Şimdi Ara

RECEIVER YAZILIMLARI BURADA . . . (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
210
Cevap
0
Favori
36.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ByMeTo sa0Lasın... BakALım ßen ßekLiyeCem CıkArSa buRayA ßi LinK atArSaN SewiniRim
  • En Kısa Zamanda
  • Atlanta 340 Son Yazılım ve Emu Var Mı arkadaşlar Bilenler Link Atarsa çok mutlu olucam...Sevgiler..
  • arkadaşlar multiler ve polsatların keyleri varmı. benim receiver arçelik 520dci. buna program attırdım. code edit diye bir menü oluştu. ordan manuel olarak key girebilirmiyim. orada nagrivasion ve irdeto...vb bunların hangisine ve nasıl girileceğini bilen biri bana yardımcı olursa sevinirim. trgykltn@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: LeoQnaD

Atlanta 340 Son Yazılım ve Emu Var Mı arkadaşlar Bilenler Link Atarsa çok mutlu olucam...Sevgiler..

ATLANTA TÜM MODELLER İÇİN CFRA + YAZILIMI 31 01 2005

25 03 2005 tarihli yazılım. polsat ve tps ok..345ci & cxci dreamsoft patch yazılımı

YÜKLEME PROGRAMI

ikinci yazılım 345 serisi için. en son olduğu için onuda ekledim. ama senın işine birinci yazılım yarayacaktır. yeni yazılımı henüz yok. demekki herkes de normal çalışıyoki yazılım, yenisi henüz çıkmamış. yükleme programı ile yazılımı atacaksın.

CİHAZDA YAZILIM SORUNU CIKARSA ATINIZ. DÜZELECEKTİR

• quote:

Orjinalden alıntı: filedia

arkadaşlar multiler ve polsatların keyleri varmı. benim receiver arçelik 520dci. buna program attırdım. code edit diye bir menü oluştu. ordan manuel olarak key girebilirmiyim. orada nagrivasion ve irdeto...vb bunların hangisine ve nasıl girileceğini bilen biri bana yardımcı olursa sevinirim. trgykltn@hotmail.com

ilk sayda online key bulma programı var. epey bi işine yarar.

Keyleri girmek sana kalmış. Deneme yanılma yöntemi ile bu işi çözebilirisin. zaten hangi keyi nereye gireceğin belli. hanelerine göre sırayla 6-2-2-2-2-2-2-2-2-2 şeklinde. sayılar karakter sayısını gösterir.

• Asagida ozellikleri yazan cihaza sahibim ben bunun yeni yazilimi bulamadim yada bunun yazilimi var mi varsa nerden edine bilirim yardimlarinizi rica ediyorum tesekkurler..

resim linkhttp://www.satellite-heaven.de/Receiver/imgrec4/nextstar%20ye2000fta.jpg

NextStar YE 2000 CI (Plus serisi degil)

Cihaz bilgisi
    Model E229
    Donanim Versiyonu 2.00
    Yazilim Versiyonu 2.28.3a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.UnFoRGiVeN -- 18 Nisan 2005, 17:51:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.UnFoRGiVeN

Asagida ozellikleri yazan cihaza sahibim ben bunun yeni yazilimi bulamadim yada bunun yazilimi var mi varsa nerden edine bilirim yardimlarinizi rica ediyorum tesekkurler..

resim linkhttp://www.satellite-heaven.de/Receiver/imgrec4/nextstar%20ye2000fta.jpg

NextStar YE 2000 CI (Plus serisi degil)

Cihaz bilgisi
    Model E229
    Donanim Versiyonu 2.00
    Yazilim Versiyonu 2.28.3a

senin cihazın için tek bi yazılım var oda herşeyi hallediyor

Tıkla

Burda da yükleme programın var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByMeto -- 18 Nisan 2005, 21:31:02 >

• Tıkla yazmisin ben o linki acamadim sayfa goruntulenemiyor diyo bi yerde yanlis mi yaptim ben acaba :)
  • sende sorun yok link yanlış olmuş hemen düzeltiyorum.
    -edit-

şimdi tıklayabilirsin aynı yere.. düzelttim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByMeto -- 18 Nisan 2005, 21:31:41 >
  • oke saol ama sanirim bu benim cihaz icin degil bu PLUS serisi icin bende plus olmayan genede saol
  • hmmm o zaman buraya bi bak.. nextin modeli çok olduğu için bulmak zor biraz aradığın yazılımı. bide sen araştır bakalım..

http://www.turkeyforum.com/satforum/forumdisplay.php?f=57
  • eywallah saol
  • ByMeTo Yazılım Olan Bir Sürü Siteye Baktım Ama Daha Bu Nisan Yazılımı İçin Bir B*k Çıkmamış
    Sinir Oluyorum yaaa
  • Trident 4500 FTA Receiver ' leri İçin Nisan Yazılımı Yarın Çıkıyormuşş

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.