Şimdi Ara

[REC] 2 (2009) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
0
Favori
7.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açıkcası Rec i korkmak için izlemiyeceksin.
    Rec atmosfer bakımından olsun oyunucluk bakımından olsun harika bir filmdi.
    Hani abi gerçekten amatör kamerayla çekilmiş bu ya dedirtiyor insana.
    Oyuncular gerçekten çok başarılı idi 2.sini henüz indirmedim keşke takip edeydim sinemada izlerdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: £mre

quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

Film'de korku sahneleri güzeldi ama sağlam kızın sonunda iblis olacağı aklımdan geçmemişti anisahneler güzel ürkütmeye yetiyor gönül rahatlılığı ile izlenilebilir

Abi mesajını spoiler e alsan iyi olur zira izlememiş biri okursa pek bir anlamı kalmaz.

Gerek yok emrecim forum yorum içindir spoilerda neymiş

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: £mre

quote:

Film'de korku sahneleri güzeldi ama sağlam kızın sonunda iblis olacağı aklımdan geçmemişti anisahneler güzel ürkütmeye yetiyor gönül rahatlılığı ile izlenilebilir

Abi mesajını spoiler e alsan iyi olur zira izlememiş biri okursa pek bir anlamı kalmaz.

Gerek yok emrecim forum yorum içindir spoilerda neymiş

forum yorum için doğru da önemli bilgileri paylaşırken filmi izlemeyen arkadaşların seyir zevki açısından spoiler kullanmak gerekiyor

• Tek kamera yerine birçok kamera kullanmalarında mıdır bilmiyorum ama eski havasını yitirmiş.Zaman kaymaları çok fazla ya. Tutturamamışlar. İlk filmi daha iyi ve bağlayıcıydı. Bunda ara ara sıkıldım.
  • İlk filmi izlemedim ama bu ikinci film güzel olmuş.Amatör çekimli olması ayrı bir güzellik katmış.
    quote:

Orijinalden alıntı: X@ndeR

Vasat bir film olmuş
    Tek beğendiğim sahne piercingli çocuğun tokadı yediği bölümdü

Uyuz oldum o çocuğa.

• Birazdan çekmeye başlayacağım, herhalde yarım saat sonra izlemeye başlarım.

Yorumlar ilk filme yapılan gibi, bakacağız artıkın :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

Birazdan çekmeye başlayacağım, herhalde yarım saat sonra izlemeye başlarım.

Fazla umutlanma derim. Kalite düşmüş bence biraz. Hele ki -bundan sonrasını sen okuma
    işin içine dini sokmuşlar birde tavanda yürümek gibi klasiği yapmışlar ya. İyice soğudum filmden.
  • Daha bugün gecenin ikisinde tek başına filmin birincisini izledim.Sabaha kadarda uyku tutmadı.İkincisini izlesemmi izlemesemmi karar veremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

Birazdan çekmeye başlayacağım, herhalde yarım saat sonra izlemeye başlarım.

Fazla umutlanma derim. Kalite düşmüş bence biraz. Hele ki -bundan sonrasını sen okuma
    işin içine dini sokmuşlar birde tavanda yürümek gibi klasiği yapmışlar ya. İyice soğudum filmden.

Gece izledim. İlk filme göre çok çok iyiydi. İstediğim zevki aldım diyebilirim.

Şeytan dışarı çıkmak istedi, çıkamayınca rahibi ve kameramanı öldürdü.
    Sesini değiştirerek onay aldıktan sonra REC 3'te dışarıda görebiliriz.

Aslında bir nokta çok saçma geliyor. Enfeksiyonlu binaya niye giriyorsunuz ?Sadece ilgili evde enfeksiyon yayılmış vaziyette.
    Bana göre yangına körükle gitmekten farkı yok.
    İçeri girmeden evi ateşe verin kurtulun.. Herhalde senaryo gereği olmalı ki izleyenlerden yüksek not gelmiyor.

• Filmi şuan tekrar izledim. Puanım 5.7/10
    Filmin bazı yerleri oldukça saçma olmuş. Birinci film daha sade ve daha iyiydi. Olaylar oldukça karışmış ikinci filmde.

Odaya kapattıkları çocukla kız ne oldu merak ediyorum. 3. Filmle çıkabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coming

Filmi şuan tekrar izledim. Puanım 5.7/10
    Filmin bazı yerleri oldukça saçma olmuş. Birinci film daha sade ve daha iyiydi. Olaylar oldukça karışmış ikinci filmde.

Odaya kapattıkları çocukla kız ne oldu merak ediyorum. 3. Filmle çıkabilir.

Birde sırra kadem basan özel timin komutanı var. Bir de saçmalıklardan biri gece görüşüyle gizli kapılar filan görüyorlar. Işığı açınca göremiyorlar.

• İlk film acayip sıkıcı gelmişti tamam belkide tempoyu düşük tutarakta izleyici germek istemiş olabilir ama ilk filmde sadece sıkıntıdan gerildim. İkinci filmi indirdim şimdide başlayacağım inşallah bu sefer keyifli ve bol gerilimli bir yapım olmuştur.
  • Rec 2'yi az önce bitirdim ve diyebilirim ki bu sefer olmuş. Öncelikle konu çok ama çok değişik bir boyuta ulaşıyor. Filmin temposu gayet iyi baştan sona kadar tempo hiç düşmüyor ve izleyicinin bir an bile gözünü filmden ayıramamasını sağlıyor.

Rec 2 gerek atmosfer gerek senaryo gerek efektleri ile ilk filmden çok daha önde. Baya bir ileri gitmişler üçüncü filmdede bizlere çok güzel şeyler sunacaklarına inanıyorum. Bu arada senaryo nasıl önde ilk filmin devamı diyecek arkadaşlara kesinlikle izlemesini tavsiye ediyorum çünkü öncedende yazdığım gibi çok farklı bir boyuta taşınıyor işler.

Filmin sonundada üçüncü filmin sinyalleri ötüyor

• O nasıl bir konu ya. Biz virüs zannederken iş iblis'lere uzandı. Normal bir insanı ısırınca ona da mı bulaşıyor bu iblis Batırmışlar filmi.
  • İzlemek istiyorum, acayip merak ediyorum. İlk fırsatta izlencekler arasında
  • küçük bütceyle basarili olmus filmlerin yeni serileri pek begenilmez genelde. Nedenide ilk filmdeki orjinallikten uzak, zorlama senaryolar yazilmasidir. Umarim bu hataya düsmezler çünkü ilk film harikaydi.
  • İlkini bilmem ama ben bu kadar basit senaryosu olan film pek görmedim desem yeridir. Buna film demeye şahit lazım. Ben bile yapsam bundan iyisini değilde bunu yapardım bu işi hiç bilmememe rağmen o derece kötü Senaryoyu geçtim bazı bölümleri çok saçma.
  • 1nci film buna 5 ceker.
  • Arkadaşlar biraz fazla zorlamıyor musunuz kendinizi ?
    Yok virüsten iblise dönmüş, yok şöyle olmuş yok böyle.
    Bu kadar kasmanın manası yok.

Sadece filmi izlemeye odaklanın.
    Ben filmi pcde izlediğim halde çok büyük keyif aldım.
    İlk filme göre daha iyi olmuş diyebilirim.

Üçüncü filmi de sabırsızlıkla bekliyorum.
    Size göre kötü bir sinema zevkim olabilir. Kabul, böyle keyif alabileceğim filmler izliceksem bunu diyebilirsiniz.
    İzlemeyen arkadaşlara tavsiyem filmi burdaki yorumlara bakmadan, karanlık bir ortamda izlemeleri.
    Ek olarak, mantık hataları aramayın. Sadece izleyin.
  • dostum msjında spolier var (Tayfa-140)

Bugün vizyona girmiş gidip görecez bakalım nasıl bi filmde diye.Film hakkında spolier falan okumamaya gayret ettim

Ama merak ediyorum sinemaya gidilesi bi film mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 16 Nisan 2010; 9:53:35 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.