Şimdi Ara

RECEIVER YAZILIMLARI BURADA . . . (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
0
Favori
36.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya banada söylermisin benim uydu alıcım var nasıl yapıcam şifreli kanalları göstermesi için
  • quote:

Orjinalden alıntı: ser_o

ya banada söylermisin benim uydu alıcım var nasıl yapıcam şifreli kanalları göstermesi için

selam.. öncelikle şifreli kanalları izleyebilmen için cihazında son yazılımın bulunması gerek.

eğer şifreleri elle gireceksen ki bu zahmetli bi iştir. girdikten sonra patch fonksiyonunu aktif hale getirerek girdiğin keyler doğru ise şifreli kanallar açılacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bocuk1985

trident tcı 6000 var bende aleti güncellemek için neler yapmalıyım nelere ihtiyacım var ilk kez deneyeceğim.....

ince kasa versiyonu MART yazılımı

eski kasa MART yazılımı

Yükleme yapacağın program

Bu sayfada ayrıntılı bi anlatım var nasıl yükleneceği konusunda..

Başarılar

• quote:

Orjinalden alıntı: akermania

sagem içinde verilirse gerçekten çok sevineceğim.gerçi benimki biraz eski ama olan warsa yazılımı çok sevinirim SAGEM 3130

valla bende baktım ama senın cihaz için maalesef yazılım yok
  • arkadaşlar medion FTA 4410/R modeli için yazılım var mı acaba? Ben bu işin acemisiyim baktım ama bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • ByMeToooooooooooooooooooooo
    HAni NErDe ßiZim niSan yaZıLıMı
  • merhaba
    nextin eski bi receiver ının yazılımınıı arıyorum önceden vardı yazılım ama şimdi bulamıyorum.
    Modeli nextwave dx-3000 bunun yazılımını nerden bulabilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: alparslan43

arkadaşlar medion FTA 4410/R modeli için yazılım var mı acaba? Ben bu işin acemisiyim baktım ama bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

kardeş bende baktım yok.. o nasıl bi cihaz ya türünün son örneklerinden mi yoksa şaka bi yana maalesef bende bulamadım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: S1m0nE

ByMeToooooooooooooooooooooo
    HAni NErDe ßiZim niSan yaZıLıMı

kardeş bakıyorum ama hala yok.. yeni yazılımlar daha piyasada gözükmüyo. Adamlar gelen istek ve öneriler doğrultusunda bi önceki yazılımda eksik ve hatalar var ise yenisini yazıyorlar. Aksi takdirde pek çok model için şimdiye kadar çıkması gereken nisan yazılımları hala çıkmadı..

• quote:

Orjinalden alıntı: sarampol

merhaba
    nextin eski bi receiver ının yazılımınıı arıyorum önceden vardı yazılım ama şimdi bulamıyorum.
    Modeli nextwave dx-3000 bunun yazılımını nerden bulabilirim?

Kardeş sadece bunu bulabildim.. başka yok 300 serisinin tüm versiyonlarına uygunmuş. bundan başka da çıkan bi yazılım yok..

Tıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByMeto -- 16 Nisan 2005, 19:23:22 >

• arkadaşlar acemice bir soru...bende next ye 5000 cı var..bilgisayarımda var..ben receiver'a nasıl yazılım ve güncel keyleri atacam bilgisayarla...yani kablo ve saire olarak ne lazım..hiç bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim...uyducuya 5-10 milyon vermekten bıktım...teşekkürler.............
  • quote:

Orjinalden alıntı: FAHRENHEIT

arkadaşlar acemice bir soru...bende next ye 5000 cı var..bilgisayarımda var..ben receiver'a nasıl yazılım ve güncel keyleri atacam bilgisayarla...yani kablo ve saire olarak ne lazım..hiç bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim...uyducuya 5-10 milyon vermekten bıktım...teşekkürler.............

Sana ilk lazım olan RS 232 kablosu. Bunu aldığın zaman gerekli programı ve cihazın son yazılımını burdan veririm...
  • teşekkür ederim..bu kabloyu bilgisayarcılarmı satıyor uydu satışı yapanlarmı...ve makinaya yazılım atarken bir tehlikesi olmaz değilmi çünkü yok yandı makina yok artık göstermiyor gibi şeyler duyuyorum.birde bu kabloyla keyleri falanda girebilirmiyiz yada kısacası neler yapabiliriz.....kusura bakmayın.dediğim gibi acemiyim..teşekkürler...
  • quote:

teşekkür ederim..bu kabloyu bilgisayarcılarmı satıyor uydu satışı yapanlarmı...ve makinaya yazılım atarken bir tehlikesi olmaz değilmi çünkü yok yandı makina yok artık göstermiyor gibi şeyler duyuyorum.birde bu kabloyla keyleri falanda girebilirmiyiz yada kısacası neler yapabiliriz.....kusura bakmayın.dediğim gibi acemiyim..teşekkürler...

kabloyu hem bilgisayarcıda hem de uydu satılan yerlerde bulabilirsin.

Tehlikesi var ama o kadar da zor değil. Başına gelecek en buyuk kötü yönü cihazın flashının yanması. onuda değiştirebiliyosun. Bunu ilk kez yapacaksan deneyimli birisinden yardım almanı tavsiye ederim.

Yazılım atılırken cihazın fişinin çıkması, kumandayla kapatılması, elektirklerin gitmesi gibi nedenlerle flash yanabilir.

Dediğim gibi profosyonel yardım alman ilk sefer için senin açından daha akıllıca ve yararına olur. Yok ben yaparım dersem sana nasıl yazılım atılır nelere dikkat etmeli gibi konularda bi text dosyası yollayabilirim.

• dosyayı yollarsan iyi olur sevinirim..ilkinde ben yapmayacaksam bile en azından bir bakayım...birde güncel keyleri atabiliyormuyum..bulduğum güncel keyler zaten makinada aynen var..ama halen göstermiyor..haa aklıma gelmişken birde cihaz şifreli kanalın üzerine geldiğimde PLEASE WAİT..CODE BEİNG UPTADET yazıyor....bu ne anlama geliyor...bir saat kadar bu şekilde durdu tık yok....ilgilendiğin için sağol....
  • http://www.al7bar-soft1.com/ 02-04-2005 yazılımı.
  • quote:

dosyayı yollarsan iyi olur sevinirim..ilkinde ben yapmayacaksam bile en azından bir bakayım...birde güncel keyleri atabiliyormuyum..bulduğum güncel keyler zaten makinada aynen var..ama halen göstermiyor..haa aklıma gelmişken birde cihaz şifreli kanalın üzerine geldiğimde PLEASE WAİT..CODE BEİNG UPTADET yazıyor....bu ne anlama geliyor...bir saat kadar bu şekilde durdu tık yok....ilgilendiğin için sağol....

ben next kullanıcısı değilim maalesef kardeş. Ama senin işine yarayacak bilgiler ne yapman gerekenler dosyalar ve bi sürü şey burda mevcut. Aradığını bulacağına eminim..

Tıkla

• Arkadaslar yukardakı lınk fortecstar receıverler ıcın yazmayı unuttum.ok
  • quote:

Orjinalden alıntı: ebra65

Arkadaslar yukardakı lınk fortecstar receıverler ıcın yazmayı unuttum.ok

editleyebilirdin
  • Dogrudur. Ok..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.