Şimdi Ara

Recoverle format attık D kayboldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir arkadaşımın asus marka laptopuna bilgisayarın recover cdsi ile format attım. Daha sonra bilgisayarı bi açtık C ve D olarak ikiye bölünmüş harddisk birleşmiş bi şekilde duruyor. Hatta hardiskin bir bölümüde eksik gözüküyor sanırım arkadaşımın d sinde çok önemli dosyaları varmış. Çok fena vicdan azabı çekiyorum. Eski dosyaları geri getirmenin bi yolu varmı ne olur yardım edin :(

Not: işletim sistemi Vista home edition

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10_hagi -- 6 Mart 2009; 16:29:01 >

Veri kurtarma programlarını deneyiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jun.Misugi -- 6 Mart 2009; 16:42:59 >
  • Sanırım her iki harddiske toptan format atmışsınız aksi halde böyle birşey olması imkansız , eğer geç kalmadı iseniz harddiskin üzerine program yüklemeyi veri yazmayı bırakın , ve hemen bir recovery files programı ile dosyaları geri kurtarmayı deneyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10_hagi -- 6 Mart 2009; 17:15:43 >
    cesitli recovery programlariyla dosyalari geri alabilirsiniz. Ama bu kisimlar full format ile silinmisse durum
    biraz zor maalesef :)
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.