Şimdi Ara

RECEIVER YAZILIMLARI BURADA . . . (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
0
Favori
36.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

evvela selam.. Elimizden gelen yardımı pek tabi yaparız..

verdiğin linklerde elince cihazın emusunu bulamadıysan cihazın emu desteği olup olmadığından emin ol derim. Zira bizde o depoları kullanıyoruz. Ayrıca bende HYUNDAİ marka bir receivere hiç yazılım atmadım Belkide tercih edilen bi model olmadığı için bana gelmemiştir
  • ByMeTo Ben Animaux BeLqeSeL kAnaLLarınI iZlEyEmiyorum nApmAm LaZım ByMeTo YAww
    MuLtiLer Açık aMa AnimauX kanAlInı iZleyEmiyorum CihAZimi ßiLiy0rSundur AMa yinede söyleyEyim...
    Trident 4500 FTA CeVap yazz pLeAse
  • quote:

Orjinalden alıntı: S1m0nE

ByMeTo Ben Animaux BeLqeSeL kAnaLLarınI iZlEyEmiyorum nApmAm LaZım ByMeTo YAww
    MuLtiLer Açık aMa AnimauX kanAlInı iZleyEmiyorum CihAZimi ßiLiy0rSundur AMa yinede söyleyEyim...
    Trident 4500 FTA CeVap yazz pLeAse

bende açık valla.. TPS paketinin içinde o kanal. ZIK-XXL, AB1, ACTION, gibi kanalları seyredebiliyorsan ANIMAUX kanalınıda seyretmen lazım. Eğer bunlar kapalı ise güncel keyleri bul veya yeni yazılımı atmadıysan ondan da yapabilir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByMeto

@A_K_R_E_P

evvela selam.. Elimizden gelen yardımı pek tabi yaparız..

verdiğin linklerde elince cihazın emusunu bulamadıysan cihazın emu desteği olup olmadığından emin ol derim. Zira bizde o depoları kullanıyoruz. Ayrıca bende HYUNDAİ marka bir receivere hiç yazılım atmadım Belkide tercih edilen bi model olmadığı için bana gelmemiştir

ByMeto kardeşim işlem tamam kardeşim bu gün hallettim yazılımı attım nasıl attın dersen bilmiyorum attım oldu

• Sevgili arkadaşlar HYUNDAI HYD DF 110 S receiver a ait orjinal yazılım lazım bana bu konuda yardımlarınızı bekliyorum
  • nebutv sitesinde detayları ile tarifi kolay gelsin
    quote:

Orjinalden alıntı: LeoQnaD

Arkadaşlar Bir Ark. ın Next 2000 YE CI Plus ı var
    Ona emu yukleyemeiyoruz Loaderdan yukleme yaptığımız zamn yanlış loader versiyon diyor ne yapmamaız gerekir _?
  • digimaster marka receiverın yazılımı hakkında yardımcı olabilirmisiniz .
  • quote:

Orjinalden alıntı: A_K_R_E_P

Sevgili arkadaşlar HYUNDAI HYD DF 110 S receiver a ait orjinal yazılım lazım bana bu konuda yardımlarınızı bekliyorum

AKREP hayırdır.. bi önceki mesajında oldu demişsin.. sonraki mesajında orjinal yazılımı arıyosun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pisipisi

digimaster marka receiverın yazılımı hakkında yardımcı olabilirmisiniz .

cihazının marka ve modeli tam olarak nedir..??

DİGİMASTER yazılımlarına burdan ulaşabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByMeto -- 4 Mayıs 2005, 18:48:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByMeto

quote:

Orjinalden alıntı: A_K_R_E_P

Sevgili arkadaşlar HYUNDAI HYD DF 110 S receiver a ait orjinal yazılım lazım bana bu konuda yardımlarınızı bekliyorum

AKREP hayırdır.. bi önceki mesajında oldu demişsin.. sonraki mesajında orjinal yazılımı arıyosun

ByMeto yazılım oldu yeni versiyon attımda benim aradığım orjinal yazılımı oda lazım bana o yuzden kardeş
  • Abi Ben Nezaman onbaşı olacam yaaa
  • Ve Mutlu Son
  • Dostum mesajından banada yardımcı olabileceğini düşündüm eğer olusan sevinirin.Vestel 5000 x cı model uydu var ve buna yükleme yapmak istiyorum ama biraz karmaşık birtürlü bulamadım yükleme talimatı ve güncel yükleme programına bana yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekkürler
  • Tavsiye edebiliceğiniz bir uydu alıcısı ve canak anten varmı tavsiye edersiniz sevinirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: anilkan

Tavsiye edebiliceğiniz bir uydu alıcısı ve canak anten varmı tavsiye edersiniz sevinirim...

tavsiye edebileceğimiz cihaz çok aslında.. Alırken emu desteği olmasına dikkat et.. Güncelleme yapmak için..
    Çanak anten konusunda fikir senin.. 112 den küçük olmasın..Daha çok yayın alırsın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hknpol

Dostum mesajından banada yardımcı olabileceğini düşündüm eğer olusan sevinirin.Vestel 5000 x cı model uydu var ve buna yükleme yapmak istiyorum ama biraz karmaşık birtürlü bulamadım yükleme talimatı ve güncel yükleme programına bana yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekkürler

Kardeş Bu SAYFADA aradığın her şey var.. yükleme talimatından tut emulara kadar herşey.. kolay gelsin

• yumat mx yazılım goremıyom
  • slm acemı bırı daha kalın kafalı ama zekı butun rutbelere slm bende yumatu mx var varda nası yukluycem bılemeyom.şekilli gosterin bana thanks
  • quote:

Orjinalden alıntı: nobrealeksssssss

yumat mx yazılım goremıyom

www.akgunelektronik.com adresinde var
  • slm arkadaslar bende focus 15500fta var yazılımı bilgisayarcıya yükletmiştim şifreli kanalları acıyodu
    ama daha sonra discovery playboy gibi kanallar gitti nasıl bunalrı tekrar acabilirim keyleri kumanda ile giremezmiyim
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.