Şimdi Ara

Recep İvedik'in en beğendiğiniz sözü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
5.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o kadar fazla varki benim aklıma gelmiyo desem yeridir ama en çok "tuvaletin yeri nerde ucunda duruyo vala" lafına bitmiştim sizinkiler neler ?

• for your protection yazısını florans projeksiyon diye okuması çok güldürmüştü beni
  • Ben de sana verirdim kardaş, ben de sana verirdim.

• "piskopat ikili ya" ve "seni bile yirim süpær maryo"
  • ''Lan ikiz dingiller açında kendi kıçınıza gülün ne gülüyosunuz iki saatir camış gibi''
    ''Yok ben direkman badycilerin kendisine meraklıyım, böyle ıslak, ateşli, terli ufff''
  • -biz ailecek dalışa meraklıyız benim dedem ilk 1943te benin boğazında dalmış tüpsüz 48 metre,şnorkelle, çinekopu eliyle yakalamış çıkarmış heeee... kafana bişey tak üşürsün, suyun altında soğuk gelirse direk sal küsküden direk sidiği sal ısıtır.

-ben dün döneri fazla kaçırmışım gastroendksyon oldu yolu buldu çıktı ne yapalım yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarknessAngel

''Lan ikiz dingiller açında kendi kıçınıza gülün ne gülüyosunuz iki saatir camış gibi''
    ''Yok ben direkman badycilerin kendisine meraklıyım, böyle ıslak, ateşli, terli ufff''

+1 en çok güldüğüm yerlerden biri de kamyoncu ile sohbetleri.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: scarycanary

for your protection yazısını florans projeksiyon diye okuması çok güldürmüştü beni

• Antalya'daki turistleri izlerken "bunlar insansa ben hayvanım" bide "Kapı benim kapım olduğundan bi sorun yok"

Edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcn -- 10 Temmuz 2008; 16:13:17 >
  • Otelde akşam animasyon yarışmasında:
    -Hayır, o olmaz! Bayan dediniz, getirdiğiniz şeye bak!

• "2 Bira çaktım kendime geldim"
  • quote:

''Lan ikiz dingiller açında kendi kıçınıza gülün ne gülüyosunuz iki saatir camış gibi''

beni en çok güldüren yer buraydı
  • -Bacağına ne oldu?
    -Doğum lekesi annemin hediyesi bana.
    -B.k sıçramış gibin.

• Selamun Aleyküm Emanet Senmisin?
  • Film pek hoşuma gitmesede bazı hoşuma giden sözleri vardı. Bayanlara yardım ettikten sonra kendi aküsü bozulunca konuşurken " Ne demek akülü arabamı lan bu!" demesi , Rockculara vurup biraz hakaret ettikten sonra kafayı çevirip " Bana neden böyle baktığınızı öğrenebilirmiyim" demesi çok iyiydi ve Bana muhsini bulun dedikten sonra receptiondaki kişiden nerden geldiniz diyince "Kurtlarla cebelleştik , kamyoncularla güreştik." demesi ve görevliye " Sen benim mahremiyetime nasıl girersin lan baayan!" ama clean my room yazısı açmışsınız cevabından sonraki diyalogdan sonra sana " Do not disturbed" diyorum demesi
  • -merhaba ben murat
    -koyayım da tur at
  • akülü arabamı bu
  • "Dalarken üşüdün mü kuskeden sal ısınırsın."
  • quote:

Orjinalden alıntı: fanatik123

akülü arabamı bu

+1
  • quote:

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.