar bir gözden geçmesi gerekiyor. Eğer bu işe girmek isteyen arkadaşlar varsa benim gibi kesinlikle toplaşalım bir discord sunucusunda. |
ANSI olarak metinleri girmeniz lazım TR karakter için utf-8 de TR karakter çıkmaz örnek çıkış çıkış şeklinde ![]() |
bunu sen yaptın ve uzun süreciği için tool bekliyorsun o yüzden girişmiyorsun dimi hocam doğruu anladım |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axe190780 -- 24 Ekim 2020; 4:10:37 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |