Ya ByMeTo Allah Aşkına Daha Bu Trident ' in Nisan Yazılımı Çıkmadı mı ya? Bi Tane Herifle Konuştum Yarın Çıkacak Demişti Buraya Yazdım Ama Çıkmadı Dahaa.....
@S1m0nE
yok maalesef.. yeni gezdim depoları daha ama nafile..
arklar ben bu uydu olayında çok yeniyim ve bende kyoto 9600 dcı var. Bu uyduya ne biliyim deceiver ve kart güncelleme falan nasıl yapılıyor?Yani deceiverı makineye falan bagladıktan sonra nasıl atacam en azından bakmamda yarar oldugunu duşundugunuz siteleri yazarsanı z çok sevinirim
meto napam yükliyemmi yoksa bekliyemmi la...
quote:
Orjinalden alıntı: ArMiGaTe
meto napam yükliyemmi yoksa bekliyemmi la...
bundan sonra çıkacağını zannetmem.. yükle.... hata felan olursa eski yazılımı tekrar atarsın..
ok atam bi...
quote:
Orjinalden alıntı: gnss
arklar ben bu uydu olayında çok yeniyim ve bende kyoto 9600 dcı var. Bu uyduya ne biliyim deceiver ve kart güncelleme falan nasıl yapılıyor?Yani deceiverı makineye falan bagladıktan sonra nasıl atacam en azından bakmamda yarar oldugunu duşundugunuz siteleri yazarsanı z çok sevinirim
aramızda VESTEL FTA 4000 serisinden kullanan varmı?? Yazılım konusunda biraz yardıma ihtiyacım olcak. Flashı felan sökmek gerekiyormuş.. Deneyen varmı hiç???
merhaba arkadaşlar,
Arçelik 520DCI var bende, bir forumdan emu yazılımını indirip yükledim cihaza, yazılım ii çalışıoda ,multiler , polsatlar felam yok, bu cihaz için piyasada ii bi yazılımda yok, ben bu cihazı parçalamadan , nasıl bir yöntemle( modul felam almadan) bu kanalları seyreder hale getircem, aldığıma bin pişman oldum yaa. kırcam bu aleti yakında.
quote:
Orjinalden alıntı: cuba
merhaba arkadaşlar,
Arçelik 520DCI var bende, bir forumdan emu yazılımını indirip yükledim cihaza, yazılım ii çalışıoda ,multiler , polsatlar felam yok, bu cihaz için piyasada ii bi yazılımda yok, ben bu cihazı parçalamadan , nasıl bir yöntemle( modul felam almadan) bu kanalları seyreder hale getircem, aldığıma bin pişman oldum yaa. kırcam bu aleti yakında.
kardeş haklısın sendeki cihaz maalesef kötü diyebileceğim türden.. çok şikayet duydum 520 lerden. Değiştir bana kalırsa. Ama yazılım attığın halde multiler tps polsatlar felan açılmıyosa cihazın patch fonksiyonu belki kapalıdır. Senin cihazda nasıl yapılır bilmiyorum. Kullananlardan öğrenebilirsin. Ayrıca yazılımın içinde güncel keyler dahil değilse de pek tabi bu kanalları izlemeyezsin.
quote:
Orjinalden alıntı: ByMeto
quote:
Orjinalden alıntı: cuba
merhaba arkadaşlar,
kardeş haklısın sendeki cihaz maalesef kötü diyebileceğim türden.. çok şikayet duydum 520 lerden. Değiştir bana kalırsa. Ama yazılım attığın halde multiler tps polsatlar felan açılmıyosa cihazın patch fonksiyonu belki kapalıdır. Senin cihazda nasıl yapılır bilmiyorum. Kullananlardan öğrenebilirsin. Ayrıca yazılımın içinde güncel keyler dahil değilse de pek tabi bu kanalları izlemeyezsin.
En iisi değiştirmek bencede, peki dostum bu cihazı verip üstüne para verip değiştirebileceğim bi yer felam biliomusun..
@cuba
nerede olduğunu bilmiyorum ama aldığın yerde başka receiverler var ise onlara bak.. sunny,sansui,benjamin,golmaster bu markaları tavsiye ederim sana.
quote:
@cuba
nerede olduğunu bilmiyorum ama aldığın yerde başka receiverler var ise onlara bak.. sunny,sansui,benjamin,golmaster bu markaları tavsiye ederim sana.
İstanbul' dayım,, ya bu cihazı arçelk bayiden aldım, b.kk var gibi aldıkk değiştirmez onlar .. değiştiren yerler var mıdır senin bildiğin..
@cuba
bende ankaradayım sizin oraları hiç bilmem maaleef
quote:
@cuba
bende ankaradayım sizin oraları hiç bilmem maaleef