yama değil sitede açıklamıslar oyun dosyalarına doğrudan müdahale söz konusu değil diye, görüntü tanıma teknolojisi varmış yani oyunu çevirmiyor aktarılan görüntüdeki metinleri çevirip aktarıyor izleyiciye. (yandexin görüntü çevrisi gibi düşün) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chrome_TR -- 24 Ekim 2020; 3:36:17 > |
Red Dead Redemption 2 (19. sayfa)

-
-
Discord adreslerine gidip yardım isteyebiliriz bence.
-
quote:
Orijinalden alıntı: rustem1905
Hocam yama değil gibi duruyor, altyazının üstüne video olarak altyazı eklemişler gibi duruyor ana sayfalarında ki videolarına göre konuşuyorum tabiAltyazı değil hocam dediğiniz gibi. Bi uygulama aracılığıyla sinematiklerde orijinal dilin üzerine çevrilmiş dile altyazı çıkıyor.
-
Onun gibi bir şey yapılmazmı peki
-
bosluk olayını hallettim sorun cıkartırsa
-
Ama adamlara helal olsun hem ücretsiz koymuşlar, hem de PS4'e bile uyarlamışlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: R2COOnun gibi bir şey yapılmazmı peki
Mantıksız olur. Lokalizace.net isimli bir ekip daha var. Onların yapmak istedikleride çeviri grupları gibi oyunu Çekçe'ye çevirmek. Onlarda importta sıkıntı yaşıyorlar. Kendilerinde de tool bulunmamakta.
-
Kusura bakmayın ozaman yanlış görmüşüm.
-
-
Discord sunucunuz varmıydı katılalım
-
Vulkan mı dx12 mi daha performanslı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
https://dosya.co/6ffkha0v1toq/o.rar.html
buda oyunun dil dosyaları.. oyle copy paste degil dosya bazında yapıcaksnız cevirleri..
hata olursa duzeltiriz
-
quote:
Orijinalden alıntı: taskannn_Hocam ben başlayacağım çeviriye fakat o kodlarda oluşan boşlukları tekrar düzenlemek gerekiyor bunu nasıl halledebiliriz yada metinleri tekrardan kontrol eden arkadaş falan olacakmı bunları düzelten ?
Edit : editi yeni gördüm hocam şimdi ufak bir denemeyle başlıyorum ama bunu hep bir elden ortakça yapmak daha hızlandırırdı sanki.
Alıntıları Göster~ rp ~ lerde aynı sekilde ~rp~
bazılarında ~ n ~ şeklinde ~n~
bazılarında ~ z ~ seklinde ~z~ ama ben problem olacagını sanmiyorum
bosluklardan import olsa deneme sansımız olurdu
-
quote:
Orijinalden alıntı: axe190780~ rp ~ lerde aynı sekilde ~rp~
bazılarında ~ n ~ şeklinde ~n~
bazılarında ~ z ~ seklinde ~z~ ama ben problem olacagını sanmiyorum
bosluklardan import olsa deneme sansımız olurdu
Alıntıları GösterTamamdır hocam mantık basit boşluk konusundada problem kalmadı. Ama bunların kesinlikle tekrar bir gözden geçmesi gerekiyor. Eğer bu işe girmek isteyen arkadaşlar varsa benim gibi kesinlikle toplaşalım bir discord sunucusunda.
-
-
bunu sen yaptın ve uzun süreciği için tool bekliyorsun o yüzden girişmiyorsun dimi hocam doğruu anladım
-
Turkce karakter kullanmayiz
Cikis
Sifre
Cikmak
Atis
Gibi yazariz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axe190780 -- 24 Ekim 2020; 4:10:37 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Sen bizden once yayimlarsin gibi geliyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Binasina olmaz zaten discorda gerek yok buradan hepimiz is bolumu ile yapariz bu isi
Bosluk isini yapma hic simdi bnce
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X