Şimdi Ara

Recep ivedik KPSS sorusu oldu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şahan Gökbakar'ın başrolünde oynadığı filmdeki 'Recep İvedik' karakteri KPSS sorusuna ilham oldu.

Recep İvedik' Filminin, KPSS sınavında çıkmış bir soruya ilham kaynağı olduğuna dair bir mesaj atan Şahan Gökbakar, altına da "KPSS sinavinda soru bile oldu ya" yazdı.

Şahan Gökbakar rekorlar kıran filmi Recep İvedik'in sınav sorusu olduğunu duyurdu.

KPSS SINAV SORUSU OLDU

Filminin KPSS sınavında çıkmış bir soruya ilham kaynadığı olduğuna ilişkin bir fotoğraf paylaşan Gökbakar altına da, "KPSS sinavinda soru bile oldu ya RECEP IVEDIK:)) Fenomen miyiz neyiz:))"

İşte KPSS'de çıkan 'Recep İvedik' sorusu

"Recep İvedik 3 filminde; Recep yaşadığı derin yalnızlık ve içsel huzursuzluk nedeniyle bir psikologa gider. Psikolog, Recep'e gösterdiği resimler sonucunda aldığı ilginç cevaplara dayalı olarak, Recep'in büyük psikolojik problemler yaşadığını söyler.

Psikologun Recep'e uyguladığı test türü aşağıdakilerden hangisidir?

A) Yetenek testi
    B) İlgi testi
    C) Kişilik testi
    D) Tutum testi
    E) Başarı testi"

quote:

haber3

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Öhh artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek yanlis sorum buydu iste :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevap ne
  • Izlemeyenin hakkını yiyen bir soru bence sonuçta herkes bu adamı sevmiyor

• Bu salak filmi izlemeyenler bilemeyecek genelde yani. Sorular cidden süper. Kültürü!! ölçüyor.

• Cevap c mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiyahPapyon

Izlemeyenin hakkını yiyen bir soru bence sonuçta herkes bu adamı sevmiyor

Psikolog recepe gosterdigi resimlerle...

• Cevap ne la
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuroki

Bu salak filmi izlemeyenler bilemeyecek genelde yani. Sorular cidden süper. Kültürü!! ölçüyor.

Recep yaşadığı derin yalnızlık ve içsel huzursuzluk nedeniyle bir psikologa gider. Psikolog, Recep'e gösterdiği resimler sonucunda aldığı ilginç cevaplara dayalı olarak, Recep'in büyük psikolojik problemler yaşadığını söyler.

Soru böyle olsa normal bir soru oluyor sadece Recep İvedik geldiğinde mi birden saçma sapan bir soru oluyor ?
  • izlemeyle ne alakası var paragrafta diyor ya zaten huzursuzluk,içsel huzursuzluk bunun için gidiyor ve bir test ugulanıyor,alan sorusu galiba bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stay With Me

quote:

O yazıyı görünce insanın dikkati dağılır zaten ben şimdi fark ettim onu

• c değil mi
  • Cevabın filmle bir alakası yok. Kişilik testi deniyor bu testlere. Mürekkep lekesi gösteriliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yastik1

quote:

Orijinalden alıntı: Kuroki

Bu salak filmi izlemeyenler bilemeyecek genelde yani. Sorular cidden süper. Kültürü!! ölçüyor.

Recep yaşadığı derin yalnızlık ve içsel huzursuzluk nedeniyle bir psikologa gider. Psikolog, Recep'e gösterdiği resimler sonucunda aldığı ilginç cevaplara dayalı olarak, Recep'in büyük psikolojik problemler yaşadığını söyler.

Soru böyle olsa normal bir soru oluyor sadece Recep İvedik geldiğinde mi birden saçma sapan bir soru oluyor ?

Öyleymiş. Laf atmak için konu arıyormuşum. Dikkat etmemişim, benim hatam.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Stay With Me

quote:

O yazıyı görünce insanın dikkati dağılır zaten ben şimdi fark ettim onu

Amacta o zaten tey allam.

• c mi

• Cevap E

• quote:

Şahan Gökbakar'ın başrolünde oynadığı filmdeki 'Recep İvedik' karakteri KPSS sorusuna ilham oldu.

Recep İvedik' Filminin, KPSS sınavında çıkmış bir soruya ilham kaynağı olduğuna dair bir mesaj atan Şahan Gökbakar, altına da "KPSS sinavinda soru bile oldu ya" yazdı.

Şahan Gökbakar rekorlar kıran filmi Recep İvedik'in sınav sorusu olduğunu duyurdu.

KPSS SINAV SORUSU OLDU

Filminin KPSS sınavında çıkmış bir soruya ilham kaynadığı olduğuna ilişkin bir fotoğraf paylaşan Gökbakar altına da, "KPSS sinavinda soru bile oldu ya RECEP IVEDIK:)) Fenomen miyiz neyiz:))"

Haberi uzatmak için aynı şeyleri farklı şekillerde tekrarlamışlar. Resmen okurken sıkıldım şu kadarcık haberi pes yani!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.