Şimdi Ara

Real Madrid'in çıktığına çok üzüldüm.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mourinho'u çok severim, çok duygusal bir adam. Galatasaray ile eşleşmesi kötü oldu, Galatasaray Real Madrid'i geçince büyük tepki alacaktır, bunun yaşanmasını istemezdim Umarım istifa etmez.
    Geçmiş olsun Jose.

• quote:

Orijinalden alıntı: Saucerful

Mourinho'u çok severim, çok duygusal bir adam. Galatasaray ile eşleşmesi kötü oldu, Galatasaray Real Madrid'i geçince büyük tepki alacaktır, bunun yaşanmasını istemezdim Umarım istifa etmez.
    Geçmiş olsun Jose.

arkadaşım bahsettiğin kişi jose mourinho..bu adam bu işe yıllarını vermiş.ne galibiyetler ne kaybetmeler yaşamıştır..her yetiştirdiği takım,her yetişirdiği oyuncu olay oldu futbol camiasında.bu onun adamlığını gösterir.bir maçını kaybedince istifasını basıcak bi karekterde adam değil.onun için futbol kazanmak değil onun için asıl duygu öğrencileri ile olan ilişkileri...bence galatasaray ile eşleştiğinden çok memnun.çünki öğrencileriyle daha yaklaşma fırsatı buldu.röportajında belirttiği gibi drogba ve sneijdere karşı maç yapmamız hiç kolay olmayacak ve drogbayla aynı tarafta olmayı isterdim demişti..

• quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

quote:

Mourinho'u çok severim, çok duygusal bir adam. Galatasaray ile eşleşmesi kötü oldu, Galatasaray Real Madrid'i geçince büyük tepki alacaktır, bunun yaşanmasını istemezdim Umarım istifa etmez.
    Geçmiş olsun Jose.

arkadaşım bahsettiğin kişi jose mourinho..bu adam bu işe yıllarını vermiş.ne galibiyetler ne kaybetmeler yaşamıştır..her yetiştirdiği takım,her yetişirdiği oyuncu olay oldu futbol camiasında.bu onun adamlığını gösterir.bir maçını kaybedince istifasını basıcak bi karekterde adam değil.onun için futbol kazanmak değil onun için asıl duygu öğrencileri ile olan ilişkileri...bence galatasaray ile eşleştiğinden çok memnun.çünki öğrencileriyle daha yaklaşma fırsatı buldu.röportajında belirttiği gibi drogba ve sneijdere karşı maç yapmamız hiç kolay olmayacak ve drogbayla aynı tarafta olmayı isterdim demişti..

Zaten ayrılacağı yönünde söylentiler vardı, bu senede ligde kötü durumdalar, çeyrek finalde elenmeleride çok erken oldu. Ben Real Madrid'ten en azından bir final beklerdim ama buraya kadarmış malesef. Umarım taraftarlar bu durum karşısında şok geçirmezler.

• Mourinho ve Ronaldo'nun ceyrek finalden sonrasini televizyondan izlemek zorunda olmalari gercekten uzucu. :(
  • üzülme be mou seneye artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akşamdan kalmışlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MORinyo zate bavullarını hazırlamış, geceleride uyku tutmiyimiş bize GS çıktı deyu
  • Adamlar inanmış
  • o adam istifasını verirse geri dönmez
  • real bir barcelona değil barca çıksa üzülürdüm.bayernin realden daha iyi olduğunu düşünüyorum.biz olmazsak final barca-bayern olur.
  • adam m.utadi ve fergusonu gecti gsyemi uzulecek.

• bu konular çeyrek final sonrası eğlenceli hale gelir şimdiden yerimizi alalım önlerden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

bu konular çeyrek final sonrası eğlenceli hale gelir şimdiden yerimizi alalım önlerden.

• quote:

quote:

bu konular çeyrek final sonrası eğlenceli hale gelir şimdiden yerimizi alalım önlerden.

hakikaten sıkıntı var.
  • quote:

Senin şu mesajında dursun şurda iyi eğleniriz maçtan sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seytanınavukatı.

adam m.utadi ve fergusonu gecti gsyemi uzulecek.

cüneyt sen misin
  • quote:

Ne kadar sikintili insanlar var su forumda ya... Adam eglenme amacli konu acmis gayet de sevimli sekilde ilerliyor konu... Ne diye baltaliyorsunuz hemen anlamiyorum.

•  Real Madrid'in çıktığına çok üzüldüm.

• Çocuklarıda var zavallı,nasıl karınlarını doyuracak onu düşünüyorum beyler!!.. Mourinho'ya üzülmemek elde değil.Tur atladıktan sonra ona floryada bir iş ayarlasak ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.