Şimdi Ara

recovery dosyası taşıma hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Üniversitenin bize dağıttığı hp g6 notebook kullanıyorum ve orijinal sistemi win7 home premiumdu. ben bunu hiç kullanmayacağımı düşünerek ultimate kurdum ve bilgisayarımdaki recovery kısmını biçimlndirdim. şimdi o kısmı arkadaşlarımın pc lerinden alarak tekrar kullanabilir miyim?? pc ler birebir aynı.

teşekkürler

• up
  • olur. ama şimdi kim anlatacak sana uzun iş. yazmaya üseniyorum.Paragon yada acronis in programları işini görebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: korcekmez

olur. ama şimdi kim anlatacak sana uzun iş. yazmaya üseniyorum.Paragon yada acronis in programları işini görebilir.

acronis i hdd yi temizlemek için kullanıyorum zaten, az anlat çözerim inş.
  •  recovery dosyası taşıma hk

bilgsayarımda kurulu değil. resimdeki gibi sol taraftan copy partition den halledersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korcekmez -- 13 Aralık 2012; 19:13:00 >
  • güncel
  • Windows 8 64-bit Edition - recovery Dvd si oluşturmak yerine,recovery'yi baska bir harici HDD'deye kayit etmek mumkunmu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: arel.gr

Windows 8 64-bit Edition - recovery Dvd si oluşturmak yerine,recovery'yi baska bir harici HDD'deye kayit etmek mumkunmu ?

valla kardeş bnde çok bilmiomda şu zamnlarda insanlar 2 cümle yazmaya üşenir olmuş Allah sonlarını hayırlı etsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: eebm38

quote:

Orijinalden alıntı: arel.gr

Windows 8 64-bit Edition - recovery Dvd si oluşturmak yerine,recovery'yi baska bir harici HDD'deye kayit etmek mumkunmu ?

valla kardeş bnde çok bilmiomda şu zamnlarda insanlar 2 cümle yazmaya üşenir olmuş Allah sonlarını hayırlı etsin

keskel alaka
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.