|
İyi forumlar Evde turkcel tv+ kullanıyorum ancak görüntü kalitesinden memnun değilim onun için kullandığım 4k lg ve Philips cihazlarımın harici uydu olmadan kendi uyduların dan tv izlemek istiyorum binada merkezi sistem olmadığı için çanak ve lnb tavsiyesine ihtiyacım var Hazırda kullandığım çanak ve lnb ayarı yapıldı ancak en ufak şekilde hava bozduğunda yayın gitmeye mozaiklenmeye başlıyor antalya da olduğum için kışın bol yağmur ve rüzgar mevcut O yüzden sizlerden çanak ve lnb tavsiyesi istiyorum 1-Sadece Türk kanallarını izliyorum kaliteli yayın izlemek istiyorum 2-Kışın kötü havalarda mümkün olduğu kadar yayın gitmesin büyüklük 90-120 cm vs kaç olmalı(delikli çanaklar çıkmış rüzgar için ama kalite düşermi bilmiyorum ) sanırım çanak antenin fazla esnememesi de lazım 3-lnb de 0.1 db olsun deniyor ama ne işe yarıyor bilmiyorum 4-lnb çift yada daha fazla çıkışlı olacak evde şu an 2 tv var ilerde 3 yada 4 olabilir 5- İnverto diye bir lnb markası övülüyor ama gereksiz şekilde pahalı diyen de var f/p ürünleri arıyorum Çanak ve lnb için marka model önerilerinizi yazarsanız Sevinirim şimdiden çok teşekkürler < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erayunal07 -- 3 Ağustos 2025; 22:56:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt