Şimdi Ara

Recovery Ustaları | EasyRecovery & GetDataBack ## Dosya Kurtarma Resimli Anlatım (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
11
Favori
249.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • partition magic ile sürücüleri böleyim derken d diskim kayboldu.verileri kurtarmak için esupport undelete ve easy recovery kullandım. yalnız ıkısı de lısans key istiyor.bu konuda yardımcı olabılırsenınz gercekten cok cok sevınırım.sabahtan beri bununla ugrasıyorum.ve bılgılerım gıderse cok uzulucem gercekten.uyuyamıyorum su an o derece yani.
  • ya arklar recovery my files 4.9.4 lisans kodu lazm acil bide eğere recoveryde altta resimlere yada dosyalara tıklıyınca gözükmuyorsa kurtaramazmıyım demek?yanlışlıkla biçimlendrime yapmştım sonra hyr deyip iptal ettim fakat sonra harddiske girmeye çalışnca hep biçimlenmemiş biçimlendirmek istermisiniz hatası veriyor- yardımcı olabilirmisiniz?
  • recovery yapmak zorunda kalan ve programın tam sürümüne sahip olmayan arkadaşlar forum üzerinden lisans kodu,crack vs. gibi taleplerde bulunmamalıdır.. lisans kodlarını forum üzerinden paylaşmamızın yasal olmadığını belirtmek istedim..

    herkese iyi forumlar..
  • win7 de format seçeneğine tıkladığım an işlem durduruldu diye hata veriyor hiçbişey yapamıyorum win 7 de çalışmıyormu ???
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ofluA

    win7 de format seçeneğine tıkladığım an işlem durduruldu diye hata veriyor hiçbişey yapamıyorum win 7 de çalışmıyormu ???

    easyrecovery programı zaten win7 için bildiğim kadarıyla destek vermiyor.. ama vista için olan uyumluluk moduyla çalıştırmayı denerseniz belki sonuç alabilirsiniz..

    http://www.ontrackdatarecovery.co.uk/data-recovery-software/easyrecovery-professional/

    http://www.computing.net/answers/windows-7/ontrack-easyrecovery-cant-run-on-windows-7/2504.html




  • inanmayacaksınız ama pardusü buldu
  • Çok saolun. Beni büyük bir dertten kurtardınız :))
  • merabalar
    benim sorunum şu yanlışlıkla harici hardiske format attım dediğiniz programları indirdim fakat programlar trial oldugu için kaydetme yapmıyor bu sorunu nasıl çözerim bir yardımcı olursanız sevinirim zira tam sürümlerini bir türlü bulamadım
  • bu arada ben lisans kodu falan istemiyorum başka bedava program varsa onların isimlerinin talep ediyorum
  • 150 gb arşiv silindi çoğunluğu iso dosyası ve 5-6 gb lık dosyalar bunları kurtarabilirmiyim... şu ana kadar kullandıklarım en fazla 3 gblık tek dosyayı kurtardı fakat daha büyük dosyaları kurtaramadı....
  • Arkadaşlar kayıp dosyalarımın neredeyse tamamını bulup, bilgisayarıma tekrar kayıt ettim. Benimle aynı sıkıntıyı yaşayan birkaç arkadaşımında belirttiği gibi bu dosyaların hiçbiri (yaklaşık 500 resim, müzik ve videolar) açılmıyor. Ben bütün dosyaların bozuk olduguna inanmıyorum, başka bir sorun var ama ne? bu konuda yardımınızı bekliyorum. İster burdan isterseniz mail adresimden bana yazabilirsiniz ''ilyasdogru@hotmail.com''
  • Arkadaşlar çok zor bir şey ama yaklaşık 8-9 ay önceki fotoğraflarımı nasıl geri getirebilirim bu programı denedim fakat en fazla eylül ayına kadar geldi.Lütfen yardımcı olun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fenerbarcafb

    Arkadaşlar çok zor bir şey ama yaklaşık 8-9 ay önceki fotoğraflarımı nasıl geri getirebilirim bu programı denedim fakat en fazla eylül ayına kadar geldi.Lütfen yardımcı olun.
  • Arkadaşlar Windows 7 Kullanıcısıyım ve Recoveryi i silmeden yani orijinal windowsumu kaybetmeden windows 8 yüklemek istiyorum ancak tek bir sürücüm var yani Sadece C sürücüsü mevcut hard disk tek bölümden oluşuyor bunu nasıl yapabilirim.
  • konu uzun süredir kapalı duruyor ama bir umut,

    wipe lanmış harddiskten ya da normal hd den .nrg kalıp dosyalarını getirebilen bir recovery var mıdır?
  • Linkler ve görseller yenilenmiştir..
  • awallabilla kullanıcısına yanıt
    Öncellikle awallabilla ya çok teşekkür etmek istiyorum. Bu başlık çok önemli ve gerekli. Ellerinize sağlık.

    Yukarda RAW data recovery den bahsedilmiş. Sanırım benim sorunumda şu an bu. 1 TB lık harici harddisk e sağ tıklayıp yanlışlıkla biçimlendirme başlattım. ama hemen biçimlendirmeyi iptal ettim. Fakat dosyalarım gitti.

    Yeniden biçimlendirme yapmadan EasyRecovery de RAW başlattım. Açıkcası İlk sayfadaki anlatımdan yaralanamadım. Programın arayüzü çok değişmiş, fakat bir şeyler yaptım. Tarama başladı. 13 saat diyor 1 TB için. İnşallah dosyalarıma ulaşabilirim.

    Doğru ayarları seçtiğimden emin değilim, fakat Format kısmını seçtim ve daha sonra seçeneklerde RAW falan yazıyordu. Tick vardı. Herhalde RAW analizi yapar diye düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suvari25 -- 8 Aralık 2014; 16:03:42 >
  • suvari25 kullanıcısına yanıt
    doğru ayarları seçtiğinizden eminim.. biçimlendirmeye hemen son verdiyseniz olumlu sonuç almanız kuvvetle muhtemel..

    taramanın sonucunu bildirin..
  • awallabilla kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam bakalım. Sonucu yazarım tabiki. Ayarlardan emin değildim ama baya bi dosya buluyor gibi EasyRecovery. Şu an %48'de.

    Bir de tarama bittikten sonra ne olacak acaba? Buldu dosyaları nereye toplayacak? Taramadan sonra benim göstereceğim yere mi aktaracak dosyaları?

    Diğer bir sorum ise Usb 2.0 a taktım. USB 3.0 a taksam tarama daha hızlı olur muydu? ve eğer kopyalama yapacaksam HDD i çıkartıp USB 3.0 a taksam tarama verileri bozulur mu?

    Teşekkürler
  • 11.6 saat sonra bitti. Fakat Şimdi de Search for analysers diyor.

    43.88% den başladı 14 saat bekleme verdi . Daha ne kadar sürecek bu
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.