Şimdi Ara

Receiver tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

philips 7675 için bir uydu alıcısı almak istiyorum. yalnız kafam çok karıştı. aşağı yukarı bir gündür forumu alt üst ettim.

aradığım özellikler

-kaliteli bir sd görüntü (zaten hd düşünmüyorum)

-biss key sorunsuz çalışmalı (ntvspor, star vb. kanallarda maç izlemek için)

-hdd, pvr, usb, cam gibi ek özellik olsun istemiyorum!

-son olarak bilindik bir marka (bu arada bir de soru olsun, bilinen ünlü elektronik markaları niye uydu alıcısı üretmiyor? örnek; sony, philips, pioneer, samsung. evet biraz marka takıntım var. :)

-fiyat çok önemli değil, dediğim gibi görünüşlüyle, performansıyla kaliteli olmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: M3phisto

arkadaşlar merhaba,

philips 7675 için bir uydu alıcısı almak istiyorum. yalnız kafam çok karıştı. aşağı yukarı bir gündür forumu alt üst ettim.

aradığım özellikler

-kaliteli bir sd görüntü (zaten hd düşünmüyorum)

-biss key sorunsuz çalışmalı (ntvspor, star vb. kanallarda maç izlemek için)

-hdd, pvr, usb, cam gibi ek özellik olsun istemiyorum!

-son olarak bilindik bir marka (bu arada bir de soru olsun, bilinen ünlü elektronik markaları niye uydu alıcısı üretmiyor? örnek; sony, philips, pioneer, samsung. evet biraz marka takıntım var. :)

-fiyat çok önemli değil, dediğim gibi görünüşlüyle, performansıyla kaliteli olmalı

Neta 6400 Hd'yi düşünebilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_53894282/tm.htm

• goldmaster 72000 alın sd ıcın kalıtelı bır cıhaz yeterde artar
    (ÖYLE İNSANLAR GÖRDÜM ÜSTÜNDE ELBİSE YOK ÖYLE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK) MEVLANA CELALEDDİN-İ RUMİ ..............MAL SAHİBİ MÜLK SAHİBİ HANİ BUNUN İLK SAHİBİ MALDA YALAN MÜLK DE YALAN VAR BİRAZ DA SEN OYALAN. ...... VARSA NASİBİN GELİR ÇİNDEN YEMENDEN YOKSA NASİBİN NE GELİR ELDEN ........
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tv için amfi önerisi
    4 hafta önce açıldı
    SUBWOOFER TAVSİYESİ....
    21 yıl önce açıldı
    IPTV tavsiyesi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.