Şimdi Ara

Recep İvedik 2 (2009) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
505
Cevap
0
Favori
31.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ersin Karabulut geçen hafta bir şeyler yazdı Uykusuz'a

''Entel adamdan yurdumun ne olduğunu bilmesi beklenemez. Bu entelmi anlatacak bana sokakları?'' diye bir laf etmişti.

Sonuna kadar hak verdim vallahi. Bu forumdada var lakin, bir kaç entel takılayım, yok ben bunu beğenmedim, adam sokaktaki hıyarı oynuyor neresine gülüyorsunuz? falan diyerekten.

Bizim sokağımızdan bir How I Met Your Mother çıkamaz kusura bakmayın. Bizim sokağımızdan böyle tiplemeler çıkar, çokta güzel gişe yapar, insanlar izler, kimsenin kime neye güleceğine kimse karışamaz: Bu 1.

2. bu ülkede Şahan'ın büyük komedyen olduğunu göremesekte büyük bir doğaçlama yeteneğinin var olduğunu gördük. (filmin en sonunu seyredin, kamera arkasını hak vereceksiniz.)

Evet, esprileri gerizekalı gibi, tiplemesi tam bir öküz tiplemesi, olayt uytlarla geçiyor bütün film,argoda bol bol fakat, bir tane bile gülmeyen adam görmedim ben?

Filme gelince, izleyin derim sadece. Gülmüyorsanızda zorlamayın ama lütfen entel ayaklarındada dolaşmayın.

Lütfen.

• ilk film kadar komik mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: jamez

ilk film kadar komik mi ?

İlk filmi beğenenler bunu daha çok beğenmişler.

İlk filmi beğenip kötüleyenler bu filmi daha fazla kötülemişler

İlk Filmi İzlemeden Beğenmeyenler bu Filme Gidenlerle Alay Ettiler.

Yani Böyle Bir Film.Hangi kesimdeysen yorumunu sana bırakıyorum.
  • Avsar'da 5 salon oynuyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

cinecity kipa. yarın 14:30
    online 11 bilet aldık, salonu böhöhöyt diyerek karıştıracağız

oooo izmirliyiz o cinecitye defalarca gittim hatta bu güne kadar gittiğim filmlerin hepsinin biletlerinin saklarım.ama cinebonus balçovayla tanışalı o devasa 5 numaralı salona girdiğimden beri cinecity bana eskimiş gariban geldi o koltuklar acayip geldi gözüme sert oysa cinebonus manyak bir konfor sunuyor.ne biliyim geçenlerde open season 2 animasyon filmi için gitmiştim hüzünlendim çünkü o salonlarda evimde gibi hissediyordum ama cinebonusa alışınca burası daha düşük kalite geldi.

ben de yarın sevgililer günü katliamı 3 boyutlu cinebonus balçovadakine gidicem

• Bilet bulamadık ya of :@
  • Filmi sevmeyenlerin sevenlere saygı göstermesi gerektiği gibi, sevenlerin de sevmeyenlere saygı göstermesini rica ediyorum ben. Çift taraflı düşünün lütfen.
    Belki 40 kez söyledim yine söylüyorum. İlk filmi sevmedim, beğenmedim, bana göre kıytırık bir filmdi. Ha bu demek değildir ki sevenleri beğenenleri aşşağılıyorum. Alakası yok. Benim güldüğüme kimse gülmek sorunda değil, gülmediğime de kimse gülmemek zorunda değil. Herkes farklı şeylere gülebilir. Herkesin zevki ayrıdır.

Bu filmi ise sinemaya gider miyim bilmiyorum. Bakalım, buradaki aşırı fanatik yorumlar dışında objektif yorumları okuduktan sonra veririm kararımı.
  • Şahan Gökbakar ''Recep İvedik'' filminde bi anadolu insanını canlandırıyor, siz bundan düşündüren espri bekleyemessiniz.

Filmin güzelliğide doğal olması zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: cluberrr

Gülmek veya rahatlamak için psikoloğa(böyle yazılır) gidip 100 dolar vermeğe gerek yok,hatta bu filme gidip 10 tl vermeğe de gerek yok,ben sizin yorumlarınızı okuyup oturduğum yerden bedava katıla katıla ağlanacak halinize gülüyorum.

Düzeltme :İmla

Bravo entel baba önünde saygıyla eğiliyorum
  • Yani bazı sırf karalama olsun diye filmi izlemeden kötüleyen insanları şu filme götürüp karşısına kamera koyup izlettirmek istiyorum. Gerçekten gülmüyorlarsa saygı duyarım. Ama farklı bir fikir yapısına sahip olduğu için değil, farklı bir tür olduğu için...
  • Gittim izledim...İlk film i 1 saatlik bir otobüs yolculuğunda bira izlemiştim daha sonra tv den cd lerden felan izledim hiç izlemeden önce insanlar nasıl izler diye bu film i kendme sormultum hatta bir arkadaşla iddaa ya girmiştik o ded 3 milyondan fazla izlendi ben dedim 3 milyonu geçme ihtimali yok fakat film rekor kırmış haberşm yok

Bu film gerçekten birincisinden 1 gömlek dah aüstün belki çok daha üstün ben gerçekten çok beğendim herkese tavsiye ederim gerçekten baştan sona beğenerek izleyecekelr vede fragmanlarından daha fazlası var
  • Filmden az önce geldim. Çok felaket güldürüyor.
    "Gülmedim" diyen varsa bilin ki yalan söylüyordur. Hele ki o maun sandık olayında salon yıkılacak gibiydi.
  • HARİKA HARİKA HARİKA HELAL OLSUN ŞAHANA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap_üstad -- 14 Şubat 2009; 1:30:37 >
  • manyaktı süperdi manyak

Gel sana koyayım bi peste demesi Fotoshop olayı ve nenenin son sahnesi dehşetti vahşetti
  • Tepkiler güzel.Gitmeye karar verdim
  • Kesinlikle gidin.Ben de inanılmaz beyendim.İlkinden daha güzel.Gitmeyen çok üzülür..

• safiye soyman havalimanı

ikinci kez mesaj atıcam , gidin durmayın gidin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap_üstad -- 14 Şubat 2009; 2:06:40 >
  • Böyle bi ninem olsa daha ne isterdim xD

Arkadaşlar bende gittim bugün Ümraniye Meydan / CineBonus taydım. salon %90 doluydu.. daha öğlen saatleriydi. akşam seansları nasıl olur hayal edemiyorum :D

Filme gitsemmi gitmesemmi diye düşünen varsa, düşündüğü her saniye ye yazık :) film mükemmel olmuş.. ilk filmi katlarda katlar.. Gora / Arog tanda süperdi. Hiç boş bi an yok her an komedi yaw süperr

Son sahnede ağlayasım geldi :( bide film bitince yerinizden kalkmayın, çekim hatalarını veriyolar sonda :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: HydroAcidX

Filmin güzelliğide doğal olması zaten

Filmdeki o PES sahnesini yaşamadım diyen yoktur herhalde... Recep'i izleten doğal olması,insanların kendilerinden birşeyler bulması...Büyüklere sorun zamanında nasıl Kemal Sunal eleştirildiyse şimdi de Şahan eleştiriliyor...

Film birinci filme göre daha bel altı daha küfürlüydü ancak yapılan espirilerin üstü kapalıydı.Açık açık yapmamış espirileri...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 14 Şubat 2009; 2:18:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

cinecity kipa. yarın 14:30
    online 11 bilet aldık, salonu böhöhöyt diyerek karıştıracağız

bizde bugün BaRoS_35'le 16:30 seansına gittik kipaya.

filmi beğendim ben. birde gülmek için gittim. daha yola çıkarken önceki filme gülmeye başladık. e iyi de yaptık aslında. kasıntı kasıntı komedi filminede gidilmez ki.

küfür var bel altı espriler var ama kesinlikle 1. sınıf çocuklarının okuldan dağılırken ettikleri küfürler kadar abartılı değil. bazı bel altı sahnelerde aşırıya kaçılmış olabilir. onlarıda küçük çocuklar anlamadığı için problem yok. nasıl anladığımı merak edebilirsiniz (etmesenizde umrumda deği gerçi :D ) önümde oturan ufak bir çocuk vardı, o tür esprilere bön bön baktı. yanında ablası vardı o ise hep güldü.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.