Şimdi Ara

Recep İvedik 2 (2009) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
505
Cevap
0
Favori
31.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

Milli Eğitim Bakanı'nın bu film için bir şekilde tedbir alması gerekiyor. Çünkü bu film birinciye göre daha fazla küfür içeriyor. Çocuklara son derece kötü örnek oluyor.
    Bu filme gittiğim için, gidip de kahkahalarla güldüğüm için utanç içindeyim.
    Öyle ki, Borat Recep İvedik'in yanında halt etmiş.

http://www.moralhaber.net/haber_detay.php?haber_id=58426

MEB'le filmin ne alakası var

Ayrıca ne kadar kötüleme haberi yaparlarsa yapsınlar filmin reklamını yapıyorlar farkında değiller. 5 milyonu görecek, o zaman da eleştirenler çatlasın

5 milyonu geçeceğinden eminim... 2 günde 1 milyon 200 bin kişi izlemiş... Eleştirenler eleştirmeye devam etsinler...

Sevenleri, İzleyenleri yeter... ;)

• quote:

Orjinalden alıntı: BluuBZeR0

Böyle boktan bir film olamaz ya.. Verdiğim paraya acıdım.. argo argo argo, Karşındakini aşağılama,bel altı espiriler vsvs..

İlk filmi yine İyiydi Gülmüştüm ama 2.Film Tamamen berbat bitsede gitsek artık dedim..

şahsi fikirlerimdir..

Filmi izlediğine, izlediysen de beğenmediğine inanmıyorum valla. Gülmemen imkansız
  • Katıla katıla gülmedim o ayrı.. Ama ilk filmde soluğum kesilmişti artık gülemez hale gelmiştim izlerken. Ama 2.Filmde çok bayat espiriler kullanılmış..
    Biz Ortaokulda yapardık.. Şu direk varya Şu direk misali Oda MAun sandık demiş.. Olay bu.. Yeni birşeyler yok filmde..

Ne bileyim yeni espiriler kullanılabilirdi yaratıcılık namına birşey göremedim..
  • +1 ilk filmde katıla katıla güldüydüm bu filmde espiriler çok bayat ve çocukçaydı gülgeç film diyorduk ama bukadar basit olmamalıydı...
  • valla şahana helal olsun

film güzel abi güldürüyor mu ? evet ben buna bakarım adam 100 milyon dolara film çeker ben beğenmem o zaman sanatmış bilmemneymiş hiç bişey olmaz sanat aslında insanların zevkine hitap eden şeydir bi insan bişeyi sevince sanat olur bu filmde tam bir başyapıttır niye ??

niyesi şu şahanın inanılmaz bir gözlem yeteneği var kıro nedir sorusuna cevap arayarak adam emek verip film yapmış ve hala millet eleştiriyor bu filmi eleştirenler yalan atıyor recep ivedike gidip ben gülmedim diyen varsa kesin yalan atıyordur. ha kardeşim madem çok sanatsal aşırı zeka dolu esprilerle gülmek istiyosun otur yılmaz erdoğan cd lerini izle kimse seni zorla bu filme yollamıyor.
  • helal be şahan kakıla lakıla güldü tüm sinema süper olmuş arog ta hiç gülmemiştim...
  • lan sanki hepiniz cok terbiyelisiniz de Recep i elestiriyorsunuz
    O mavi sandık var ya ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: IuFuKI

lan sanki hepiniz cok terbiyelisiniz de Recep i elestiriyorsunuz
    O mavi sandık var ya ...

Sandık mavi olmadığı halde millet neden "MAUN" kelimesini Mavi anlayıp Mavi Sandık diyor?

Yoksa benmi yanlış anladım? :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rádèøή

quote:

O mavi sandık var ya ...

Sandık mavi olmadığı halde millet neden "MAUN" kelimesini Mavi anlayıp Mavi Sandık diyor?

MAUN mu diormus orda
    biz 5 arkadas gittik hepimiz mavi anladık ne alaka fln dıorduk mavi deil bu
    MAUN mus demek maun un anlamı ne onu da soyler misin

• quote:

O mavi sandık var ya ...

Mavi sandık değil maun sandık.

Ekleme: Sayfa uzun süredir açık olduğunda önceki mesajları görmeden yazdım. Maun bir ağaç türü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 17 Şubat 2009; 16:51:46 >

• quote:

O mavi sandık var ya ...

maun
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Rádèøή

quote:

O mavi sandık var ya ...

MAUN mu diormus orda
    biz 5 arkadas gittik hepimiz mavi anladık ne alaka fln dıorduk mavi deil bu
    MAUN mus demek maun un anlamı ne onu da soyler misin

genellikle kaplamalarda kullanilan goreceli olarak pahali bir agac, cok guzel bir rengi vardir

bknz.http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=maun

• Ty herkes acıklamıs
    valla okuldan arkadaslar da hep mavi diordu
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

quote:

Orjinalden alıntı: BluuBZeR0

Böyle boktan bir film olamaz ya.. Verdiğim paraya acıdım.. argo argo argo, Karşındakini aşağılama,bel altı espiriler vsvs..

İlk filmi yine İyiydi Gülmüştüm ama 2.Film Tamamen berbat bitsede gitsek artık dedim..

şahsi fikirlerimdir..

Filmi izlediğine, izlediysen de beğenmediğine inanmıyorum valla. Gülmemen imkansız

Bunu nasıl garanti edebiliyorsun?Ben korku filmlerini çok seven birine bir korku filmi tavsiye ederken bile seveceğini garanti etmiyorum tanıdığım halde.
  • Açıkçası 1. filme göre bu filmde daha çok güldüm. Şahan'ı severim ama Recep İvedik karakterinin filminin çekilmesi taraftarı değildim ama hoşuma gitti bu filmi sanırım üstteki yorumlar gibi arkadaş grubu , kalabalık önemli.
  • Sokaktaki Çocuk Arkadaşının anasını....
    sokaktaki Çocuk Arkadaşının koyarken..

filmde 2 tane Bilmemnerene girsin Lafına argo diyenler,Ya çıksınlar dışarı biraz Gençliğin halini görsün Yada otursunlar Herşeyden her kötülükten izole evlerinde taksınlar dvd ye bir Sanat filmi izlesinler.

Recep hiç bir ders vermiyormuş kimseye..Bak sen..Sanki Milli eğitim onaylı Kitap okuyup Eğitim cd si izliyoruz.Eleştiriye bakın hele.
    Hayatınızda kaç tane Absürd komedide eğitim aldınız?

Şimdi Size big lebowski Filmini açıp izletsem Sıçana kadar gülersiniz ama dimi?
    Çünkü Recep Değil ordaki karakterin ismi.Ve ordaki Küfürler Sanat için yapılan küfürler.

Türk Filmlerdinde O..Çocuğu şeklinde diyaloglarda Sanat için çekilir.Hiç Eleştirilmez çünkü.
    Ama Recebin 80 küsür yaşındaki ninesi O maun sandık bilmem nerene girsin diyince Ooo olmaz böyle küfür aman allahım Kültür erezyonuna uğradım diye başı kesik tavuklar gibi sağa sola koşuşturur durursunuz.

• quote:

O mavi sandık var ya ...

Evet burdan anladık terbiyeni.
  • Fikrimi söyleyim son derece basit buldum. Espiri, argo, küfür hepsi tamam komik gülünecek şeyler de e azcık da yaşanan olayların gerçeklik payı olsun yahu ne bileyim. Zevk meselesi tabi beğenen de vardır beğenmeyen de. Evde oturup bilgisayar başında izlerken kesinlikle gülünmeyecek şeylere sinema ortamının gazıyla gülüyoruz işte. Ben beğenmedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CatSK

Lo@ding

Sanane birader ya?Kaç gündür s*çtın konunun içine.Hala yazıyorsun utanmadan bir git Allah'ını seversen.

Elimden geldiğince gençlere yardımcı olmaya çalşıyorum...

Herkes şahsi fikrini paylaşmada özgürdür.. Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loading -- 17 Şubat 2009; 20:45:47 >
  • Arkadaşlar herkes çocuklara takmış ki haklılar, fakaaat:

Çocuk olmuş mu
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.