Şimdi Ara

RECEP İVEDİK'DE EN ÇOK GÜLDÜĞÜNÜZ SAHNELER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hani otelin spa markezinde kakam geldi nereye s..abilirim dediği sahne varya öldüm gülmekten

• Filmi hatırlamıyorum.
  • bu ne ya ayakların roberto carlos gibi olmuş
  • O film sinema'da izlenmez.Bi yandan taklit yapan minik çocuklar.Arka taraftan "Zuha Muhaa ahuzha Salak bu mal bu" Diyen liseliler insanı gülmekten sogutuyolar.
  • çoğu sahnesinde güldüm ama çoğu aklımda değil
  • bornozla otelin lobisine indiginde elemanın recep abi bu ne hal sorusuna yeni moda olm bu bilmiyonmu ve ardından kafasına vurarak lan salak....demesi kopardı beni
  • fotoğraf çektirirken çok güldüm say deyip şak diye çakıyodu

bi de dükkandan çıkarken açık çıksın diye bikini alıp kasiyeri kovdurtmak istemesi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • -->> Yaa bunlar insansa ben hayvanım yaa
    -->> Kakam geldi. ta ucunda , nereye s..abilirm
    -->> keçi mi kemirdiniz naptınız. açın camı mamı apış ararsı kokuyo bura

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KNTLG -- 26 Eylül 2008; 23:01:06 >
  • bu gün izledim biraz 145345635 kez şey çok komik tır çöförü ve
    rack çılarla ikiz dingiller deişi
  • çoğu sahnesi koparmıştı beni ya

bu arada kesin birazdan bu filme mi gülüyosunuz espri anlayışınız bumu diyen enteller çıkabilir dikkat
  • quote:

Orjinalden alıntı: Görkem !

çoğu sahnesi koparmıştı beni ya

bu arada kesin birazdan bu filme mi gülüyosunuz espri anlayışınız bumu diyen enteller çıkabilir dikkat

bu filme mi gülüyorsunuz, espri anlayaşınız bu mu, paso küfür bu, yazık...
  • gay kamyoncuya ........git asabımı bozma çek kenarı demesi bitirdi beni yaa
  • Kakam geldi deyişine çok gülmüştüm bide kamyoncuyla osuruk yarışı yaparken aldığı pozisyon çok komikti.

Filmi bugün taktım hiç gülmedim amaSinemaya tabii 12.5 lira verince insan ağlanacak haline gülüyor ister istemez
  • kendimi gülmek için çok zorladım ama olmadı
  • Otele giriyo cüzdanı buldum diyoyo adam verin ben vereyim kendisine diyo Yogyaaaaaaaaaaaaaaaaa Baq bakam bende öle göz varmı baq bakam kısmına gülmüşümdür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Beatles -- 27 Eylül 2008; 0:06:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Görkem !

çoğu sahnesi koparmıştı beni ya

valla espri anlayışınızı bilmem ama izlediğim en kalitesiz ve sıradan filmlerden biri olduğu kesin ... hatta zaman kaybı...
  • ..k.çınız pislikten yosun bağlamış
    ..aküsüz niye çalışmıyo bu araba akülü mü bu ? benzin dolduruyoz buna !

• quote:

Orjinalden alıntı: gøød chãrlotté

bornozla otelin lobisine indiginde elemanın recep abi bu ne hal sorusuna yeni moda olm bu bilmiyonmu ve ardından kafasına vurarak lan salak....demesi kopardı beni

flımın bu bolumu ınce bı ayrıntıydı bence ve cook guzeldı
  • Antalyaya giderken yolda kızlar için durduğu zaman

arabayı yapıp kızlar gittikten sonra pantolonunu (**) düzeltmesine gülmüştüm bitek adam akıllı
  • her yaptığı ile çok başarılı bir çalışma tam manası ile +18 lik bir film filmi izleyipte kendisini görmeyen türk erkeğinin olmadığını sanmıyorum

AMA

kemal sunal ile özdeşleştirilmesi dayanılır gibi değil, o bir ekol dü beni çocuklarımı ve torunlarımı hatta onların çocuklarını dahi düşündürürcek düşündürürken güldürcek güldürürken ağlatıcak ve aynı anda bir çok duyguyu paylaştırabilecek bir kemal sunal hiç bir zaman gelmeyecek

HAKSIZMIYIM

kendilerini ona benzetmek büyük yanlış
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.