|
Herkese selamlar, Arkadaşlar oyunda yer ve yer milisaniyelik anlık takılma oluyor ve artık bunu aşırı dert ettim bir türlü çözemiyorum. Denemediğim yöntem kalmadı şu oyunun içinden geçmiş her şeyi hakkında bilgi sahibi birileri yok mu yardımcı olsun kurtulayım. Sistemim; i7 13700K RTX 4080 Samsung 990 PRO SSD 32 GB Trident-Z 6000Mhz CL32 Ram 1000W PSU Cyberpunk 2077, Forza Horizan 5 gibi oyunlarda ufacık takılma, gecikme hiçbir sorun yaşamıyorken bu oyunda yaşıyorum. Directx 12 denedim, cache dosyalarını silmeyi denedim. Pencereli oynamayı denedim ayarları değiştirmeyi denedim. Ekran kartı sürücüsünü DDU ile güvenli modda silip tekrar yükledim. settings kısmından Async olayını açmayı denedim bunun gibi reddit vb yerlerde bulabildiğim pek çok şeyi denedim. Ekran kartına, işlemciye, belleklere yapılabilecek tüm testleri yaptım hiçbir sorun ya da hata ile karşılaşmadım. Sıcaklık değerleri gayet normal oyunlarda ekran kartı max 60 derecede işlemci 58 derece ssd 40-45 derecede Ama yok oyunda kaplamalar bazı noktalarda yüklenirken milisaniyelik takılma oluyor gidiyor. Youtube üzerinden oynayanları izliyorum yani yok ufacık bir takılma yaşamıyorlar. Neden olabilir? çözülebilir mi? |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt