Şimdi Ara

RECEIVER YAZILIMLARI BURADA . . .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
210
Cevap
0
Favori
36.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu başlık altında dijital uydular için verilen son yazılımları topluyorum.. Hem herkes arayıp durmak zorunda kalmaz.. Unutmayınki bilgi paylaştıkça çoğalır

Gerçi bu konu osmenramazan abinin olmalıydı açmak bana nasip oldu

Konu ile ilgilenen tüm kullanıcıların desteğini bekliyorum.. Marka Model farketmez.Tüm Kullanıcıların bu konuya yabancı kalmamaları temennisiyle

Not : Kesinlikle ticari bir amaç güdülmemektedir. Amaç arayan ve bilen arkadaşları buluşturmaktır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByMeto -- 7 Nisan 2005, 17:01:05 >

• olabilir...
  • SUNNY SON YAZILIMLAR

TIKLA
  • Next 8000 Serisi 30 Mart Yazılımları-YENİ

Next 8000 Serisi 30 Mart Yazılımları

Öncelikle üye olmanız lazım
  • Konuyla ilgilenen arkadaşlar muhakkakki vardır.. onlar da bilgilerini bizimle burada paylaşırlarsa seviniriz
  • Sansui 25.03.2005 Yazılım Tıkla

Eddie arkadaşımdan...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DSR 8000 ALL CAS, DSR 9500 SKY, DSR 9000 modelleri için

Benjamin Yazılımları
  • Keyleri Nasıl Girilir

KEY GİRME.zip
  • Online Key Bulma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByMeto -- 2 Nisan 2005, 19:50:09 >
  • Marka ve model olarak yazılım isteyen arkadaşlara yardımcı olabiliriz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByMeto -- 2 Nisan 2005, 20:03:08 >
  • arcelik beko yazılımlar

arcelik-beko 500D 18 mart yazılımı tps ok..........SRT 4800IIp_ YAZILIMI

arcelık-beko_510DCI 18 mart yazılım tps ok............SRT 4820Ip_ YAZILIMI

SRT4820p_050318 18 mart yazılımı tps ok.zip

SRT4800IIp_050318 18 mart yazılımı tps ok.zip

• merhaba arkadaşlar ben adanadan Serdar.Benim Vestel 840 CI uydu alıcım var. Bu cihazıma en güncel yazılımı vede sifre kırıcı programı nerden yükleyebilirim( hangi site?) şu anda çanak biri hotbird biri türksata çevrili. çanağım 120 cm. Astra uydusunu izleyebilirmiyim? Çünkü sorduğum servislerin biri izlersin biri en az 150. cm diyor. bir arkadaşım 120cm ile astradan 1200 kanal alıyormuş. kafam çok karıştı. Birisi yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden herkese teşekkürler.
  • VESTEL DVB3-CI v1.7.8 - Polsat Auto TV C

Hyper Terminal

DVB3 DVB4 MiNiDVB Güncel Kanal Litesi 28 03 2005

VESTEL 840 CI EMU YÜKLEME TALİMATI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozmenramazan -- 2 Nisan 2005, 22:48:43 >

• herkese ii akşamlar.beden BOTECH 5500CL uydu receiver war.ben buna nerden nasıl yazılım yuklerim yada ilk önce yazılım yükleniyomu die sorayım bu receiver hakkında pek bilgim yok.teşekkürler
  • saol kardeş birde şu astra soruma cevap verirsen çok sevinirim. Bu yazdıklarını receiver indirmek için RS32 kablosu lazım değilmi?
  • arkadaşlar biri ban bu astra konusunda yardımcı olabilirmi?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.