Şimdi Ara

[REC] 2 (2009) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
0
Favori
7.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dün gece izledim filmi beyendim tavsiye ederim...
  • Reklam için mecrayı güzel düşünmüşler biz forum üyelerini seçerek.... avşar yapımı kutluyorum...akıllı seçim... zira en çok sinemaya giden biz forum üyeleri...

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

quote:

Orijinalden alıntı: Coming

Filmi şuan tekrar izledim. Puanım 5.7/10
    Filmin bazı yerleri oldukça saçma olmuş. Birinci film daha sade ve daha iyiydi. Olaylar oldukça karışmış ikinci filmde.

Odaya kapattıkları çocukla kız ne oldu merak ediyorum. 3. Filmle çıkabilir.

Birde sırra kadem basan özel timin komutanı var. Bir de saçmalıklardan biri gece görüşüyle gizli kapılar filan görüyorlar. Işığı açınca göremiyorlar.

aynen son cümlene katılıyorum, ben dün rec 1'i bugünde 2.sini seyrettim bazı sahnelerinde tırsıyor insan ama o kadarda korkmadım ben virüsü iblise bağlamalarıda çok saçma olmuş kanımca 3cüsü gelicektir

• ilkinde ne beklerken neyle karşılaştım, 3.sü gelecektir büyük ihtimalle.
    tek sevindiğim nokta sarışın geri döndü, öyle yada böyle

Yalanı çabuk söylersin, gerçeği çabuk hatırlarsın...
  • o sarışın kız kurtulacak galiba öyle düşünüyorum ben rec 3 te
  • Filmi az önce izledim kapalı ortamda projektörle.Bazı yerleri çok saçma olmuş ama yinede ilki kadar korkuttu beni.İzlediğim ortamında etkisi vardır bunda.İzlenmesi gerek diye düşünüyorum. Bayağı dumurlara geldim

Orijinalden alıntı: Evoo

İlk film gibiydi, devamı gelir mi?

http://cineshoot.blogspot.com/2010/03/rec-2-2009-gerilim-tam-gaz-devam-ediyor.html

Artık tüm şehri karantinaya alırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reinhardt -- 21 Mayıs 2010; 19:46:14 >

• izleme fırsatı buldum sonunda.Bence işin içine şeytan vb. katmaları değişik bir alternatif olmuş zombi filmlerine :) o kadar da kötü değildi benim için.Zaten 1. filmin sonunda ki o odada bulunan dini motifler vb. böyle bişey olacağının habercisiydi demek.Yani daha önceden düşünülmüş konu.Kamera çekim teknikleri olsun filmin bağlantıları olsun,hepsi çok başarılıydı.Ben beğendim filmi.Sadece sonunda hayal gücü sınırlarını biraz fazla zorlamışlar,o kötü olmuş.Yine de heyecan verici bi filmdi. 7/10

bu arada sırra kadem basan yaşlı çifti merak ediyordum ilk filmden,ama 2. filmde de yoktular değil mi?Sanırım şuanda yaşlı çifte ne olduğu bilinmiyor belki 3. filmde açıklık getirirler.Birde çocuk demişken o çocuklardan biri zombi olunca diğer 2 çocuğa ne olmuştu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighTechLowLife -- 28 Mayıs 2010; 8:00:19 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.