Şimdi Ara

Recep İvedik 2 (2009) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
505
Cevap
0
Favori
31.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes beğenmiş. Bende kendimde bir eksiklik mi var diye yeniden gittim bugün. Bu sefer daha da sıkıldım. İlk yarıda tam uyuyacaktım ki bitti. Aynı yerlere güldüm. Bilmiyorum. Herkes diyor salonda herkesin karın ağrısı girdi. Bizim salonda sadece çocuklar gülüyordu. Filmde yine gülmeden çıktım. Zaten insanlar meraktan gidiyor. İstediği kadar rekor kırsın. Bakın Titanic'e 11 dalda oscar aldı. Ama imdb'de puan notuna bakın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rádèøή

quote:

Orjinalden alıntı: FranK_MartiN

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

Film haftasonu 1 milyon 200 bin küsür izleyen ile Türk sinema tarihinde yeni bir rekor kırmış, biraz önce NTV'de söyledi.

Bu gidişlede rekor mekor kalmaz ortada... Siler süpürür :D

Arog'la Recep İvedik Karşılaştırması Yapanlara Selam... :D

Filmlerin türleri farklı arkadaşım..

O zaman o karşılaştırmayı yapanlara yine selam :D

her halukarda selam yollıcan anlaşıldı

neyse bakalım gidelim de yada illegallik yapalım da karşılaştırırız gene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PanadoL -- 16 Şubat 2009; 19:18:03 >

• quote:

Film haftasonu 1 milyon 200 bin küsür izleyen ile Türk sinema tarihinde yeni bir rekor kırmış, biraz önce NTV'de söyledi.

daha insanların 1/5 i bile gitmemiştir.. bence 5.000.000 nu geçer
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lo@ding

quote:

..
    quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Recep İvedik ile Kemal Sunal'ı karşılaştıranlara en güzel cevabı Halit Akçatepe vermiş

http://www.zaplat.com/video/tv_videolari/85084/

İnş herkes birgün bu adam gibi düşünür ve Recep İvediğin komik değil sadece rezillik olduğunu anlarr.

helal olsun hocama bak bee

yuh be ne cüret ya yeni Kemal Sunal recep ivedikmiş

• Filmdeki nineye sinir oldum.İlk film daha güzeldi bence.Fragmandaki bölümlerden başka komik bi yerde yok
  • Süperdi film,en fazla 1 dk gülmedigim olmuştur her an gülüyoduk yahu..
  • aşırı derecede bel altı espriler var, bence sevdiğiniz bi kadınla gitmeyin filme - çok rahatsız olursunuz, gülmek istersiniz ama yanınızdaki kadından dolayı gülemezsiniz..
    ayrıca şu filmin en komik yerlerini fragmanlarda göstermezlerse iyi olacak,daha önce gördüğümüz için film içinde gülemiyoruz
  • Bende tavsiye ederim, eğer yaşınızı 15-35 arasında ise kesin çok gülersiniz(iyi aile(anladınız manayı, başka yerlere çekmeyelim) çocukları hariç )...
  • quote:

quote:

quote:

Bu gidişlede rekor mekor kalmaz ortada... Siler süpürür :D

Arog'la Recep İvedik Karşılaştırması Yapanlara Selam... :D

Filmlerin türleri farklı arkadaşım..

Hayır kafalar farklı.

• Bugün bende gittim (10kişi), çook güldüm. Ama aklımda birşey kalmadı. Bir daha gideceğim inşallah.
  • http://www.zaplat.com/video/tv_videolari/85084/

.

'' Şahan - Kemal sunal'dan daha iyidir ! ''diyen kişi , lütfen forumu terk etsin
  • Kemal Sunal'ı isim kim olursa olsun başkalarıyla karşılaştırmak terbiyesizliktir...

Recep İvedik işini iyi yapıyor bende bunu savunuyorum ama Kemal Sunal dedimi 1-2 adım geri atıcaksın...
  • şimdi internetten izledim iyikide buradan izlemişim... söylenecek söz yok.

Her sahnesi karşısındakini azarlamakla geçen sahneler... Çok ileri derecede argo kullanılması çok çok kötü. Küçük kardeşimle sinemaya gidicektim ama evde bile izlettirmemeyi düşünüyorum. İlk film bundan bin kat daha güzeldi. Hiç diilse adam akıllı bir hikayesi vardı. Argo çok azdı burada doruğa ulaşmış iyice. İlk fillm şöyle böyle diyorsanız sakın ama sakın gitmeyin. Trrnt sitelerinde var güzel sinema çekimi ordan izleyin. Fazlada tartışmaya girmek istemiyorum. 3 gündür şahan muhabbetinden yaklaşık 100 post kasmışımdır

bir filmi izlersin gülersin o filmden kendinde bişeyler bulursun bir ders çıkartırsın ama bu tamamen zaman kaybından başka bişey değil. İnşallah Şahan daha güzel şeyler yapar. İlk film iyiydi ama bu olmamış be hacuu

PHI arkadaşım ilk filmi beğenmedim demişsin bu filmde yarıda çıkmazsan bütün postarımı sana devredecem.

• Kasıntı yapmayan herkes bu filme gider beğenir güler kahkaha atar rahatlar ve çıkar...

Kendimi tarif etmek istemiyorum ama gerçektenn recep ivedik tiplemesi ile en ufak alakam yoktur kendimden de birşeyler bulamıyorum belki zorlasan çıkar diyecem de o da zor...Siz boşa zekice espiriler yok bilmem ne diye söylene durun bu film 5 milyonu geçedursun...

Normal her insan bu film i izlerken gülmekten karnı ağrır... Bukadar
  • bu filme zaten günlük hayatında küfürlü konuşup da filmde rahatsız olanlar, sonra daha filmi bile izlemeden yerden yere vuran önyargılılar, kasıntılar gitmesin şahanın onların parasına ihtiyacı yok.

recep ivediğe küfür yüzünden gitmeyenler acaba amerikan filmlerindeki küfürleri duyunca sinemanın yarısında çıkıyor mu? eminim çıkmıyordurlar. bu da ikiyüzlülüktür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MortingenStrasse -- 17 Şubat 2009; 7:12:58 >
  • Sinema değil sadece küfür!
    Recep İvedik 2'yi izleme "gafletinde" bulundum. Gülmekten gözlerim yaşardı, karın kaslarım hâlâ ağrıyor.
    Film boyunca Recep İvedik denilen karaktersiz karaktere belki de elli defa "Yuh sana" dediğimi hatırlıyorum.
    İvedik gazete ilanlarında iş ararken "Evcil hayvan aranıyor" ilanını okuyor. "Benden olur mu?" diye kendi kendine soruyor. Sonra da "Hayvanım ama evcil değilim" diyor. Canlandırdığı rolü aslında en iyi bu sözler anlatıyor.
    Kaba, saba, saçı sakalı birbirine karışmış, haftalardır banyo yapmamış, her önüne gelene elense çeken, hiçbir kural tanımayan bir tip.
    Ama bu rezalet insanları sinemaya çekiyor.
    Recep İvedik'in ilk filmi 4,5 milyon insanı sinemaya çekti. İşte asıl sorgulanması gereken şey bu olmalı.
    Bu kadar insan küfür dinlemeye bu kadar meraklı mı?
    Neden böyle karaktersiz karakterlere itibar ediyor Türk milleti...
    Bazı erkeklerin kendi aralarındaki açık saçık, argo, hatta argo ötesi küfürlü konuşmaları bu filmle normalleşiyor.
    Özellikle filmi seyreden çocukların gözünde bu türlü şeyler, küfürlü konuşmalar legalleşiyor.
    En büyük tehlike de bu.
    Düşünebiliyor musunuz, filmde yetmiş yaşında bir nine... Başında namaz örtüsü ile Recep İvedik'e nasihat ediyor ama bunu da küfrederek yapıyor.
    Ben gerçek hayatta Recep İvedik 2'deki yaşlı kadın gibi küfreden bir başka yaşlı kadın görmedim.
    Ninenin filmin finalinde yaptığı hareket filmi izleyen bütün çocukların bundan sonra rahatlıkla yapacağı bir harekete dönüşüyor. Kadın başparmağını işaret ve orta parmağı arasından gösteriyor Recep'e...
    Film izleyenleri kahkahalara boğuyor ama ne kadar kutsal, ne kadar mahrem, ne kadar ahlaki değer varsa hepsini zirü zeber ediyor, mahremi küfüre dönüştürüyor.
    Türk milletine, çocuklarımıza gençlerimize böyle bir tip fenomen olarak sunulmamalıydı.
    Düşünebiliyor musunuz, adam çalışmayı hiç düşünmeyen bir karakter. "Çalışmak benim genlerimde yok, kodum bozuk benim, çalışamam" diyor.
    Milli Eğitim Bakanı'nın bu film için bir şekilde tedbir alması gerekiyor. Çünkü bu film birinciye göre daha fazla küfür içeriyor. Çocuklara son derece kötü örnek oluyor.
    Bu filme gittiğim için, gidip de kahkahalarla güldüğüm için utanç içindeyim.
    Öyle ki, Borat Recep İvedik'in yanında halt etmiş.

http://www.moralhaber.net/haber_detay.php?haber_id=58426

Ben filmi izledim ve çok güldüm ama küfürün çok olmasını da eleştirmiştim, bu yazıda da buna tepki var.

• Film komik mi? Komik..

Küfürlü mü? Küfürlü..

Eğlenceli mi? Eğlenceli..

Hepsi bundan ibaret.. Ama İvedik 2 ilkinden daha iyiydi demek bence mümkün değil.. Tıpkı her devam filminin orjinalini arattığı gibi Recep İvedik2de de bu durum böyle..
  • Bugün gidiyorum arkadaşımla. Sırf filmi eleştirenlere inat. Oh olsun onlara, çatlayın patlayın.

Millet sanat filmine o kadar meraklıysa bu kriz zamanında zaten milletin suratı 5 karış, ıssız adam gibi depresif filmlere gidip iyice depreşsinler.

Size iyi depreşmeler ben gülmeye gidiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

Milli Eğitim Bakanı'nın bu film için bir şekilde tedbir alması gerekiyor. Çünkü bu film birinciye göre daha fazla küfür içeriyor. Çocuklara son derece kötü örnek oluyor.
    Bu filme gittiğim için, gidip de kahkahalarla güldüğüm için utanç içindeyim.
    Öyle ki, Borat Recep İvedik'in yanında halt etmiş.

http://www.moralhaber.net/haber_detay.php?haber_id=58426

MEB'le filmin ne alakası var

Ayrıca ne kadar kötüleme haberi yaparlarsa yapsınlar filmin reklamını yapıyorlar farkında değiller. 5 milyonu görecek, o zaman da eleştirenler çatlasın

• Böyle boktan bir film olamaz ya.. Verdiğim paraya acıdım.. argo argo argo, Karşındakini aşağılama,bel altı espiriler vsvs..

İlk filmi yine İyiydi Gülmüştüm ama 2.Film Tamamen berbat bitsede gitsek artık dedim..

şahsi fikirlerimdir..
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.