Şimdi Ara

[ÇÖZÜLDÜ] Format atarken hata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar notebookumda win 7 yukluydu bugun netten win7 indirdim ve formatlamaya basladim ama windows un kurulacagi bolumu secince "Kur yeni bir sistem bolumu olusturmayi basaramadi veya varolan sistem bolumunu bulmayi basaramadi..." seklinde bir hata aliyorum butun bolumleri sildim ve formatladim yine olmuyor biraz arastirdim 2 hdd varsa birini cikarin fln yazmislar ama tek hdd var ztn bir turlu halledemedim karsilasan varsa yardimci olabilirse sevinirim.

-----------

Ben usb 3.0 olan bi bellekle deniyordum artik son care eski bellegimle denedim usb 2.0 olan ve ise yaradi. Tesekurler herkese.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForNneveR -- 2 Temmuz 2014; 18:15:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ForNneveR F kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım eğer boot ederek windowsu kurmaya başladıysan disk seçmeni isteyen ekranda sağ kenarda gelişmiş sürücü seçenekleri var ona tıkla,
    yüklemek istediğin sürücüyü seç ardından sil e tıkla çıkan uyarı penceresinde tamama tıkla silme işlemi yapıldıktan sonra silinen sürücüyü seç format yazan yere tıkla,
    son olarak formatlanan sürcüyü seç ileri tuşuna basarak kurulum yönegelerine takip ederek kurulumu tamamla.

Dene bakalım olmazsa tekrar gel! Kolay gelsin! Olursa bir tık + verirsin artık

[ÇÖZÜLDÜ] Format atarken hata

• Onlari yapiyorum ztn yukarda da belirttim. Formatliyorum sonra kuruluma baslamasi icin bolumu secip ileriye basiyorum ve bu hatayi veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.