Şimdi Ara

Real de Trust Tytan 2+1 ses sistemi 99 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
3
Favori
2.213
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu gün Antalya Real de ilgimi çekti ürün, telefona bağlayıp test ettim ve gayet memnun kaldım sesinden , 120w ses çıkış gücü var, kablolu ses ayar kumandasında aux girişi ve kulaklık çıkışı mevcut ,

ürün 17-30 mart tarihleri arasında geçerliymiş, inserttede var hatta.

gördüğüm en iyi fiyat 179 tl media marktta, bence ihtiyacı olan kaçırmasın derim ,

http://www.akakce.com/hoparlor/en-ucuz-trust-tytan-17963-fiyati,1335049.html

Real de  Trust Tytan 2+1 ses sistemi 99 TL

• Kipadan bu fiyata aldim parasina gore iyi sesi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC@DC -- 18 Mart 2015; 6:20:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de Media Markt'tan 99'a almistim zamaninda. Fiyatina gore efsane bir urun, 30w 4ohm sub var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kipadan alanlardanim Sıcak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 hafta önce 129₺ idi sonraki hafta 179₺.
    şimdi de 99₺ sabırsız bir fiyat politikası

• kipa başlığında bu cihazı birkaç arkadaş yerin dibine sokmuş, ama bence cihazın sesi fiyatına göre gayet başarılı.

hatta yanlış hatırlamıyorsam işten ayrılmadan önce teknosa mağazasında müşterilere baya bi 2+1 yada pc hoparlörü konusunda demo yaparken bu cihazı dinleyen müşteriler, 100-150 tl lik logitech- creative lerden vazgeçip başka mağazadan kapalı kutusunu almaya gidiyorlardı hiç üşenmeden. Real de denediğimde de daha sesi sona getirmeden herkes bana bakmaya başladığı için müziği kapatmak zorunda kaldım, güvenlik gelip uyaracaktı yoksa.

tabi film felan izlerken ne kadar temiz ses veriyor onu bizzat kullanan arkadaşlara sormak lazım. ama fiyatına bakarsak gayet sıcak bi kampanya olmuş.
  • Filmde ses net hd kanallardada berrak bir sesi var xboxda gümbür gümbür ses cikiyor ben tvnin kulaklik cikisina bagladim halde direk kaynaktan alsa bomba gibi ses verir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Z506 ile kıyaslanirsa nasıldır

• valla z506 nın tek avantaji bence 5+1 olması, bu cihaz ise 2+1 , onun hericinde 75 yerine 120w sese sahip ve fiyatı gördüğüm kadarıyla neredeyse yarısı, bu yüzden trust tytan f/p olarak ön plana çıkıyor.

bende creative 4+1 ses sistemi vardı, 10 sene olmuştur alalı, tv yi optikten dac ile ses sistemine bağladım, öğrenci işi ev sinema sistemi oldu :D
    fakat sadece film izlerken yada oyun oynarken keyif veriyor, bunun haricinde dizilerde yada haberleri izlerken çok rahatsız edici oluyor ses sistemi.
  • izmirdeysem nasıl alırım?

Edit: Arkadaşlar Antalya Real'i aradım bana çok yardımcı oldular, eft bilgilerini email ile döndüler hemen 99 tl eft geçtim, kargo ücreti kendilerine ait olarak pazartesi elimde olacak şekilde göndereceklerini ilettiler. Antalya Real'de bana yardımcı olan 2 kişiye genel müdürlük üzerinden teşekkür emaili attım saolsunlar çok yardımcı oldular.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eternalsun -- 19 Mart 2015; 16:21:13 >
  • Arkadaşlar yardımcı olacak kimse var mı alıp gönderebilecek ? Nevşehir'in bir ilçesindeyim sadece BİM var A101 var
  • sizde eternalsun gibi antalya real den ürünü satın alabilirsiniz arkadaşlar
  • Loggerheads kullanıcısına yanıt
    mesajı alttan açarak okuyunca önce bir dumur oldum herhalde arkadaş dalga geçiyor derken üsteki mesajı gördüm
    Teşekkürler
  • eternalsun kullanıcısına yanıt
    Rica etsem arkadaşların isimlerini p.m ile alabilirmiyim ?
  • Haber veren arkadaşa teşekkür ederim. Bugun gidip kaptım bi tane.

• quote:

Orijinalden alıntı: Loggerheads

valla z506 nın tek avantaji bence 5+1 olması, bu cihaz ise 2+1 , onun hericinde 75 yerine 120w sese sahip ve fiyatı gördüğüm kadarıyla neredeyse yarısı, bu yüzden trust tytan f/p olarak ön plana çıkıyor.

bende creative 4+1 ses sistemi vardı, 10 sene olmuştur alalı, tv yi optikten dac ile ses sistemine bağladım, öğrenci işi ev sinema sistemi oldu :D
    fakat sadece film izlerken yada oyun oynarken keyif veriyor, bunun haricinde dizilerde yada haberleri izlerken çok rahatsız edici oluyor ses sistemi.

Neden haber ve dizilerde rahatsızlık veriyor açarmısınız ona göre almayı düşünüyorum

• Yarın akşama alabilirim isteyen varsa az önce baktım 2+1 in 2 kısmı plastik kasa iyi bir seçim mi diye düşündüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kungfuiknow

Arkadaşlar yardımcı olacak kimse var mı alıp gönderebilecek ? Nevşehir'in bir ilçesindeyim sadece BİM var A101 var

Kardeş çok gülesim geldi niyeyse

• Loggerheads kullanıcısına yanıt
    Bütün real lerde varmıdır arkadaşlar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.